Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

HG-sivellin

Ostin aikapäiviä sitten yhden ihanan meikkisiveltimen, josta olen kuitenkin unohtanut kertoilla teille enemmän.

Kyseessä oli Shiseidon Perfect Foundation Brush (n. 35 euroa), joka todellakin on täydellinen ja joka todellakin levittää meikkipohjan täydellisesti iholle.

Sivellin on tiiviin napakka ja sen karvat ovat lyhyehköjä pään ollessa viistosti leikattu. Siveltimellä on todella helppoa, tarkkaa ja aivan yksinkertaisen mahtavaa levittää meikkivoide kasvoille. Tykkään tästä huomattavasti enemmän kuin tavallisesta meikkivoidesiveltimestä, jolla meikkipohja levitetään kasvoille lappeellaan vetoja tehden.

Erilaisten levitystekniikoiden avulla siveltimellä voi saada aikaan erilaista peittävyyttä. Pidemmillä vedoilla läpputuloksesta tulee ohuempi ja vähemmän peittävä ja peittävintä jälkeä siveltimellä saa, mikäli meikkivoiteen töpöttelee sillä kasvoille. Itse tykkään levittää meikkivoiteen tällä sivellen ja pyöritellen, jolloin meikki sulaa kasvoille kauniisti.

Levitystekniikoita voi yhdistellä sen mukaan, kuinka peittävää jälkeä millekin alueelle tahtoo. Itse levitän enemmän peittoa kaipaaville alueille yleensä toisen (tai jopa kolmannenkin) ohuen meikkivoidekerroksen ja tällä siveltimellä levitettynä jälki on aina yhtä kaunista ja tasaista.

Sivellin on täydellisen kokoinen nestemäisen pohjan levittämiseen, sillä pohjan saa sudittua sillä kasvoille tarpeeksi nopeasti, mutta siveltimellä pääsee myös pienemmille alueille kuten silmien sisänurkkiin ja nenänpieliin.

Sivellintä voi käyttää myös puuterimaisen meikkipohjan levittämiseen, mutta itse tykkään levittää meikkipuuterin hieman isommalla vipalla, jolloin pikakäyttöön muutenkin tarkoitettu tuote myös levittyy pikaisemmin.

Sivellin on pehemää synteettistä karvaa ja sen voi pestä helposti esimerkiksi ihan käsisaippualla tai välillä jopa ihan käsitiskiaineellakin, jolloin kaikki meikkivoiteen rasvat lähtevät siveltimestä puhtaaksi.

Minä olen aivan rakastunut tähän siveltimeen ja koen, että se on ehdottomasti hintansa arvoinen. Myös MakeUpAlleyssa näytetään ihastuneen tähän!

Löytyykö tämä loistava apulainen jonkun muun meikkivarusteiden joukosta?

Kommentit (13)

  1. Anonyymi

    ostin itselle tän joku 2kk sitten. en oo vielä ottanu pois paketistaan koska en kumminkaan osaa käyttää.. ja nyt sun elämäntilanteessa on aika varmasti turhaluulo että tekisit jonkin tutoriaalin tästä videon muodossa..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *