Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hiekkaa puurossa?

Oh my dear God!
Sain (kirjaimellisesti) näppeihini Lumenen uusimpia kausilakkoja ja niistä yksi on lopputulokseltaan niin upea, etten voi kuin jatkuvasti huokailla poissaolevasti ja katsella sitä. (Ja arvatkaa vaan, kuinka apaattiselta näytän ulospäin tätä tehdessäni…)
Ihan kuin kynteni olisi kuorrutettu keijupölyllä!
Kahdeksan lakan kokoelmaan on nimittäin sisällytetty yksi näin ihana lakka, joka kulkee nimellä 39 Hiekkaa Purossa.
Lakka on tekstuurilakka, eli se jättää kynnen pinnan hiekkaisen karhean tuntuiseksi. Kalpean kultainen eikä yhtään liian keltainen sävy on niin uskomattoman kaunis, etten tiedä, kuinka moneen kertaan voin sen vielä todeta. Mutta se vaan on niin kaunis!
Lakka oli hyvin peittävä jo yhdellä kerroksella, joten en edes viitsinyt lisätä päälle toista kerrosta. Veikkailen nimittäin, ettei tämä hileisenhiekkainen lakka ole ihan se helpoin tapaus poistaa… Iskin itse lakan kynsiini heti sen saatuani enkä ole malttanut luopua siitä edes testatakseni tieteen nimissä sen poistettavuutta. Ihan sama, vaikka tämä jäisi kynsiini lopun elämäkseni, sen verran ihana tämä kuitenkin on!
Tällaiset karheat tekstuurilakat ovat muuten omiaan jos kynsien pinnalla on röpelöisyyttä ja epätasaisuutta, kun niiltä on esimerkiksi kielloista huolimatta mennyt repimään rakennekynsien yms. liimattavien tekokynsien jäänteet irti. Ne antavat nimittäin anteeksi paljon!
Tärkein kysymys kuuluukin jälleen, kenen muun sydän alkoi sykkimään tavallista kiihkeämmin?
Lumenen lakka on tosiaan vain kausisävy eikä kustanna kuin 5,90 euroa, joten suosittelen kotiuttamaan sen pian ettette vaan jää ilman!

Kommentit (53)

  1. Sini78

    Tämä on kyllä varsin ihana lakka, itselläni se tummanharmaa (en muista nimeä). Kestää myös todella hyvin! Mutta oli ihan tuskaisen vaikeaa saada pois. Itse laitoin tätä ylikasvaneiden rakennekynsien päälle ja kun rupesin huoltoa edeltävänä päivänä irrottelemaan lakkaa, niin meni semmoinen tunteroinen eikä kaikki edes irronnut – tosin asetonipitoisella aineella saattaisi olla helpompaa (?). Loput viilattiin sitten huollossa pois. Suosittelen käyttämään aluslakkaa. En tiedä käyttäytyykö tämä Lumenen lakka samalla tavalla oman kynnen päällä, kuin geelin, mutta geeliin jymähti ainakin todella tiukasti kiinni. Silti aion käyttää jatkossakin ja aion ostaa myös muita värejä. Hinta ei ainakaan päätä huimaa. 🙂

  2. Goldilocks

    Ihanalta näyttää!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *