Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Highlight: IsaDora Inliner Kajal 56 Blondie

Pikaiseksi katseenavaajaksi ja ilmeenpiristäjäksi kehotetaan usein käyttämään valkoista kajalia alaluomen sisärajauksissa. Omaan makuuni valkoinen kajal on kuitenkin vähän liian terävän näköinen ja kiinnittää liikaa huomiota, joten suosin mielummin luonnollisemman näköistä, mutta vastaavan efektin tekevää tuotetta:

IsaDoran Inliner Kajal sävyssä 56 Blondie on ihon värinen nudekajal, joka poistaa silmän sisäluomelta punoituksen ja kirkastaa välittömästi katseen. Katse piristyy, mutta kukaan ei osaa heti kertoa, mistä kirkas katseesi ja pirteät silmäsi johtuvat (tai millä tuotteella olet yrittänyt saada moista efektiä aikaiseksi).

IsaDoran Inliner Kajaleissa on mielestäni loistava pysyvyys ja tämä sävy on mielestäni ehdoton valinta jokaiseen meikkipussiin.

Vastaava tuote löytyy myös Make Up Storelta (sävy Vanilla), mutta se on mielestäni hieman liian keltainen. Natural Coden valikoimista löytyy myös vastaavankaltainen silmämeikkikynä sävyssä 12 Peach, mutta sävy on hieman vaaleampi ja hohtavampi eikä mielestäni pysy yhtä hyvin kuin IsaDoran kynä.

Kommentit (21)

  1. Iina

    Ostin tuon kynän tänään ja pikaisella testillä en huomannut oikeastaan minkäänlaista eroa. Täytyy vielä kokeilla huomenna uudelleen ! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *