Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Highlight: Estee Lauder Signature Silky Powder Blush

Paitsi että kosmetiikkatuotteen on oltava laadultaan loistava, on sen myös suotavaa näyttää upealta. Tämän yhdistelmän hallitsevat Estee Lauderin ihanat, liukuvärjätyt poskipunat:

Estee Lauderin Signature Silky Powder Blushien sävyt 14 Rose Nuance ja 21 Peach Nuance ovat ehdottomasti kauneimmat poskipunat, jotka olen koskaan nähnyt. Ja näiden laatu on todella loistavaa, aivan kuten Estee Lauderin meikkituotteissa lähes poikkeuksetta.

Liukuvärjätyistä poskipunista löytyy muuten vielä kolmaskin sävy, joka on kyllä varsin mukava sävy, vaikkei kylläkään läheskään yhtä kaunis kuin kaksi edellistä:

Sävy 19 Nude Nuance.

Kertokaa ihmeessä, jos tiedätte poskipunien kategoriassa kauniimpia tuotteita (ei pakkauksia)!

Mikä on Highlight-tuote?

Kommentit (15)

 1. Anonyymi

  Oletko kokeillut Minerssin meikkejä? Olisi kiva tietää esimerkiksi onko niiden meikkivoiteen tai puuterin INCI listalla haitallisia/tukkivia ainesosia. Minershän on halpismerkki ja sen takia olen vähän epäileväinen, vaikka monet halvat tuotteet ovatkin hyviä.

  1. eini

   MSCHIC:n Kide-sarjaa olen muutenkin ihaillut, sarjan poskipuna näyttää tältä:
   http://www.mschic.com/kide-mschic/20098.html

   Voi järki, miten kaunis! Olen itse tilannut MSCHIC:ltä Skunk Look-luomivärin, koska se on niin hiton hyvännäköinen. Niin, oli se ihan kiva myös luomessa..

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *