Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Highlight: Estee Lauder AeroMatte Ultralucent Pressed Powder

Yksi kaikkien aikojen ihanimmista ja silkkisimmän pinnan jättävistä kivipuutereista on ehdottomasti Estee Lauderin AeroMatte Ultralucent Pressed Powder.

Tämä on iholla henkäyksen kevyt, mutta ah niin sileän pinnan jättävä tuote, joka pitää mielestäni (sekä rasvaisempi ihoisen kolleganikin mielestä) ihon aivan loistavasti mattapintaisena. Mattaisuudesta huolimatta lopputulos ei ole ollenkaan raskaan näköinen vaan todella ohut ja heleä.

Puuteri on kevyesti valoa taittava, mutta ei millään lailla hohtava kuitenkaan.

Hintaa tällä meikin korjailun valioyksilöllä on muistaakseni noin 40 euroa.

Kommentit (8)

 1. Cerp

  Mäkin tykkään ku postauksia tulee nyt useemmin näiden highlightejen myötä 😀

 2. Viima

  Heips!

  Kannattaako BM alkupaketin mukana tullutta rev-er upperia käyttää akneen taipuvaisella iholla, tukkiiko se ihoa tms? Ja kuuluuko se tosiaan laittaa kosteusvoiteen alle?

  Entäs kun iholla on taipumusta kiiltää BM:n kanssa, kannattaako pohjan päälle laittaa normipuuteria mineral veilin sijaan? Vai molempia?

  Ja vielä jos jaksat vastailla, niin onko kivi- ja irtopuuterin koostumuksessa joku ratkaiseva ero, jonka vuoksi kivipuuteria (isolla sudilla levitettynä) ei kannata käyttää meikin kiinnitykseen?

  Kiitos jälleen kerran vinkeistä ja ideoista! 🙂

 3. Nimetön

  Anonyymi: Olen miettinyt, mutta tällä hetkellä pohjia on niin paljon, etten taida olla hetkeen testaamassa. :/

  Cerp: Kiva, että ovat olleet hyvä idea. 🙂

  Viima: Tuota voi käyttää yksinään tai kosteusvoiteen alla. Jos haluat ihan puhasta pojaa kokeilla epäpuhtaalle iholle ja nähdä vaikutukset, niin silloin tuo toki hieman sotkee. Toisaalta tuo sisältää ihoa kevyesti kuorivia aineosia, jotka taas toisilla vähentävät ihon tukkeutumista. Kokeile siis halusi mukaan. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *