Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Highlight: Max Factor Mastertouch Under-eye Concealer

Semi-selektiivisistä sarjoista on usein vaikeaa löytää silmänalusille hyvä peiteaine. Sarjoilta löytyy yleensä perus peitepuikkoja, valokyniä sekä finneille tarkoitettuja peiteaineita, mutta varsin heikosti hyviä peiteaineita silmien alle.

Onneksi Max Factor pelastaa jälleen.

Mastertouch Under-eye Concealer on mielestäni erinoaminen ja laatu sekä hinta kohtaavat tässä tuotteessa hyvin. Tuote on hyvä peittämään kevyttä sinertävyyttä ja pysyy hyvin paikoillaan olematta kuitenkaan liian kuivakka.

Sävyt ovat hyviä ja tuote on mukavassa ja näppärässä pakkauksessa, jossa on valokynän kierrettävä mekanismi, mutta itse tuote tulee pehmeän applikaattorin sisältä.

Hintaa tuotteella on muistaakseni noin 11 euroa, eli vararikkoon tämä ei aja.

PS. Lumenen sinisyyttä neutralisoivaa peiteainetta löytyy nykyään myynnistä ihan omana nappinaan vanhan kolmen peiteaineen paletin jäätyä historiaan!

Mikä on Hihlight-tuote?

Kommentit (17)

 1. Anonyymi

  Onneksi on hamstereita, sillä kaltaisieni kuluttajien myötä kosmetiikkateollisuus näivettyisi pystyyn! 😀

  Olen itse nimittäin peittänyt tummia silmäkulmiani H&M kosmetiikkaosastin alennuskorista vuonna miekka ja kirves nappaamallani "Angel eyes"-10 sävyn paletin haalean vaaleanpunaisilla ja persikkaisilla sävyillä. Saman halpispaletin (10 kr!!) vaaleaa mintunvihreää käytän punoituksen ja näppyjen neutraloimiseen. Häivytys, päälle meikkivoide ja sillä selvä, toimii kuin se kuuluisa junan vessa 😀

  Jostain syystä kosmetiikkateollisuus haluaa aina myydä jonkulaisen voiteen, joka pilaantuu nopeasti ja on hyvinkin epähygieninen käytössä. Rohkaisisin siis kanssasiskojani tutkimaan mattaisia luomivärejään "sillä silmällä", ratkaisu voi olla lähempänä kuin voisi luulla.

 2. Nimetön

  Ulpu: Juuri tuo tuote kyseessä. Toimii peiteaineena aivan kaikkeen. 🙂

  Anonyymi: Loistava juttu silmänympärysiholle, joka ei ole yhtään kuivuuteen taipuvainen. Oma kuivakka ihoni tosin kuolisi, jos lähtisin pelaamaan muilla kuin voidemaisilla (tai mineraaleilla). :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *