Täydellinen edullinen pikakaunistaja: Herbina Moisture Balance Kasvonaamio

*Sis. mainoslinkin

Sisäinen suomalaiseni nauttii aina, kun teen loistavia kotimaisia kosmetiikkalöytöjä. Suurin osa näistä löydöstä tulee Lumenen puolelta, sillä ulkomailla suomalaisia tuotemerkkejä ei saa aina kovin helpolla käsiinsä. Välillä on kuitenkin mukavaa, kun posti on tuonut mukanaan suomalaisen tervehdyksen. Ihan tänne Bangkokiin asti niitä ei sentään lähetellä, mutta Ruotsiin ne kuitenkin aina välillä kulkivat.

Herbina Moisture Balance Kasvonaamio Ostolakossa kokemuksia

Yksi aivan erityisen hyvä blogikokeiluun saamani suomalainen tuote oli Herbina Moisture Balance Tehokosteuttava Kasvonaamio. Erityisesti normaalista kuivalle iholle tarkoitetussa naamiossa oli erityistä se, että sitä voi käyttää kolmella eri tavalla tilanteesta ja ihon tarpeista riippuen.

Herbina Moisture Balance Kasvonaamio Ostolakossa kokemuksia

Herkullisen marjaisalta tuoksuvaa, täyteläisen emulsiomaista naamiota voi ensinnäkin käyttää ihan vain ihon nopeaan pikakosteutukseen esimerkiksi silloin, kun iholle pitäisi luoda meikkipohja, mutta ihon pinnan kuivuus saattaa hieman häiritä hommaa. Tällöin naamiota levitetään puhdistetulle kasvojen iholle ja sen annetaan vaikuttaa sillä kolme minuuttia. Naamio kykenee tekemään taikoja jo näinkin lyhyessä ajassa ja kun ihon huuhtelee vaikutusajan jälkeen vedellä puhtaaksi (tai naamion pyyhkii kasvoilta pois vanulapulla), tuntuu iho ihanan pehmeältä ja kosteutetulta.

Jos ihonhoitoon on hieman enemmän aikaa, voi naamion antaa vaikuttaa kasvoilla kymmenisen minuuttia ennen sen poistamista, jolloin se ehtii kosteuttaa ja ravita ihoa entistä paremmin. Ultimaattisen hoidon saa, jos naamion levittää kasvoille illalla ja jättää sen vaikuttamaan iholle yön yli yönaamion tapaan.

Herbina Moisture Balance Kasvonaamio Ostolakossa kokemuksia

Tykkään tavallisesti, että käyttämissäni kosteuttavissa naamioissa on iholle jätettävä koostumus, joten jos vaihtoehtona on kasvojen huuhtelun skippaaminen, menen usein sen mukaan. Tavallisesti minusta nimittäin tuntuu, että kun kosteuttavan naamion huuhtelee iholta pois vedellä, palataan huuhtelun myötä siihen kuivaan ja kiristelevään lähtötilanteeseen, joka ihollani vallitsi jo ennen naamion käyttöä. Tämän naamion kanssa olen kuitenkin käyttänyt kasvojen vesihuuhtelua, jos olen tarjoillut naamiota iholleni ennen meikkausta. Iho nimittäin jää ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi vielä huuhtelun jälkeenkin.

Olen kaikkein eniten tykännyt käyttää tätä nimenomaan ihon pikakosteuttajana, sillä tämän raikas voidekoostumus tuntuu myös virkistävän ihoa. Välillä kasvonaamio on myös ajanut yönaamion virkaa ja ollut siinäkin aivan loistava. Naamion erinomaisuus ei toisaalta ole millään tavalla ihme, sillä se sisältää runsaasti ihoa todella tehokkasti kosteuttavia ja ravitsevia aineita kuten rapsiöljyä glyseriiniä, manteliöljyä ja karitevoita.

Herbina Moisture Balance Kasvonaamio Ostolakossa kokemuksia

Jos siis tuntuu, että ihoa vaivaa talvisin kuivuus, suosittelen tutustumaan tähän kotimaiseen parin euron ihmeeseen. Herbina Moisture Balance Tehokosteuttava Kasvonaamio maksaa vain noin 6,50 euroa ja on varsinkin hintaansa nähden todellinen löytö!

Herbina Moisture Balance Kasvonaamio Ostolakossa kokemuksia

Onko joku muu kokeillut Herbina Moisture Balance Tehokosteuttavaa Kasvonaamiota?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (9)
  1. Kiitos, että nostat ajoittain esille myös näitä edullisia, kätevästi marketista mukaan napattavia ihmeitä! Tuo Herbinan Moisture Balance on kaikkineen varsin onnistunut sarja muuten.

  2. Petra / Viilankantolupa
    14.1.2018, 16:03

    Ah, mulla on muuten tää jemmassa! Korkkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *