Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Herkkuja näkösällä?

Vartalotuotteiden puolella olisi taas pari loppunutta yksilöä.

Ensinnäkin Biothermin Biosenses Nutrition Body Balm loppui:

Käytin joskus yhden saamani purkillisen tätä voidetta ja muistelin tykänneeni tästä. Nyt kun tämä jää pois valikoimista, oli Mansikkanetistä ehdottomasti ostettava yksi tyrkytyksessä ollut kappale vielä uudelleen kokeiluun. Vanhasta kokeilusta kun oli muutama vuosi ja hintaakaan ei enää jäänyt kuin muistaakseni kahdeksan euroa, eli noin neljännes Suomen hinnasta.

En nyt sitten kuitenkaan tiedä, onko ihostani tullut vaativampi vai minusta nirsompi, mutta en enää oikeastaan tykännyt tästä. Tämä oli mukavan täyteläinen, mutta tuoksu alkoi jotenkin tympimään eivätkä tämän kosteutus- ja pehmitystehot riittäneet iholleni ollenkaan. Purkin loputtua jalkani olivat täynnä kuivia läikkiä aivan kuin en olisi edes rasvannut niitä. (Ihoni tosiaan kuivuu ihan kuiville läikille, mikäli en sitä rasvaa.)

Mutta mitäpä tätäkään nyt sen enempää kommentoimaan kun tuotekin kerran on jäänyt pois valikoimista. Taas kerran saatoin huomata, ettei kallis aina tarkoita hyvää. Bye bye, ei jää ikävä!

Eräs tuote, jota kuitenkin jää ikävä on Kings and Queensin mango suihkugeeli, joka myös kului loppuun.

Erittäin surulliseksi tämän loppumisen tekee se, että Kings & Queensit jäävät pois Kicksien valikoimista. En minä niitä muita niin jää kaipaamaan, mutta tätä kyllä nimenomaan.

Tämä tuoksui todella herkulliselta mangolta ja oli muutenkin käytössä mukava. Ei liian pesevä, mutta juuri sopivan pesevä.

Ainoa miinus oli pakkauksen heikkolaatuinen korkki, jonka saranat murtuivat jo parin käyttökerran jälkeen:

Onneksi korkki toki piti tuotteen yhä tiiviisti purkissa, vaikka sen kanssa olikin nyt astetta tylsempää pelata. Ovatko teidän Kings & Queensejenne korkkien saranat pysyneet kunnossa?

Tämän perään jään kaiholla itkemään, mutta en kuitenkaan viitsi turhaan jemmata näitä kaappiini varastoon. Kohti uusia seikkailuja ja uusia suihkugeelejä, vai mitä?

Oletteko te tehneet jotain ihania vartalovoide- tai suihkutuotelöytöjä viimeaikoina?

Kommentit (21)

 1. Nimetön

  nanna: Juu, kaikki tosiaan jäävät kuulemma pois. :/

  Eiko: Hui. :S

  Miss Matta: Tuon L'orealin kanssa samalla idealla toimivat Max Factorin Lipfinityt, eli huulille levitetään ensin mataksi kuivuva ja huulilla läpi päivän kestävä puna (huulikiiltomainen koostumus levitettäessä). Jos pinnan jättää mataksi eikä sudi päälle topcoatia, saattaa olla liian kuivattava (kuten L'orealkin oli). Make Up Storelta löytyy puniensa joukosta useita mattasävyjä (punan pohjassa lukee sävyn alla laatuna matt). Monilta sarjoilta löytyy yksittäisiä sävyjä myös, mutta noista nyt ainakin eniten. 🙂

  Anonyymi: Tuo shimmerivoide on kyllä mukava. 🙂

  Anonyymi: 🙂

  queen bee: En ole itsekään kuullut ennen Eikon kertomaa reaktioista noiden kanssa onneksi. 🙂

  Anonyymi: MUkavalta peruskosteuttajalta ja pehmentäjältä vaikuttaisi. Millainen tuo on ollut käytössä?

  Päivi: Valitettavasti näin kuulemma menivät tekemään. :/

  linnea: Itse vannon mineraalipohjien nimeen. 🙂
  Onko ihosi ihan hilseilevän kuiva? Tällaiselle iholle esimerkiksi Lumenen Vitamn C+ meikkivoide on toimiva.
  Jos hilseilyä ei ole, ovat esimerkiksi L'orealin True Mach. Lumenen Double Stay ja Natural Coden meikkivoide hyviä. 🙂

  Cerp: Kuulostaa herkulta. 🙂

  Nekku: AAhh, Lush… 🙂 Terävä veitsi ja tarpeeksi paksut siivut ovat monesti avainsana. Jotkut saippuat ovat laadultaan sellaisia, ettei niistä kovin ohuita paloja saakaan. :/
  Ja kiva kuulla, että kynsillesi kuuluu hyvää! 🙂

  vihreäkaupunki: Siksi kannattaisikin opetella lukemaan INCI-listoja. 🙂

  Meggie S: Ihan mukava tavallinen voide, joka varmasti pehmentää ja kosteuttaa ihan hyvin. 🙂
  En ole tarkasti perehtynyt parabeneja välttelevien pointteihin, mutta en ole ainakaan koskaan kuullut parabenien aiheuttavan näppyjä. Käsittääkseni ihmiset pelkäävät enemmän niiden pidemmällä aikavälillä kropalle mahdollisesti aiheuttavia haittoja…?

  Kadri: Esimerkiksi Natural Coden täsmähoito näpyille on mainio tuote yksittäisten näppyjen hoitoon. Kannattaa ehdottomasti pitää ihonpihdistuksesta huolella kiinni, mutta valitetavasti näpyt ovat usein tuossa iässä hormoniperäisiä eikä niihin välttämättä voi pelkällä ulkoisella hoidolla vaikuttaa. :/

  Anonyymi: 😉

  Mariia: Pitääkin kurkata. 🙂

  r-ii: Ihanan hyvällä suomella tuo sivu. 😉 Revlonillahan oli joskus muinoin tuollainen vastaava myynnissä. Tuo jättää ripset varmasti niin pehmeiksi, etteivät katkeile, vaikka taipuisivatkin reilusti. Toimii varmasti, mutta uskoisin lähinnä vain värjäävän ripset ilman mitään erityistä efektiä. Tuskin pitää taivutuksiakaan samalla lailla kuin WP-mascarat. 🙂

  Heini: Varsinkin tuosta ruskettajasta olisi kiva kuulla enemmänkin kokemuksia. 🙂

  milipili: Pullon suusta tuoksutettuna melko voimakas, mutta käytössä ihana. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *