Herrrkullista!

Ihan tuoksuisien vartalotuotteiden lisäksi rakastan ihanan tuoksuisia suihkutuotteita. Minulle melkeinpä tärkein ominaisuus suihkutuotetta valitessa on tuoksu. En ehdottomastikaan tahdo mitään apteekin tai LV:n hajusteettomia tai neutraalin tuoksuisia suhkugeelejä, sillä minulle peseytymishetki on paljon enemmän kuin vain ihon puhtaaksihankaamista. Tahdon, että tavallinen suihkuhetkikin on hemmottelua ja saan käydä suihkussa ihanan tuoksuisten tuotteiden kanssa.
Yksi tällainen ihanan tuoksuinen suihkutuote kului juuri loppuun:

Biothermin raikkaan sitruksinen Lait De Douche oli koostumukseltaan ihan maitomainen ja miellyttävä. Tykkäsin sen raikkaasta tuoksusta kovasti aluksi, mutta aiheutin ajattelemattomuuttani itselleni siitä pienet traumat: Otin sen mukaani esimmäiselle työharjoittelukerralleni laivalle ja tämän vahvahko tuoksu yhdistettynä pieneen hyttiini, keinumiseen tottumattomaan masuuni ja yön pimeisiin tunteihin eivät todellakaan olleet sellainen yhdistelmä, jonka tahtoisin kokea uudelleen. Valitettavasti assosioin tämän tuoksun siitä lähtien edellä mainittuun tapahtumaketjuun ja pilasin itseltäni nautinnon täysin. Harmi, sillä tuotteena tämä oli aivan ihana: pesi hyvin, mutta ihanan hellävaraisesti ja koostumus oli ihanan maitomainen.

Täytyy kyllä sanoa, että vajaat kolmisenkymmentä euroa (en nyt muista tarkkaa hintaa) on ehkä hieman liikaa minun budjetilleni suihkugeeliin sijoitettavaksi, eli tuskin olisin tätä muutenkaan (ainakaan Suomesta) tullut ostamaan uuta. Mutta jälleen kerran voin todeta, että mukava tämä oli silti kokeilla.

Tuoksuvat suihkugeelit ovat muuten siinä mielessä vielä vartalovoiteitakin ihanempia, että niitä voi käyttää vaikka kuinka överin tuoksuisina, mutta koska tuoksu ei kuitenkaan jää iholle ja ilmaan pitkäksi aikaa (paitsi tosiaan siellä pienessä laivan hytissä…), ei se ala ottamaan nenään ja ällöttämään päivän aikana kuten vartalovoiteen kanssa voi käydä. Aamun voi siis aloittaa kanelipullan tuoksuisella suihkuhetkellä ilman, että kuljet loppupäivää kaupungilla pullan tuoksuisena tätinä.

Näiden vanhojen suihkugeelieni loputtua tahdon ehdottomasti tutustua Philosophyn ja LUSH:in ihanan tuoksuisiin suihkutuotteisiin. Olen käynyt monet kerrat tuoksuttelemassa LUSH:in tuotteita liikkeessä, mutta pitänyt vielä toistaiseksi itseni kurissa ja tyytynyt käyttelemään vanhoja tuotteitani pois. Mutta odottakaahan vaan, kun nämä vanhat loppuvat…silloin minua ei enää pidättele yhtään mikään! Ah, sitä päivää, jona saan tehdä totaalisen irtiotin LUSH:illa!

(Voin tosin jo etukäteen kertoa, kuinka siinä käy: Lupaan itselleni, että nyt saan tuhlata liikkeeseen x summan rahaa. Menen liikkeeseen, tuoksutan kaikkea ja tahdon kaikkea ja alan laskea hintoja ja lopulta ahdistun kun tajuan, kuinka paljon olen tuhlaamassa ja mitä kaikkea olen kotiini raahaamassa ja poistun paikalta tyhjin käsin. Minusta on tullut ihan tylsä.)

Tähän väliin olisi ihanaa kuulla teidän suosikkejanne LUSHin suihkutuotteista. Ammetta en tällä hetkellä omista, joten älkää kiltit kiusatko kertomalla niistä ihanista kylpytuotteista!

Kommentit (37)
  1. Olisi kiva saada taas videopostausta 🙂

  2. Lush-addiktina on kyllä ikävä todeta, etten ole oikein lämmennyt putiikin pulloissa/purkeissa myytäville suihkutuotteille. Osa ei tuoksu kovin hyvältä, Yummy Yummy oli sekä koostumukselta että tuoksulta pettymys ja Almond&Coconut Smoothiekin vain ok tavaraa. Kannattanee siis silmäillä enemmän palasaippuan mallisia tuotteita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *