Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hirveä kun se on perso sille!

Naisena rakastan tietysti suklaalla herkuttelua sen kaikissa muodoissa. Tänään esittelenkin yhden herkullisen ja hyvin vähäkalorisen tavan nauttia suklaasta.

Kyse on tietysti suklaanaamiosta.

Paitsi että rakastan suklaata, rakastan myös suklaanaamioita. Olen esitellyt teille blogissani jo kaksi erilaista suklaanamiota (Kicksin yksittäispakatut mutasuklaanaamiot sekä Freemanin suklaa-mansikkanaamion) ja nyt esittelen kolmannen.

Tällä kertaa suklaan sekaan on sekoitettu herkullisesti appelsiinia -ja voi nam, miten ihanalle appelsiinisuklaalle tämä tuoksuukaan!

Kyseessä on Sokoksilla myytävän yksittäispakatuista naamioistaan tunnetun Montage Jeunessen Dark Chocolate Deep Cleansing Mud Masque, joka myydään 100 ml tuubissa (hinta reilut kuusi euroa) ja josta riittää käyttömäärästä riippuen jopa kymmeneen käyttökertaan.

Minusta on ihanaa, kuinka nykyään ei ole enää niin selkeästi vain iholle joko kosteuttavia ja rasvaa tuovia naamioita tai niitä vieviä, ”puhdistavia” naamioita, vaan nämä puhdistavatkin naamiot ovat saaneet koostumuksiinsa mukaan kosteuttavia ja pehmentäviä aineosia, jolloin tuotteessa pysyy mukava tasapaino. Tämäkin siis puhdistaa ihoa, muttei ole liian ärsty, sillä tämä sisältää myös glyseriiniä sekä kaakao- ja karitevoite ihoa puhdistavan mudan/saven lisäksi.

Suklaanaamion annetaan vaikuttaa iholla 15-20 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan iholta vedellä pois.

Suklaisissa on aina hetkeksi huuhteluprojektia, mutta kyllä se homma sitten palkitseekin (vaikka joskus onkin toki tehnyt mieli luovuttaa ja yllättää poikaystävä pienillä eksoottisilla roolileikeillä).

Naamio jätti ihon ihanan pehmeän ja puhtaan tuntuiseksi, muttei ollenkaan kiristäväksi. Poissa ovat tosiaankin ne ajat, kun puhdistava naamio tarkoitti samaa kuin iholta kaiken rasvan ja kosteuden pois repivä tee-se-itse -itsetuholaite.

Onko joku muu kokeillut tätä naamiota? Oletteko tykänneet? Tai oletteko kokeilleet sarjan muita yksittäspakattuja naamioita?

(Tip of the day on muuten aina ravistella purkki kunnolla ennen sen avaamista ja tuotteen ulostursottamista. Tätä vinkkiä noudattaessasi voit säästyä paljolta pyykiltä… trust me!)

Kommentit (8)

 1. Taikku

  Minua ei jostain syystä yhtään miellytä suklaan tuoksu missään tuotteessa vaikka muuten suklaasta pidänkin…

 2. Helinä

  Toisinaan tulee Montagne Jeunessen yksittäispakattuja naamioita käytettyä ja yleisesti ottaen ne ovat minusta ihan laadukkaita. En ole koskaan saanut ikävää reaktiota näistä. Eläinystävällisyys on olennaista ja ainesosiltaan nämä menevät siihen ns. semi-luonnollisen kosmetiikan kategoriaan, jota välillä käytän varsinaisen luonnonkosmetiikan ohella (aika vähän potentiaalisesti haitallisiksi katsomiani ainesosia).

  Sellainen kerta-annospussi riittää minulla vähän naamiosta riippuen reilustikin annosteltuna 3-4 käyttökertaan (1 krt/vko), kunhan sen sulkee avaamisen jälkeen parilla klemmarilla ja säilyttää suljetussa Minigrip-pussissa jääkaapissa. Tällaista kunnon puteliakin voisi testata joku kerta!

 3. Anonyymi

  Oi, sain tässä joskus syksyllä syntymäpäivälahjaksi eräältä kaverilta kyseisen naamion, mutta kertapaukkauksessa, ja nyt tuli into kokeilla sitä. :3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *