Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Highlight: Make Up Store Microshadow Deadly

Täydellisen sävyistä puuterimaista kulmaväriä on vaikea löytää, sillä ainakin Suomen markkinat ovat melko rajalliset näiden kanssa.

Yleensä ongelmana on nimenomaan, että sävy on liian punertava (jos puuterimaista tuotetta ylipäätänsäkään edes löytää enää miltään tavarataloissa myytävältä sarjalta). Tässä siis loistava apu hyvin monelle täydellistä sävyä etsivälle:

Make Up Storen Microshadow sävyssä Deadly on aivan loistava valinta, sillä sillä saa halutessaan kevyempää jälkeä tai sitten väriä lisäämällä voimakkaampaakin jälkeä. Sävy ei ole punertava, mutta on mielestäni paljon käytännöllisempi, kun saman sarjan varsinainen kulmakarvoille tarkoitettu trio, joka tekee helposti aivan liian kylmää jälkeä ja jonka sävyt ovat muutenkin mielestäni varsin hankalat.

Hintakaan ei ole paha, sillä hyvin riittoisaksi käytössä osoittautuva nappi maksaa 14,50 euroa (Sokokset ja Kicksit sekä Make Up Storen omat myymälät Helsingissä) ja toimii samalla myös luomivärinä ja tarvittaessa kuivalla tai kostealla siveltimellä käytettynä myös pehmeänä silmänrajauksena.

Mikä on Highlight-tuote?

Kommentit (19)

 1. Shona

  nyt hävettää mutta itselleni paras kulmakynä löytyi tättädää – H&M:ltä 😀 laatu mielestäni ihan ok, ja sävy (vaaleanruskea) juuri sopiva minulle.

 2. Anonyymi

  Tri brow color on ihan loistava ainakin mulle kun pikkasen sekoittelee niitä kahta sävyä! Tarpeeksi jämäkkä (ehkä pieni synteettinen?) sivellin toimii parhaiten ja varsinkin kun triolla värittää ihoa ja sitten harjaa karvat päälle niin muoto on tosi skarppi.

 3. Onde

  Käytän itse tota deadlyä kulmakarvoissa. Loistava tuote, en vaihda sitä mihinkään:D purkki kestäny vrm kohta jo 1,5 vuotta

 4. aktja

  Oi deadly♥ Tämänhetkisen meikkilaukkuni kulmakivi! Teen tosiaan kulmat tuolla ja lisäksi varjostukset! (Isoon siveltimeen pikkiriikkisen väriä ja kevyesti poskiluiden alle, yllättävän luonnollisen näköinen kunhan vain häivyttää kunnolla ja ei laita liikaa väriä) Elämäni parhaita meikkiostoksia! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *