Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Highlight: Make Up Store: Lippencil ja BeYu Soft liner lips

Moni on innostunut nudepunista huulilla, mutta niiden kaveriksi löytyy hieman heikosti rajauskyniä. Muutama sävy on kuitenkin sellainen, jotka suosittelen ehdottomasti tarkistamaan.

Make Up Storen loistavissa pehmeissä huultenrajauskynissä (14,50 €) on kaksi aivan loistavaa kevyttä nudesävyä. Toinen sävyistä on hieman roosaan taittava, toinen puolestaan beigeen.

(Huomaa muuten, että MUS:in kynissä on kahta eri laatua sekaisin: kovempaa kynää, jonka varsi on kokonaan puuta ja näitä pehmeämpiä, jotka erotat muovisesta ”värikoodauksesta” kynän päässä.)

Kuvassa sävyt Forbidden Kiss ja Sand Storm.

Jos nämäkään eivät kuitenkaan kaikessa nudeudessaan riitä, käännä katseesi Kickseissä myytävän BeYu:n puoleen.

BeYu on saksalainen kosmetiikkasarja, joka valmistaa ihanan pehmeitä ja hyvin pysyviä (silmä- ja) huulimeikkikyniä, eikä hintakaan ole kova: 8,90 €!

Sävy 512 (kuvassa ylin) on niille, jotka tahtovat kunnon nudea. Siis suorastaan peitepuikkonudea.
Sävy 591 (kuvassa keskellä) on niille, jotka tahtovat hyvin vaaleaa ja haaleaa vaaleanpunaista.
Sävy 590 (kuvassa alin) on niille, jotka puolestaan tahtovat todella luonnollisen sävyn.

Miten muuten on, rajaatteko te huulianne?

Mikä on Highlight-tuote?

Kommentit (9)

 1. Myrmeli

  Kiitos vinkistä! Täytyykin kokeilla.

  Oletko muuten kokeillut jo Lushin suihkujellyjä? Ne ovat taivaallisia!!!!!

 2. Ulpu

  Mä rajaan aina, kun käytän punaa. Ja välillä arkisin rajaan hennolla kädellä myös huulivoiteen kanssa, tulee huolitellumpi olo (omat luonnolliset rajat tosi olemattomat). Ostin jokin aika sitten Lumenen kynän nro 9 Nougat, kun halusin nuderajauksen, tuo on ihan ok, ehkä hieman liian beige mun makuun. Käytän sitä välillä toisen rajauksen päällä, jos haluan vaalentaa rajausta.

 3. Nimetön

  Anonyymi: Ehdotuksia hyvistä nudesävyistä tulossa pian postauksen muodossa! 🙂

  Anonyymi: Edostuksia tulossa pian! 🙂

  Marsupilami: Rajaus tosiaan tekee ilmeestä ihanan huolitellun. 🙂

  Lucy S.: Riippuu mielestäni, puhutaanko luonnollisen vaaleista sävyistä vai sitten oikeasti nudesävyistä. Luonnolliset ja kevyet sävyt eivät kaipaa rajausta, mutta oikeasti vaaleat on mielestäni usein parempi rajata. 🙂

  Anonyymi: Kiillon kanssa ei ole pakko rajata, jos oma huuliraja on selkeä. Rajaamalla meikkiin saa lisää huoliteltua efektiä. 🙂

  Myrmeli: En ole…ehkä pitäisi… 😉

  Ulpu: Jos oma raja ei tosiaan ole selkeä, tekee kevyt rajaus heti ihmeitä ilmeeseen. 🙂

 4. Anonyymi

  Minulla on BeYu:n sävy 519, joka on mielestäni aika nude, luulisin :D? Ainakin olen käyttänyt sitä L'Orealin Color Riche (made for me naturals) sävyllä 230 Pashmina, ja aika samansävyisiltä ne vaikuttavat :D. Olen juuri tuohon sävyyn syvästi rakastunut (vaaleahkon beige, mutta silti hieman punertava).

  Tuli mieleen, että mitäöhän huulia pullistavia huulituotteita (punia, kiiltopunia, kiiltoja, jotain?) olisi tällä hetkellä tarjolla kaupoissa? Olen koittanut katsella mutten ole nähnyt mitään 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *