Tämä miesten tuoksu vei jalat alta: Armani Eau De Nuit

*Sis. mainoslinkin

Olen muutamaan otteeseen antanut täällä blogissani vinkkejä tuoksuvalinnoissa myös blogini miespuolisille lukijoille sekä tietysti niille naispuolisille lukijoille, jotka kaipaavat ideoita tuoksun ostoon miehille.

Oma tuoksumakuni miesten tuoksuissa on melko selkeä. Bossit, Lacostet sekä Davidoffit voi suosiolla rajata pois. Pidän pehmeän täyteläisistä, hieman mausteisista sekä tyylikkäistä tuoksuista. Suosikkituoksujeni joukkoon mahtuukin muutama kevyempikin tapaus, muttei yhtään varsinaista sporttituoksua Chanelin Allure Homme Sportia lukuunottamatta.

Viimeksi innostuin niinkin yllättävästä tuoksusta kuin James Bondin 007 -tuoksusta. Tuoksu meni mainiosti juuri niiden rakastamieni pehmeän mausteisten tuoksujen kategoriaan.

Tämän jälkeen on lanseerattu toinenkin minut syttymään saava tuoksu. Tuoksun valmistaja on Armani, jonka miesten Code EdT onkin jo pitkään ollut yksi kestosuosikkejani. Uusi tuoksu kulkee nimellä Armani Eau de Nuit ja se on aivan ihana!

Jalat alta vievässä tuoksussa on mukana mm. pehmeän vaniljaista tonkapapua, mausteista muskottipähkinää, ihanaa kaardemummaa sekä sitruksista bergamottia ja iiristä. Tästä tuoksusta tuli yksi uusi suosikkini heti ensi nuuskaisulla ja suosittelen ehdottomasti tutustumaan siihen, jos haussa on miehekkään pehmeä tuoksu.

Armani Eau de Nuit -tuoksua myy mm. eleven.fi ja tuoksu löytyy myynnistä täältä.

Onko joku muu ihastunut tähän? Minkä verran ylipäätänsä tuoksuttelette miesten tuoksuja?

Kommentit (7)
  1. NarnianGirl
    5.3.2013, 17:16

    En ole tuoksuttanut tätä, mutta kuulostaa hyvältä.
    Ikisuosikkeja miestentuoksuista ovat mm. Diorin Fahrenheittiö, Rochas Man sekä Gaultierin Male.

  2. Mä ohitan suosiolla itsekin Bossit ja Lacostet, mutta Davidoff on ihana. Hurrrrhh <3
    Tästä Nuitista en pitänyt heti, mutta se pehmenee tuoksutikulle (ja varmasti iholle) tosi ihanaksi. Suosittelen myös 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *