Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Helposti kiiltävä

Kesäkuussa tekemiini Englannin ostoksiin mahtui mukaan mahtavan Soap & Gloryn upeaakin upeampi Easy Glistening, johon rakastuin suin päin:

Kyseessä on siis manteliöljyä sisältävä kuivaöljy, joka on aerosol-pulloon pakattu ja joka antaa ihanan shimmerisen pinnan ja upean tuoksun iholle.

Tosiasiassa INCI alkaa aprikoosiöljyllä ja manteliöljy on vasta kahdestoista aineosa, mutta eipä aprikoosiöljykään ole ollenkaan huono aineosa, sillä se pehmittää ihoa hyvin ja se tunnetaan nimenomaan sen kyvystä imeytyä iholle jättämättä kovin rasvaista pintaa jälkeensä.

Iho tosiaan jää tämän jäljiltä ihanan pehmeäksi ja kosteutuetuksi ilman suurempaa lähmäisyytta ja tahmaisuutta sekä samalla myös shimmerisen hohtelevaksi. Itse tykkään käyttää tätä erityisesti säärissä, jotka tämä saa näyttämään todella hyviltä. Myös käsivarret ovat oiva paikka tämän suihkimiselle.

Tykkään erityisesti tämän tuoksusta, jossa on minun nenääni ihan hitusen jotain samaa kuin rakastamassani Chanel Coco Mademoisellessa, mutta jota selkeästi raikkaampi ja kevyempi tämä kuitenkin on.

Tämä tuote on ollut uusi suosikkini hameiden ja mekkojen kanssa käytettynä ja aion ehdottomasti napata tätä toisenkin pullon kotiini, kun ensikerran käyn visiitillä sillä pienellä saarella nimeltä Englanti.

(Pieni googlettelu väitti aprikoosiöljyn eteerisen vaikutuksen vieläpä piristävän ja lisäävän sukupuoliviettiä, joten kyseessähän on ehdoton baari-tuote!)

Soap & Gloryn tuotteet olivat muutenkin niin mielenkiintoisia, että aion todellakin tutustua niihin tarkemmin seuraavalla visiitilläni.

Onko teillä kokemuksia tästä tai muista Soap & Gloryn tuotteista? Tai onko teillä kertoa omia kesän hittituotteitanne?

Kommentit (13)

  1. Niina

    Heip! Ihan vinkkinä, et Soap&Glorya saa tilattua ainakin Asokselta. Ja postikulut taitavat olla vielä tälläkin hetkellä ilmaiset, eli kannattaa tsekata tarjonta! Sieltä olen omat S&G:t tilannut.

  2. Nimetön

    Niina: Mutta harmi, ettei tätä tuotetta. :/

  3. Myy

    Kuulostaa niin hyvältä! Harmi, että tuli juuri vierailtua Lontossa, eikä tuota löytynyt eBaysta.. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *