Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Highlight: Estee Lauder Signature Silky Powder Blush

Paitsi että kosmetiikkatuotteen on oltava laadultaan loistava, on sen myös suotavaa näyttää upealta. Tämän yhdistelmän hallitsevat Estee Lauderin ihanat, liukuvärjätyt poskipunat:

Estee Lauderin Signature Silky Powder Blushien sävyt 14 Rose Nuance ja 21 Peach Nuance ovat ehdottomasti kauneimmat poskipunat, jotka olen koskaan nähnyt. Ja näiden laatu on todella loistavaa, aivan kuten Estee Lauderin meikkituotteissa lähes poikkeuksetta.

Liukuvärjätyistä poskipunista löytyy muuten vielä kolmaskin sävy, joka on kyllä varsin mukava sävy, vaikkei kylläkään läheskään yhtä kaunis kuin kaksi edellistä:

Sävy 19 Nude Nuance.

Kertokaa ihmeessä, jos tiedätte poskipunien kategoriassa kauniimpia tuotteita (ei pakkauksia)!

Mikä on Highlight-tuote?

Kommentit (15)

 1. TanjaK

  Heippa, tykkään tosi paljon blogistasi, mutta olen hyvinhyvinhyvin laiska kommentoimaan:D

  Muistelen, että kierrätät kosmetiikapurkkeja. Olisiko mahdollista, että tekisit joskus sellaisen postauksen, jossa antaisit jotain pientä vinkkiä kosmetiikkapakkausten kierrättämisestä, esimerkiksi mistä tietää, mitkä (muovi)purkit voi viedä keräykseen ja onko sellaisia keräyspisteitä ihan normikeräyspaikoilla? Entä mihin puolityhjät/tyhjät kynsilakat kuuluu, ongelmajätteeseen?

 2. Anonyymi

  Ne mereoriitti kuulat, en mä tiedä kyllä onko ne ees poskipunaa mutta ne _tuoksuu_ jo niin hyvälle että! ihan super kauniit sävyt.. ei oo jääny merkki mieleen, mutta ne on kauniita!

 3. Nimetön

  TanjaK: Kiitos ehdotuksesta, pidän mielessä! Täältä neuvoja ensihätään:
  http://plaza.fi/ellit/muoti-ja-kauneus/anna/tyyli/anna-kauneus/kysy-kauneudesta-havita-kosmetiikkapullot-ja-purnukat-oikein
  Muovipurkeissa on painettuna muovin laatu ja tästä ohjeesta löytyy, mitä energiajätteen sekaan voi laittaa:
  http://www.helsinki.fi/jarj/symbioosi/kierratys/energia.html
  Energiajätettä kierrätetään vain harvoissa talonyhtiöissä (harmi) ja ainakaan meillä päin ei ole mitään energiajätteen yleistä keräyspistettä, joten raahaan kosmetiikkapakkaukseni työpaikkani energiajätekeräykseen.

  Anonyyni: Guerlainin kuulat ovat kyllä kauniita. 🙂

 4. Anonyymi

  Hah hah, nyt kun nuo omistan niin täytyy kyllä sanoa, että voi v, mitkä rasiat noissa on. Testerit näyttää paljon paremmilta 😀 Yllätyin kuinka hentoista jälkeä noilla tulee. Luulin vastaavaksi kuin Macin Ripe peach, mutta Lauder on paljon vaaleampi ja hennompi = turvallisempi. No hyvä toki etteivät samanlaisia ole. Macin rasia on nätimpi ja tavaraakin taitaa olla enemmän. Itse tuote on ehkä kauniimpi Lauderina. Samaa firmaahan nuo loppujen lopuksi kuitenkin ovat.

  -sh-

 5. Cheap makeup

  Macin rasia on nätimpi ja tavaraakin taitaa olla enemmän. Itse tuote on ehkä kauniimpi Lauderina. Samaa firmaahan nuo loppujen lopuksi kuitenkin ovat.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *