Herkkufilosofiaa

Kuten joku varmasti muistaa, lankesin keväällä Lontoon TK Maxxissa muutamaan Philosophy-merkin tuotteeseen huomattuani, että setit olivat myynnissä superhalvalla.
Jouluinen the Bake Shop -setti piti sisällään kaksi herkullisen kuuloista tuotetta: Christmas Cookien sekä  Sweet Creamy Frostingin.
Christmas Cookie on samaan aikaan shampoo, suihkugeeli sekä kylpyvaahto ja tuoksuu nimensä mukaisesti herkulliselle keksille. Olen käyttänyt tuotetta paitsi suihkugeelinä myös kokeillut pestä hiukseni sillä ihan mukiinmenevällä menestyksellä. Melko pesevää shampooksi, mutta suihkugeelinä mukava tuote. Pesuhetkellä iho ja hiukset tuoksuivat herkullisilta, mutta tuoksu ei jäänyt iholle leijumaan pidemmiksi ajoiksi, mistä itse annan plussaa, sillä vaikka rakastankin herkullisen tuoksuisia suihkutuotteita, en halua välttämättä tuoksua niille suihkun ulkopuolella.
Aktiivisempaan käyttöön on kuitenkin päässyt setissä mukana tullut Sweet Creamy Frosting vartalovoide. En tiedä tarkalleen, miltä tuo kermainen kuorrute oikeasti tuoksuu ja tuoksuuhan tämä toki herkulliselta, mutta ei ehkä silti ole tuoksultaan ihan täysin se minun juttuni. Jotenkin kermaisen kuorrutteinen tuoksu on ehkä jopa hieman alkoholimaisen (liköörisen?) pistävähkö jollain tapaa…?
Kosteutustehoiltaan tuote oli kuitenkin hyvä, kuten sisältöä vilkaisemalla saattaakin päätellä sen olevan. Vartalovoiteen koostumus on keskitäyteläistä, eli se kosteuttaa ja ravitsee iholla hyvin, mutta imeytyy iholle jättäen sen pehmeäksi. Voiteen olemassaolon saattaa iholla kuitenkin tuntea, mutta se ei jää häiritsevän rasvaisena ihon pinnalle. 
Tässä tuotteessa tuoksu jää iholle selkeämmin kuin suihkugeelissä, mutta tuoksu pehmenee hieman ajan myötä. Olen itse kuitenkin suosinut tätä lähinnä iltasuihkun jälkeen yötä vasten käytettynä, sillä en vaan välttämättä tahdo tuoksua kakun kuorrutteelle päiväsaikaan…
Mistä ihan erityisesti tykkään Philosophyn tuotteissa ovat hauskat pakkaukset. On aivan ihanaa, kuinka tuotteet on nimetty tietyn  herkun mukaan ja pakkauksen etupuolelle on painettu kokkausohjeet!
Pientä miinusta antaisin kuitenkin siitä, että itse pullot ovat minun makuuni hieman liian kovaa muovia, eli esimerkiksi vartalovoiteen puristaminen ulos pullosta purkin loppua kohti edettäessä alkoi olla jo hieman hankalaakin. Pienempikokoisia tuotteita sisältäneissä ostamissani seteissä pullojen materiaali on ollut huomattavasti mukavampaa pehmeytensä vuoksi (eivätkä nämäkään 240 ml pullot vielä edes olleet niitä täysikokoisia jättipöniköitä, jotka imevät sisäänsä lähes puoli litraa tuotetta kerralla).
Philosophyn tuotteen jaksavat ihastuttaa minua näidenkin kokeilujeni jälkeen ja onkin harmi, ettei merkki ole meidän leveyspiireillämme laajemmi myynnissä. Jos kuitenkin olette lähdössä risteilemään, niin Viking Gracen parfymeriassa merkin tuotteet kelluvat paatin mukana (ja kuulemma melko edullisin hinnoinkin)!
Onko teillä kokemuksia Philosophyn vartalotuotteista?
Kommentit (5)
  1. Hei!

    Kun luin tämän postauksen, luulin ostaneeni juuri tämän merkkisiä monikäyttösuihkugeelejä Keskisen kyläkaupasta. Tarkastin asian, ja hämmennyin: eri merkki, mutta hyviin samannäköiset purkit! Keskisellä myytävä merkki on nimeltään Possibility: http://www.gaughansales.co.uk/index.php?main_page=index&cPath=13 Hintaa yhdellä purnukalla taisi olla 1,95€ alessa. 😀 Miedon tuoksuisia ovat.

    -Manni

    1. Näyttävätpäs herkullisilta. Täällä Englannissa varsinkin olen törmännyt moniin Philosophyn pakkauksia jäljitteleviin merkkeihin.

  2. Philosophyn suihkugeelit on ihania! Hot chocolate ja strawberry daiquiri, yummy!

    1. Nuo ovat kyllä ihania myös! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *