Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Highlight: Weleda Wild Rose Intensive Eye Cream

Luonnonmukaisempaa silmänympärysvoidetta hakevalle voin ehdottomasti suositella Weledan Wild Rose Intensive Eye Creamia. Tuote kuuluu aikuisen ihon lhoitoinjaan, mutta koska sarjassa ei ole muita silmänympärysvoiteita, käy se kuulemma kaikille yli 25-vuotiaille. Itse otin jo varaslähdon ja kokeilin tätä jonkun aikaa ja ihastuin ikihyväksi!

Mm. persikankiviöljyä, manteliöljyä, jojobaöljyä, avokaadoöljyä ja villiruusunsiemenöljyä sisältävä silmänympärysvoide kosteutti todella tehokkaasti, vaikkei mitään paksua jankkia missään tapauksessa olekaan.

Itseasiassa tuote on sen verran ohuen oloista, että epäilin suuresti sen riittävyyttä silmänympäryksilleni. Nyt silmänympärykseni kuitenkin tuntuvat niin ihanan pehmeiltä ja kosteutetuilta, ett harkitsen vakaasti, voisiko tästä tulla uusi HG-tuote…

Mineraalipohjan alle tuote ei ehkä kaikkine öljyineen ole paras vaihtoehto (ellei ole todella tarkkana annostelun kanssa), mutta voidemaisten peiteaineiden alla olen ainakin itse tykännyt kovasti, samoin myös yökäytössä.

10 ml tuubi maksaa n. 21 euroa.

Mikä on Highlight-tuote?

Kommentit (8)

 1. Nimetön

  Alva: Kiitos vinkistä! 🙂

  Mineraalimeikkinoviisi: Full Flawless on varsin kelpo sivellin ja tekee käytännössä lähes saman kuin kabuki. 🙂

  AnNiNa: Pirkan silmänympärysvoiteesta tulossa juttua jossakin vaiheessa. 🙂

 2. Yleismulkku

  Itsellä on kamalat ennakkoluulot Weledaa kohtaan, kiitos armaan anoppini. Itsellä on sellainen kuva, että olisi jotenkin halpa sarja. (Anoppini myy Swipeä, weledaa ja kaikkea muutakin, joista isoin osa on "halpaa", siitä varmaankin tuo mielikuva) Tuoksut on myös ollut välillä aika hyökkääviä.

 3. Ulpu

  Kiva kuulla sun kommentti tästä sy-voiteesta. Olen tästä ja Laveran Wild Rosesta tuolla toisaalla kysellytkin, ilmeisesti Lavera on kevyempää (Alvan kuvauksen mukaan), joten Weleda voisi mun iällä olla parempi (ainakin yökäyttöön). Kovasti kaipaisin turvotukseen apuja sy-voiteelta, tiedä sitten olisi noista jommasta kummasta siihen…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *