Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Highlight: Max Factor Flawless Perfection blush 220 Classic rose

Törmään töissä lähes päivittäin tuotteisiin tai vähintään meikkien sävyihin, jotka ovat niin upeita, että suorastaan palan halusta tyrkyttää niitä ihmisille. Harmi vaan, ettei kukaan koskaan satu tuolla sopivalla hetkellä kaipailemaan juuri sellaisten tuotteiden perään (ei täällä eikä blogissani), joten pahimmassa tapauksessa unohdan itsekin mainiot löytöni.

Koska löytöni kuitenkin ovat usein aivan ihastuttavia (ainakin omasta mielestäni tietenkin) ja ovat varmasti ainakin jonkun makuun, päätin lisätä postausteni väliin pienen uuden osion.

Postausteni välissä tulee jatkossa aina silloin tällöin olemaan pieni Highlight -osio, jossa nostan esiin jonkun löytöni. Highlight voi olla vain pieni tuotteen vilautus tai maininta ilman sen kummempia jaaritteluita, sillä tärkeintä on vain saada mainittua, kuinka loistava tai ihana tuote tai sävy kosmetiikkamaailmasta löytyy, jotta huomaatte seuraavalla kerralla kaupoilla käydessänne tarkistaa tuotteen itse.

———-
Highlight

Max Factorin Flawless Perfection blush poskipunan sävy 220 Classic rose on ehdottomasti katsastamisen arvoinen tuote!

Sävy näyttää rasiassa hieman tylsältä ja nimikin viittaa siihen, että kyseessä olisi roosan sävy, mutta pieleen menee. Sävy on nimittäin iholla ihanan persikkainen, joka vivahtaa vain kevyesti roosaan antaen sävylle pientä raikkautta. Poskipuna jättää todella upean, heleän kuulaan ja valoa taittavan pinnan ja levittyy todella kauniisti iholle.

Loistava tuote vaaleahkon ihon omaaville ihmisille, jotka pelkäävät poskipunaövereitä tai tahtovat vain kevyen ja luonnollisen arkiposkipunan. Sävy käy todella monelle!

Kommentit (12)

  1. Highlight: Make Up Store Microshadow Deadly – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Hintakaan ei ole paha, sillä hyvin riittoisaksi käytössä osoittautuva nappi maksaa 14,50 euroa (Sokokset ja Kicksit sekä Make Up Storen omat myymälät Helsingissä) ja toimii samalla myös luomivärinä ja tarvittaessa kuivalla tai kostealla siveltimellä käytettynä myös pehmeänä silmänrajauksena.Mikä on Highlight-tuote? […]

  2. Highlight: Weleda Wild Rose Intensive Eye Cream – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Mikä on Highlight-tuote? […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *