Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Himottaa! Haluttaa!

Taistelen täällä Kreetalla himojeni ja halujeni vallassa.

Blogiani mahdollisesti kurkkivan Englantilaistuneen Herrasmieheni ei ole nyt syytä säikähtää. Kreikkalaiset gigolot tai muutkaan adonikset eivät ole saaneet minua sekaisin, vaan nyt puhutaan minulle tyypillisimmistä himoista -kosmetiikkaan liittyvistä, nimittäin.

Olen pysynyt täällä uskollisena -niin Englantilaistuneelle Herrasmiehellenikin kuin lupaukselleni siitä, etten osta yhtään lisää kosmetiikkaa. Nyt minun uskollisuuttani kuitenkin koetellaan.

Paikallisessa pikkumarketissani silmiini sattui nimitäin aivan sattumalta useampi tuote, joita himoitsen nyt hulluna.

Ensinnäkin näin Nivean Smooth Body Oilia. Yksinkertainen ja simppeli sisältö, joka olisi varmasti omalle kuivalle iholleni omiaan.

Le Petit Marseillaisin karitevoita ja hunajaa sisältävä hoitoaine näytti sisältönsä puolesta myös todella lupaavalta ja kiinnostavalta.

Tämän lisäksi näin erään todella mielenkiintoisen L’orealin hiusnaamion.

En ole vielä ostanut mitään, mutta suunnittelin huomenna meneväni paikallisiin pikkusupermarketteihin uudelleen vilkuilemaan niiden tuotetarjontaa. Yritän olla ostamatta mitään, mutta nuo kolme mainitsemaani tuotetta kiinnostavat minua todella kovasti. Näin jälkikäteen harmittaa myös hieman, etten katsellut pari päivää sitten Iraklionissa näkemällä isolla edullisen kosmetiikan osastolla tuotteita sen tarkemmin.

Suurinta päänvaivaa minulle aiheutta pohdinta siitä, ostaisinko täältä jotain, mitä ei meiltä päin helposti saa, vai yrittäisinkö vaan yhä edelleen malttaa sinnitellä kosmetiikkaostoksieni kanssa siihen asti, että pääsen muuttamaan parin kuukauden kuluttua Lontooseen ja keskittäisin tarpeellisiksi tulevat hankintani sinne.

Kyllä ovat taas suuret murheet. Auttakaa.

Kommentit (18)

 1. Nora

  Ei kukaan saa tietää, jos ostat pari kivaa tuotetta… 😉 ja sit Lontoossa pidät tiukempaa kuria itsellesi… Sitä paitsi, eihän ihmiset ruokadiettejäänsäkään(paitsi mä pidän keliakiadieettini ihan terveyden takia :D) lomalla pidä, joten eihän sun tarvitse pitää kosmetiikkadieettiäkään 😉

 2. Anonyymi

  Tsekkaapas Korresin tuotteita, niitä saa Kreikasta puolet halvemmalla kuin muualta Euroopasta, tosi kivoja meikkejäkin :). Melkein joka apteekista löytyy, toinen tutustumisen arvoinen sarja ihon ja hiustenhoidon puolelta on Apivita, myös apteekeista.

  Nyyti

 3. Anonyymi

  Mun oli pakko tuon otsikon vuoksi laittaa Ripsipiirakan Sanni soimaan 😀 En tiedä oliko tuo otsikkosi kiskaista siitä, mutta kuitenkin 🙂 Oi aikoja…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *