Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hey dude, my eyes are up here! (plus arvonta)

Koska blogissani kerran ollaan viimeaikoina päästy arvontojen makuun, tahtoisin taas julistaa yhden sellaisen alkaneeksi.

Tällä kertaa ollaan hieman kosmetiikan ulkopuolella, mutta ulkonäköasioissa yhtä edelleen. Tällä kertaa kyseessä on nimittäin arvonta, jonka voittaja voi voittaa itselleen Lensstoren tarjoamat piilolinssit haluamassaan värissä!

Lensstore tosiaan antoi minulle mahdollisuuden järjestää arvonnan, jossa yksi teistä voi voittaa FreshLook Dimension-, Freshlook ColorBlends– tai SoftLens Natural Colorspiilolinssit haluamassaan värissä ilman vahvuuksia (kaikki linssit ovat kuukausipiilolinssejä).

Minulla ei ole ollut aiempia kokemuksia piilolinsseistä, mutta ajattelin, että kokeilen itsekin mielelläni piilolinssit samaan syssyyn. Olen nähnyt piilolinssejä vuosikymmenet käyttäneen isäni puuhia sen verran useasti, että uskoin homman sujuvan vaivatta. Linssi silmään ja menoksi vaan, eikai siinä sen kummempia?

Linssejä on toki erilaisilla kaarevuuksilla ja parhaan tuloksen saa, kun menee optikolla käymään niitä ensimmäistä kertaa himoitessaan, mutta keskivertokaarevuudella tehdyt värilliset piilolinssit ilman voimakkuuksia voisi varmasti kokeilla ihan itsekin sovittaa, ajattelin ja päätin tehdä näin.

Olen kuitenkin hieman arka laittamaan silmiini mitään (enkä ikinä edes uskaltaisi avata silmiäni veden alla!), joten minun on aivan pakko tunnustaa, etten ole vielä uskaltanut kokeilla omia FreshLook Colorblends-linssejäni, jotka sain turkooseina. Ajatus pehmeän linssin silmääntyöntämisestä vaan hirvittää jostain syystä hieman…

Tahtoisin kovasti, mutta en vain saa rohkaistua itseäni työntämään mitään silmääni. Tästä johtuen kaipaisinkin nyt teidän neuvojanne ja vinkkejänne piilolinssien laittoon ja poistoon
liittyen. Nämä vinkit auttavat varmasti monia muitakin, joten jakakaa siis parhaat neuvonne koskien piilolinssien käyttöä!

Mutta kuten jo aiemmin sanoin, on jollakin teistäkin tosiaan mahdollisuus voittaa omat FreshLook Dimension-, Freshlook ColorBlends– tai SoftLens Natural Colorspiilolinssit haluamassaan värissä ilman vahvuuksia.

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentteihin sähköpostiosoitteesi ja valitsemiesi linssien merkin ja sävyn sekä kertomalla, miksi tahtoisit voittaa linssit tai ihan vaan antamalla vinkin niiden käyttöön liittyen.

(Kyseessä on tosiaan arvonta, eli kellä tahansa vastanneella on mahdollisuus voittaa.)

Toivottavasti teillä on antaa minulle vinkkejä, joiden avulla uskallan itse laitta nämä ihanat turkoosit pehmeät piilolinssit silmiini pelotta, sillä olen aina halunnut kokeilla, millaista elämä olisi sinisilmäisenä brunettena!

Arvonta sulkeutuu perjantaina 13.1.2012 klo 23:59.

(Arvonnan piilolinssit tarjoaa Lensstore.)

Kommentit (121)

 1. nea

  paras vinkki on että pitää kädet kuivina (pestynä tietysti), koska muuten alaluomen alas vetäminen on ihan mahdotonta ja kannattaa kattoa vähän ylöspäin (tai niin mulle sanottiin, mutta ite kattelen lähinnä eteenpäin)

  pidä sormella linssin alareunasta ja paina se sormin alareunan kanssa silmää ni siitä se menee automaattisesti silmään

  ja muista tarkistaa että linssi on oikein päin ja ettei siinä ole mitää roskia tai muuten alkaa silmää ärsyttämään. sitte ensimmäisiä kertoja linssien kanssa ei kannata mennä vahvaan auringonvaloo(vaikkakin tähän aikaan vuodesta ei sitä ongelmaa ole)

  ja kannattaa ensimmäinen kerta hengailla kotona, niin saa heti pois linssin silmästä jos alkaa tuntua inhottavalta.

  onnea koitokseen, ei se niin kamalaa ole. ensimmäisellä kerralla itelläni kesti joku 30 minuuttii saada yks linssi, ja sama 30 et sain sen pois, että kärsivällisyyttä jos ei heti onnistu
  🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *