Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Helppo ja nopea hiuslaite

Minulla on jo reilun vuoden ajan ollut käytössäni eräs hiusvempain, josta en vain ole saanut postattua teille siitäkään huolimatta, että se on ihan oikeasti kuin taikasauva ja kykenee ihan mielettömiin juttuihin.

Pohjustuksena kerron, että olen aamu-uninen tyyppi ja muutenkin hieman laiska hiustenlaittaja. Tämä vempain on kuitenkin kyennyt pelastamaan minut melko monessa tilanteessa ja varsinkin viime kesänä se oli yksi hiusteni parhaista ystävistä työpassieni aikana.

Perfecter Fusion Styler

Yllätyksenä kerron heti, että tällä kertaa esittelyssä on TV Shop -laite, eli Tvinsin myymä Calista Tools Perfecter Fusion Styler. Sain oman laitteeni reilu vuosi sitten ja Tvinsin sivuilla näyttää olevan myynnissä jo modernimpi Multistyler-versio, mutta tämä vanhakin on ollut aivan mieletön, joten halusin postata siitä teille. Sain laitteen blogin kautta kokeiluun ja vaikka en olekaan mikään ostosteeveeshoppailija, niin tämä on kyllä kaiken hypetyksensä arvoinen. (Meillä Ruotsissahan on muuten omia Tvins-kauppojakin…)

Perfecter Fusion Styler

Luonnontilassa hiukseni ovat melko säälittävät tällä hetkellä. Tiedän, että minun tulisi käydä kampaajalla ja antaa suosiolla pätkiä kärsineet latvat pois, mutta en vain ole halukas siirtymään lyhyisiin hiuksiin. Niin kauan kun siis onnistun feikkaamaan hiukseni kelvollisiksi pysyn päätöksessäni enkä leikkauta niitä ainakaan ennen huhtikuuta.  Pidempiin hiuksiin on paljon helmpompaa luoda kampauksia ja jos ne kerran voi huijata paremman näköisiksi niin mikä ettei?

Perfecter Fusion Styler

Perfecter Fusion Stylerin teika perustuu hiuksille sileyttä ja kiiltoa tuovaan keraamiseen lämpöön ja supermahtaviin harjaksiin. Pyöröharjamaisessa laitteessa lämpenee ainoastaan sen runko ja nylon-harjakset pysyvät viileinä.

Perfecter Fusion Styler

Laitteessa on kaksi lämpötilavaihtoehtoa, joiden väliltä voi valita itselleen sopivan hiusten paksuudesta ja karheudesta riippuen. Itse käytän yleensä suosiolla korkeampaa lämpötilaa, sillä saan sillä nopeammin haluamani lopputuloksen.

Perfecter Fusion Styler

Ihan erityistä laitteessa on ensinnäkin sen kyky silottaa pörröisiä hiuksia. Laitteella voidaan taivuttaa, kihartaa ja muotoilla hiuksia, mutta jokainen suortuva kehotetaan aina käymään ensin läpi laitteella harjaten, jotta niille saadaan kiiltoa. Aiemmin näkyneistä hamppulatvoista tulikin tällaiset vain parilla harjanvedolla:

Perfecter Fusion Styler

Hiuksista tulee siis välittömästi sileämmät ja pehmeämmät, jonka jälkeen voin pitää niitä myös auki. Yleensä en kuitenkaan tyydy tähän, vaan taivuttelen hiuksia myös hieman. Silloin lopputuloksesta tulee parissa minuutissa tällainen:

Perfecter Fusion Styler

Parasta laitteessa onkin se, kuinka helppoa sillä on muotoilla hiusten latvoja ja pyöräytellä niihin pientä luonnollista taipuisuutta.

Perfecter Fusion Styler

Hiuksista tulee hetkessä paremman näköiset eikä kärsineihin latvoihin enää edes kiinnitä huomiota. Näissä kuvissa lopputulos on oikeasti syntynyt vain parilla harjanpyöräytyksellä ja pieni lisäpyörittely loisi niihin helposti lisää laineita ja taipuisuutta.

Perfecter Fusion Styler

Ihan erityistä laitteessa ovat tosiaan sen kuumenemattomat harjakset, jotka selvittävät hiukset helposti ja mahdollistavat, että laitetta voidaan koskea käsin hiuksia muotoillessa. Tästä on ollut minulla aivan suunnaton apu, sillä haluan usein painaa kädelläni hiuksia harjaa vasten, jotta ne taipuisivat parhaalla mahdollisella tavalla. Koska kyse ei myöskään ole perinteisestä kuumaa ilmaa puhaltavasta lämpöharjasta, on muotoilu myös äänetöntä.

Perfecter Fusion Styler

Olen siis aivan hullaantunut tästä nopeaa apua tuovasta vempaimesta, jonka ihanuuden tuppaan aina aamukiireissä välillä unohtamaan. Tosiasiassa laite ei vie aikaa kuin maksimissaan viisi minuuttia, jonka jälkeen muut eivät huomaakaan, kuinka kipeästi hiusteni latvat kaipaisivat jo saksia.

Perfecter Fusion Styler

Laitteen loistavuus ei rajoitu vaan sen kykyyn taivuttaa hiuksia, vaan sillä voidaan myös kihartaa niitä todella helposti! Poimin teille pari videota laitteen käytöstä, joiden avulla kiinnostuneimmat voivat villiintyä laitteesta:


Merkin YouTube-kanava on täynnä lisätietoa ja videoita laitteesta, joten suosittelen kurkistamaan sinne, jos innostuitte vempeleestä.

Onko joku muu innostunut Perfecter Fusion Stylerista?

Kommentit (18)

 1. anja lapveteläinen

  Olen nähnyt mainoksen TV:sta usein ja ihmetellyt miten helposti kaikki käy tällä kihartimella. Sinun postauksen ansiosta uskalsin tilata kyseisen tuotteen. Helppokäyttöinen näkyy olevan sinunkin hiuksilllesi. Onkohan laitteella takuuta ja minkä verran.
  Tilasin tänään ja en ole saanut laitetta vielä.

  • Virve

   En osaa yhtään valitettavasti sanoa takuusta, ei näkynyt ainakaan Tvinsin sivuilla tietoa. :/

   Tulethan sitten kertomaan, kuinka laite hiuksissasi toimii! 🙂

  • anja

   En löytänyt takuusta mitään Tvinsin sivuiltakaan tälle laitteelle. Ilmeisesti on kestävää laatua koska sinulla laite ollut jo pidemmän aikaa. Ilman muuta tulen kertomaan miten ihanasti laite taivutti hiukseni ja olinko tyytyväinen. Kaikista hyvistä kommenteista päätellen kyse olisi aivan huipputuotteesta. Hintakin on varsin kohtuullinen.

 2. Virve

  Keraaminen lämpöharja. Prismassa Babyliss-merkkinen maksaa 29,90 euroa. Ostos tv myy samaa todella moninkertaisella hinnalla. Itselläni on tuo Babyliss, loistava puolipitkät luonnonkiharaan tukkaan.

 3. Anja

  Lupasin kommentoida sinulle Virve miten laite sopii hiuksilleni. Eilen oli saunapäivä, joten pesin hiukseni ja senjälkeen laitoin muotovaahtoa ja annoin tukan kuivua kuivaksi. Kokeilin laitetta ja se toimi muuten loistavasti, mutta muotovaahto oli liian vahvaa. Harja takertui hiuksiin enkä saanut kunnolla liu utettua harjaa hiuksissa. Seuraavana aamuna kokeilin uudestaan ja nyt laite toimi paremmin. Laitteen kanssa sopii paremmin varmaan joku kevyempi vaahto tai kampausneste.
  Itselläni on puolipitkät ohuet hiukset. Joka tapauksessa olen laitteeseen tyytyväinen. Kun laitoin hiukset aamulla uudestaan olen kuin kampaajalla käynyt.

 4. Siru

  Vaikka yleensä olen tuntenut tervettä epäluuloa ”eikä siinä vielä kaikki” -tuotteita kohtaan, päädyin nyt postauksesi perusteella tilaamaan tämän. Ja on meinaan huippulaite! Olen ihan superlaiska hiustenlaittaja ja mulla on nyt hiukset juuri sellaisessa epämääräisessä mitassa, ettei niitä saa oikein nätisti kiinni, muttei kehtaisi pitää aukikaan ilman jotain toimenpiteitä. Tällä saa hetkessä luiskatukkaan nostetta ja latvat ihanasti taivutettua, vaikkei käyttäisi mitään muotoilutuotteita. Toivon mukaan laite osoittautuu myös kestäväksi ja pitkäikäiseksi ihan jo korkeahkon hintansa takia, mutta ainakin näin alkuvaiheessa tunnelmat ovat pelkästään positiivisia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *