Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Edullinen vinkki ihonpuhdistukseen: Herbina

Hehkuttelin vähän aikaa sitten aiemmassa postauksessani kaksoispuhdistuksen ihanuutta ja mainitsin silloin, että se sujuu myös pienelläkin budjetilla ihan ongelmitta, koska siihen käytettävät tuotteet voi valita täysin vapaasti oikeastaan miltä tahansa tuotemerkiltä.

Tänään olisikin jaossa vinkki kolmesta loistavasta ja erittäin edullisesta ihonpuhdistustuotteesta, jotka sopivat niin kaksoispuhdistukseen kuin ihan siihen perinteiseenkin puhdistukseen.

Herbina ihonpuhdistus

Sain suomalaiselta Herbinalta testattavakseni merkin ihonhoitotuotteita ja testikappaleiden joukossa oli merkin kolme puhdistustuotetta. Oikeasti en suoraan saanut näitä vaan pyysin, sillä olin kuullut teiltä näistä niin hyviä kommentteja ja saanut postauspyyntöjä, joten tottakai näihin oli tutustuttava.

Herbina ihonpuhdistus

Tykkään itse käyttää meikinpoistoon paitsi puhdistusöljyjä myös puhdistusmaitoja, mutta en ole varmasti ainoa, joka inhoaa, kun kohdalle sattuu puhdistusmaito, joka jättää kasvoille sen inhottavalta tuntuvan kalvon. Puhdistusmaito on minusta ihana  tuote juurikin siksi, että usein (sisällysluettelosta hieman riippuen) se sopii samalla myös silmämeikin poistoon. Kuivuuteen taipuvainen ihoni myös rakastaa kosteuttavia emulsiokoostumuksia, mutta en kuitenkaan voi sietää, jos puhdistustuote ei silti huuhtoudu iholta hyvin vedellä.

Herbina ihonpuhdistus

Herbina Moisture Balance Puhdistusmaito on tehty nimenomaan normaalin ja kuivan ihon puhdistukseen. Sen luonnonöljyjä sisältävä koostumus paitsi puhdistaa ihon myös kosteuttaa sitä samalla. Maidossa on miellyttävän tuntuinen ja tuoksuinen koostumus, joka levittyy iholle raikkaana ilman liian rasvaista tai paksun klähmäistä tuntua.

Herbina ihonpuhdistus

Puhdistusmaito poistaa meikin kasvoilta ongelmitta ja vaikka pakkauksessa ei silmämeikistä mitään puhutakaan, niin itse olen käyttänyt tätä myös vesiliukoisen silmämekin poistoon, sillä tuotteessa on niin hellävarainen ja siihenkin hommaan sopivalta kuulostava ainesosaluettelo.

Herbina ihonpuhdistus

Minusta tämä puhdistusmaito on aivan loistava tuote kaikille niille, jotka tahtovat edullisen puhdistusmaidon, joka puhdistaa ihon hyvin, mutta huuhtoutuu kasvoilta silti vaivatta vedellä. Puhdistusmaito jättää iholle puhtaan, raikkaan ja miellyttävän pehmeän tunteen.

Herbinan puhdistusmaito onkin aivan täydellinen tuote paitsi käytettäväksi yksinään myös kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa.

Herbina ihonpuhdistus

En itse innostu aina puhdistusgeeleistä, sillä moni niistä on liian pesevä kuivuuteen taipuvaisella ihollani. Herbinan Energy Boost Puhdistusgeeli tekee kuitenkin loistavan poikkeuksen, sillä sen virkistävä ja puhdistava koostumus ei tuntunut iholleni yhtään liian tymäkältä siitäkään huolimatta, että tuote on suunniteltu normaalista sekaiholle.

Herbina ihonpuhdistus

Omalla ihollani tämä puhdistusgeeli on ollut aivan loistava tuote kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa, sillä se viimeistelee ihonpuhdistukseni loistavasti ja jättää iholle sekä puhtaan että raikkaan tunteen ilman, että ihoa kuitenkaan kiristelisi.

Herbina ihonpuhdistus

Puhdistusgeelissä onkin varsin hellävaraisesti puhdistava koostumus, minkä ansiosta se sopii hyvin myös hieman pintakuivallekin sekaiholle, joka tykkää geelimäisistä puhdistustuotteista.

Itse olen tykännyt käyttää tätä putsaria paitsi kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa myös aamuputsarina silloin, kun ihollani on ollut yön ajan hieman täyteläisempiä hoitotuotteita.

Herbina ihonpuhdistus

Geelimäisen tuotteen sijaan kaksoipuhdistukseen voi käyttää myös puhdistusvaahtoa. Herbina Moisture Balance Puhdistusvaahto on nimenomaan kehitetty normaalista kuivalle iholle ja siinä on ihoa kosteuttava koostumus. Itseasiassa luin jopa muutamasta blogista, että tätä puhdistusvaahtoa ja Moisture Balance Puhdistusmaitoa olisi nimenomaan neuvotukin käyttämään yhdessä kaksoispuhdistukseen, mutta en löytänyt asiasta mitään lisätietoa mistään.

Herbina ihonpuhdistus

Kuten puhdistusvaahdoissa yleensäkin, on tässäkin myös hyvin hellävarainen koostumus, minkä vuoksi itse koen, ettei tämä yksinään ehkä riitä puhdistamaan muuta kuin hyvin kevyesti meikattua ihoa. Tykkään itse kuitenkin käyttää tätä kaksoispuhdistuksen jälkimmäisenä vaiheena, mihin tämä sopii aivan loistavasti.

Herbina ihonpuhdistus

Kaikkein eniten käytän tätä kuitenkin ihoni aamupuhdistukseen, sillä pehmeä ja hellästi puhdistava vaahto on juuri sitä, mitä ihoni aamuisin kaipaa. Puhdistusvaahdossa on mukavan mieto koostumus, joka pesee ihon hyvin hellästi, minkä ansiosta iholle jää mukavan pehmeä ja raikas tunne. Puhistettu iho on myös jälleen vastaanottavaisempi aamulla käyttämilleni ihonhoitotuotteille, kun ne pääsevät imeytymään iholle paremmin yöllisten hoitotuotteiden, hien ja talin peseydyttyä siltä hellästi pois.

Herbina ihonpuhdistus

Nämä markettienkin hyllyiltä löytyvät edulliset Herbinan ihonpuhdistustuotteet ovat minusta loistavia tuotteita niin yksinään kuin yhdessäkin käytettyinä. Suomessa valmistetuilla Herbinan puhdistustuotteilla on hintaa vain n. 5-6 euroa per pullo, mikä on jälleen hyvä osoitus siitä, että loistavaa laatua ja hyvin toimivia tuotteita voi saada halvalla.

Herbina ihonpuhdistus

Onko teillä kokemuksia Herbinan ihonpuhdistustuotteista?


Lue myös nämä postaukseni:

Konjac sieni kokemuksia Pixi Glow Tonic kokemuksia Kaksoispuhdistus miten tehdään

Kommentit (16)

 1. Hele

  Olen käyttänyt kyseistä puhdistusmaitoa jo vuosia. Jossain vaiheessa pullo ja koostumus hieman muuttui, mielestäni huonompaa, mutta toimii yhä.
  Lidlin puhdistusmaidosta pumppupullossa en pitänyt. Jättää minulla mineraaliöljyisen kalvon iholle.

 2. Milla

  Hassu juttu, kaapistani löytyy juuri tämä Herbinan kolmikko kaksoispuhdistukseen. Olen ostanut tuotteet eri aikoihin, sillä aiemmin käytin vuosia ykkösvaiheeseen Lorealin puhdistusöljyä, joka sitten mentiin lopettamaan!!

  Lorealin öljyä edelsi Lumenen puhdistusöljy, jota kerkesin hamstrata kymmenisen pulloa, kun kuulin että tuote poistuu. Harmikseni lopetus tuli Lorealin kohdalla yllätyksenä ja jäin puille paljaille, kunnes piheyksissäni päätin testata tätä Herbinan puhdistusmaitoa. Minulla oli hatarassa muistissa hyvät kokemukset tuotteesta, koska olin ostanut sitä joskus muinoin Virve sinun(?) suosittelemanasi, olisiko ollut vuosi 2010? 😀

  Hyvin toimii tämä kolmikko ja plussaa edullisuuden lisäksi se, että maidolla lähtee myös silmämeikit.

  PS. Lorealin konsulentti lohdutti minua ja sanoi, että öljyn tilalle on tulossa joku balm-tyyppinen öljyksi muuttuva tuote! (tyyliin Cliniquen Take The Day Off Cleansing Balm) Tarkemminhän ei osannut tuotteesta kertoa, ei ollut itsekään vielä tuotetta nähnyt. Innolla jään odottelemaan, markettipuolelta ei nimittäin tällä hetkellä öljymäistä putsaria löydy 🙁

  • Virve Vee

   Haha, hauska sattuma! Ja joo, tuo Lumenen ja L’Oréalin puhdistusöljy ovat molemmat olleet suosikkejani! 🙂

   Kyseesesä on hei varmaankin tämä L’Oréalin uutuus. Nuo ovat jo Ruotsissa myynnissä ja koska saamme tavaramme Ruotsin L’Oréalin kautta, olen malttamattomana odotellut tuota. Olemme saaneet töihin myyntiin kaikki muut tuon tuotelinjan tuotteet, mutta juuri tuo puuttuu vielä ja ehdottomasti haluan kokeilla! 🙂

 3. Jenna

  Nuo Herbinan putsarit vaikuttaa tosi hyviltä ja mun silmään pakkaukset on kaikenlisäksi vielä tosi kauniita!

  Niin ja pitää vinkata että IsaDoralta on tullu valikoimiin ihana öljyputsari, kun edellinen kommentoija valitteli ettei öljyputsaria markettivalikoimasta löydy 🙂

 4. Caro

  Minun ihonhoitorutiineihini ei kuulu kuin kavovesi aamuisin. Olen monta vuotta käyttänyt LV-kasvovettä sen erinomaisuuden takia. Sitä paitsi se maksaa vain vähän päälle 3€. Kun Herbinalta viimeksi ilmestyi uusi ihonputsaussarja, lankesin siihen Moisture Balance Ruusuveteen. Se olikin suuri erehdys. Joka kerta kun putsasin sillä ihoa rupsesi kirvelemään ja punoittamaan. Olen kemikaaliherkkä ja on atoopinen iho, enkä käytä meikkiä. Bernerin kunniaksi pitää kertoa että kun valitin tianteesta, he pyysivät vastaamaan joihinkin kysymyksiin kirjeitse ja kiitokseksi lähettivät kahta eri LV kasvovettä joista yksi oli misellivesi. Eli heidän kanssaan kannattaa kyllä olla yhteksissä jos jokin asia mietityttää.

 5. Emmi

  Löysin postauksen suosikkilistan kautta. Olen missannut koko tekstin aiemmin, höh. Osaatko vinkata tuntuuko iho geelillä tai vaahdolla yhtään samanlaiselta kun Cosrx good morning low ph putsarilla? Mikähän noiden ph on?Toi cosrx on selkeesti sopinut iholle, iho on pehmee mutta ei yhtään kiristelevä, geeli tuntuu silti tehokkaalta. En vain oikein tykkää tuotteen tuoksusta ja kun sitä ei edes saa elevenistä niin oon yrittäny käydä netin läpi, että minkähän sitä ottaisi testiin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *