Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Herkkä ja koskettava pakkausuudistus

 Käytin viimeksi töissäollessani loppuun Lumenelta saamani merkin uudistuneen Sensitive Touch -sarjan Rauhoittavan Yövoiteen.
Itse yövoide oli koostumukseltaan mukava kosteuttaja. 
Oma töissä superkuiva ihoni olisi ottanut mielellään vastaan hieman täyteläisemmänkin koostumuksen, mutta tämän kosteutustehot riittivät sille kuitenkin melko hyvin. 
Koostumus tuntui mielestäni aiempia Sensitive Touch -voiteita paremmalta ja iholle paremmin uppoavalta.
Mistä kuitenkin eniten tahtoisin antaa Lumenelle kiitosta, on tämän uuden tuotteen pakkaus.
On aivan mahtavaa, että tuotteesta on tehty hygieeninen ja ilmatiivis!  Ilma ja valo ovat tunnetusti kosmetiikkatuotteiden pahimmat viholliset ja uusi pakkaus suojaa ilmalta täysin ja valoltakin melko hyvin. 
On kuitenkin mukavaa, ettei pakkaus ole valoa täysin läpäisemätön ja tummapintainen, sillä nyt voin sentään katsella valoa vasten tuotteen hupenemista ja tietää, koska tuote alkaa loppua ja koska korvaavaa tarvitsee alkaa kaapeista haeskella.
Positiivista pakkauksissa on myös niiden keveys. Hyvästi painavat lasipurkit!
Myös sarjan päivävoiteet on pakattu ilmatiiviisiin pakkauksiin, joten suuri kiitos Lumenelle!
Sensitive Touch -tuotteillahan on myös muuten Allergia- ja Astmaliiton leima, eli ne sopivat usein myös hyvin herkällekin iholle.
Oletteko kokeilleet tätä tai muita uudistuneen Sensitive Touch -linjan tuotteita? Entäpä mitä pidätte pakkauksesta?

Kommentit (9)

 1. Anonyymi

  Itse itkin verta, kun tajusin, että Herbina on lopettanut oman herkän/kuivan ihon rasvansa, joka oli ihan vastaavassa pullossa. Ja täytyy tunnustaa, että tuo rasva oli ensimmäinen ikinä, jonka käytin alusta loppuun, niin mahtavaa ainetta se oli. Mutta nyt nuo saakelit on ensinnäkin uudistanut pakkauksen (mikä järki vaihtaa huonompaan??) ja toisekseen muuttanut koko sisällön! Eli se siitä sitten…

  • Anonyymi

   ja minä harmnittelen aivan samaa nyt 🙁

 2. Päivi

  Tuota päivävoidetta vois seuraavaksi kokeilla kunhan nykyinen loppuu. Kuulostaa kaikinpuolin hyvältä tuotteelta! Kiitos arvostelusta 🙂

  Nyt on kokeilussa ollut jo kuukauden päivät Nivean pure & natural anti-wrinkle day care päivävoide ja olen tykänny ainaki tähän asti. Tuo ihanan viilentävän tunteen iholle. Oli pakko ostaa tuo kun inci vaikutti niin kivalta. Tälle todella kuivalle naamalle on ollut hyvä näin talvella. Kesällä voipi olla liian rasvainen.

 3. Lur

  Osaisitko suositella aknevoiteen jäljiltä kuivalle ja herkälle iholleni pelastajaa? Otsa on ajoittain hilselänteillä, enkä ole helpotusta saanut vielä esim. LV:n kasvovoiteella enkä Herbinan marjaspa -sarjan kasvovoiteilla. Ja se kutina! Tuskaa…

  Ja toinen kysymys; tulisiko sinulla mieleen jokin ksylitolia sisältävä kasvovoide? 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *