Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Herkkää

Monia kiinnostavat hajusteettomat tuotteet, mutta blogissani vilahtelee niitä hyvin vähän. Tänään olisi kuitenkin pieni esittely eräästä hajusteettomasta hiuslakasta.

Minulla oli kätköissäni Herbinan Hajusteettoman Hiuskiinteen matkakoko, jonka olen käyttänyt töissä hiuksiini kiharoiden ja muiden kampausten kanssa.

Astikkolla ykkösestä kolmoseen tämänkin antama tuki on jo erittäin voimakas, vaikka onkin vain kakkonen. (Kolmosen pidolla olevaa voisi sitten luultavasti käyttää pikaliimana…)

Hiuslakka on tosiaan hajusteeton, eli miedon ominaistuoksunsa lisäksi siitä ei tule mitään järkyttävää tekoparfymmoitua tuoksupilveä, joka seuraa kantajaansa luovuttamatta.

Minusta lakka oli hyvä peruslakka hieman voimakkaammalla pidolla. Lakka ei jättänyt mitään kiiltoa tukkaan ja esimerkiksi kiharrettuun tukkaan suihkimminen sai lopputuloksesta aikaan hieman jäykähkön.

Tämä on nyt täysin makuasia, mutta itse tykkään kuitenkin enemmän hieman hienojakoisemmista suihkeista, joiden jäljiltä tukka ei koskaan jää kovaksi ja aukinaisten kiharakampausten kiharatkin pysyvät hyvin, mutta tukka säilyy elävän näköisenä ja kiharat kimmoisina sen sijaan, että koko tukka liikkuisi päätä heiluttaessa yhtenä kekona.

Okein hyvä peruslakka tosiaan siis, mutta ei silti ihan se minun juttuni.

Oletteko kokeilleet tätä Herbinan hajusteetonta hiuslakkaa? Tai olisiko teillä suositella muita hajusteettomia hiuslakkoja?

Kommentit (17)

  1. Anonyymi

    Sori kun pommitan sua mun viesteillä mut saisinko ihan pikasen vastauksen vaan et onko sulla ollut normaalia enemmän hiusten lähtöä Roaccutan kuurin aikana? Kiitos jos viitsit vastata(: -tyttönen

  2. virve

    tyttönen: En ole huomannut mitään erityisempää hiustenlähtöä. Pitkähkössä ja tummassa tukassa, jota on lähtökohtaisesti jo paljon on kaikki hiustenlähtö aina näyttänyt runsaalta, vaikka sitä irtoaakin varmaankin ihan normaali määrä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *