Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Herkkuja näkösällä?

Vartalotuotteiden puolella olisi taas pari loppunutta yksilöä.

Ensinnäkin Biothermin Biosenses Nutrition Body Balm loppui:

Käytin joskus yhden saamani purkillisen tätä voidetta ja muistelin tykänneeni tästä. Nyt kun tämä jää pois valikoimista, oli Mansikkanetistä ehdottomasti ostettava yksi tyrkytyksessä ollut kappale vielä uudelleen kokeiluun. Vanhasta kokeilusta kun oli muutama vuosi ja hintaakaan ei enää jäänyt kuin muistaakseni kahdeksan euroa, eli noin neljännes Suomen hinnasta.

En nyt sitten kuitenkaan tiedä, onko ihostani tullut vaativampi vai minusta nirsompi, mutta en enää oikeastaan tykännyt tästä. Tämä oli mukavan täyteläinen, mutta tuoksu alkoi jotenkin tympimään eivätkä tämän kosteutus- ja pehmitystehot riittäneet iholleni ollenkaan. Purkin loputtua jalkani olivat täynnä kuivia läikkiä aivan kuin en olisi edes rasvannut niitä. (Ihoni tosiaan kuivuu ihan kuiville läikille, mikäli en sitä rasvaa.)

Mutta mitäpä tätäkään nyt sen enempää kommentoimaan kun tuotekin kerran on jäänyt pois valikoimista. Taas kerran saatoin huomata, ettei kallis aina tarkoita hyvää. Bye bye, ei jää ikävä!

Eräs tuote, jota kuitenkin jää ikävä on Kings and Queensin mango suihkugeeli, joka myös kului loppuun.

Erittäin surulliseksi tämän loppumisen tekee se, että Kings & Queensit jäävät pois Kicksien valikoimista. En minä niitä muita niin jää kaipaamaan, mutta tätä kyllä nimenomaan.

Tämä tuoksui todella herkulliselta mangolta ja oli muutenkin käytössä mukava. Ei liian pesevä, mutta juuri sopivan pesevä.

Ainoa miinus oli pakkauksen heikkolaatuinen korkki, jonka saranat murtuivat jo parin käyttökerran jälkeen:

Onneksi korkki toki piti tuotteen yhä tiiviisti purkissa, vaikka sen kanssa olikin nyt astetta tylsempää pelata. Ovatko teidän Kings & Queensejenne korkkien saranat pysyneet kunnossa?

Tämän perään jään kaiholla itkemään, mutta en kuitenkaan viitsi turhaan jemmata näitä kaappiini varastoon. Kohti uusia seikkailuja ja uusia suihkugeelejä, vai mitä?

Oletteko te tehneet jotain ihania vartalovoide- tai suihkutuotelöytöjä viimeaikoina?

Kommentit (21)

 1. Anonyymi

  kääk :O!!! siis jäävätkö kaikki kings & queensit pois valikoimasta :O? luulin, että vain osa kun poistopöydissä on ollut vain niitä ei-niin-kivoja tuotteita 😐 …

  en kuitenkaan taida myöskään lähteä hamstruulle, vaan käyttelen nykyisen mangoni loppuun ja etsin tilalle uuden mangosuihkarin heti, kun kaikki 10 litraa suihkugeelejäni loppuvat joskus :P.

  omassani on muuten pysyneet saranat ehjinä, mutta joka kerta avatessani korkkia kiroan kyllä sen heppoisuutta…

  /nanna

  1. Eiko

   Sain käsivarsiini aivan järkyttävän allergisenreaktion Kings & Queensin myrttiä (?)vartalovoiteesta. Antihistamiineja meni useampana päivänä ennen kuin näppylät laskivat ja iho normalisoitui. Sen vuoksi hylkäsin myös mangoa sisältävän vartalovoiteen (joka myös tuntui todella ikävältä levittää). En siis kuulu niihin jotka jäävät näitä tuotteita kaipaamaan.

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *