Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Herrrrrkullinen arvonta!

Lupailin teille eilen tänään olevan luvassa herkullista arvontaa, joten täältä sellainen sitten tulee.
Eilen puhuttiin herkullisista banaaniletuista. Eilisen postaus puolestaan oli jatkoa aiemmin tekemälleni herkkupostaukselle, joka lähti siitä, että Pradalta on ilmestynyt uusi, herkullinen tuoksu, Candy L’eau.
Kuten jo silloin kerroin, on Candy L’eau  jatkoa merkiltä aiemmin ilmestyneelle suositulle Candy EdP -tuoksulle ja jäin innolla odottelemaan, että pääsen nuuskuttelemaan tuoksua itse. Nyt olen päässyt, ja ihanahan se oli.
Olen tykännyt  Pradan Candysta muiden iholla, mutta omalla ihollani en ole sitä voinut käyttää, sillä makeus on lopulta ollut omalle nenälleni ylivoimaista. Pradan Candy L’eau on kuitenkin alkuperäiselle versiolleen uskollinen seuraaja ja siinä on hyvin paljon samaa kuin EdP-versiossakin, mutta nimensä mukaisesti hieman vesimäisempänä. Tuoksu onkin siis selkeästi kuin kevennetty versio alkuperäisestä. 
Hienostunut (onhan se Prada!), mutta silti niin leikkisän tyttömäinen. Nam!
Herkullisessa tuoksussa tuoksuukin sokerinen karamelli, mutta mukaan on ympärtty pientä raikasta sitruksisuutta tuomaan tuoksulle keveyttä. Tuoksussa on mukana myös bentsoiinia, joka tuoksuu lähinnä hhhmmm… herkulliselle pikkuleivälle tai hieman mausteiselle kakulle?
Kuva täältä.
Ja kyllä, te arvaatte ihan oikein sen, mihin tämä fiilistely päättyy. Tottakai siihen, että yksi lukijani voittaa omakseen tuon ihanan Pradan Candy L’eau -tuoksun!
Arvontaan voit osallistua kertomalla kommenttiboksissa mikä on oma suosikkiherkkusi. Rakastatko sipsejä, salmiakkia, keksejä, pullaa vai hemmotteletko itseäsi lakritsilla? Oletko enemmän suolaisen vai makean herkun ystävä? Vai ovatko mansikat ja tuore ananas sinun herkulleluhetkesi? Tai rakastaako joku muu Ben & Jerry’sin jäätelöä?
Nyt ei tarvitse esittää terveellistä. Nyt saa kertoa suoraan, millä itsensä mieluiten mässäilisi herkkuähkyyn! Itse ainakin suosisin komboa, johon mahtuisi lettuja, Ben & Jerry’sin Chocolate Fudge Brownie -jäätelöä ja hieman mansikoita ja vadelmia. Ja ehkä vähän suolaisia sipsejä, jotta suolaisen ja makean tasapaino pysyisi yllä ja mässäilykierrettä voisi jatkaa loputtomiin…
Arvonta on järjestetty yhteistyössä maahantuojan kanssa ja osallistumisaikaa on torstaihin 9.5. klo 21 asti. 
Oletteko te jo nuuskutelleet Pradan uutta Candy L’eau -tuoksua?

Kommentit (458)

 1. P-J

  Makeat herkut nappaa. Suklaa ja jäätelö ja suklaajäätelö, nam! Parasta tosiaan on, jos kaveriks löytyy jotakin suolasta, kuten suolakeksejä fetajuustolla.

 2. Dzinni Dzinni

  Diskattiinko minun kommenttini täältä tykkänään?

 3. Netsku

  vanhan ajan vanilija-jäätelöä, tummasta suklaasta tehtyä (n.85%)suklaakastiketta ja vastapoimittuja vadelmia, ai että kesäiltana on mukava istua järven rannalla syömässä tuota ykkösherkkua, ja taustalla voisi olla soimassa vielä radio, sitten olis kyllä ihan täydellinen hetki.

  tuut1kk1@hotmail.fi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *