Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Himojen vallassa

Aargh, en kestä! Olen ollut virallisesti vasta kolme lyhyttä, säälittävää päivää ostamatta kosmetiikkaa ja jo on kärsimys huipussaan! Näin edullisesti myynnissä aivan ihanan Diorin viiden luomivärin paletin, joka on ollut kausituotteena ja jota ei enää myydä. Olin jo normaaliin tapaan ostamassa sitä kunnes yhtäkkiä tajusin, että enhän minä saa. Olipa kamalaa tajuta! Kosmetiikkatuotteissa minulla on pari pakkomieltä, joita keräilen: Diorin 5-couleurs luomiväripaletit (tällä hetkellä 18 kpl) ja L’orealin kolmen luomivärin paletit (14 kpl), joten oli suuri saavutus jättää ostamatta tuo minulta puuttuva ihanuus, jota tuskin enää koskaan tulen mistään saamaan. Olen kyllä hieman ylpeä itsestäni.

Kun olin selvittänyt itselleni, etten saisi hankkia Diorin palettia enkä välttämättä edes tarvitsisi sitä, iski minuun uusi ja ihan mieletön vimma: tahdon lisää ihania kynsilakkoja! Katselin nailgal.com:issa aivan ihania lakkakuvia ja paloin halusta mennä Head2ToeBeauty.com:in sivuille ja näpytellä lakkatilauksen menemään. Tiedän, etten tarvitsisi niitä enää yhtään, mutta kun minä haluaisin kaikkia aivan ihania sävyjä!

Näissä kummassakin tapauksessa on kyse tasan siitä, että en oikeasti tarvitse vaan haluan vaan niin pirun kovasti. Tulee olemaan kovin hankalaa tajuta, ettei aina voi saada kaikkea, mitä haluaa. Olen niin totuttanut itseni siihen, että voin hankkia itselleni kaiken mitä haluan, että nyt tuntuukin todella oudolta jättää jotain hankkimatta. Tulee jotenkin… hhmm… hämmentävä olo? Ikäänkuin sisälläni olisi pikkutyttö, jolle äiti on aina ostanut kaiken, mitä pikkutyttö on halunnut ja nyt yhtäkkiä äiti ei ostaisikaan ja tyttö on hyvin hämmästynyt tästä yllättävästä ja poikkeuksellisesta käytöksestä.

No, yritän vain ajatella säästyvää rahaa ja kasvavaa säästötilin saldoa. Jos edes hieman lohduttaisi…vaan ei kyllä taida.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *