Helmikuun yhteenveto

Helmikuussa loppui melkoisen monta tuotetta, joten niistä voisi olla korkea aika tehdä yhteenvetoa. 
(Muistan, kun viisi vuotta sitten aloittelin bloggailua ja silloin listailtiin lähinnä vain uusia, vasta shopattuja tuotteita ja oli erilaista ja poikkeavaa esitellä, mitä tuotteita on kulunut loppuun. Nyt noita loppuneiden tuotteiden listauksia voi lukea kaikkialta ja on ollut ilo huomata, ettei pelkästään uuden tuotteen ostaminen ole postausten aiheina!)
Mutta siis, tällaisia tuotteita kulutin loppuun helmikuussa:
Ensinnäkin tämä blogini kautta saamani ja kehumani Oriben kuivashampoon, hiuspuuterin ja tyvikohottajan sekoitus. Jos en vielä ylistänyt tätä tarpeeksi viimeksi, niin sanon sen vielä kerran: PERFECT!
Loppuun kului myös Sokoksille ja Emotioneihin ensiviikolla myyntiin tulevan Philosophy-merkin ihanan tuoksuinen Christmas Cookie Shampoo, showergel & Bubblebath, jonka ostin Lontoosta siellä asuessani. Ihanaa, että näitä pääsee vihdoin ostamaan ihan Suomesta ja tuoksuttelemaan livenä!
Toinen loppunut suihkutuote oli ystävältäni saatu Armanin Si-tuoksun 75 ml suihkugeeli. Tuoksuna Si ei oikeastaan ole minun juttuni, mutta näin suihkuhetken muodossa nautin  siitä todella paljon. Makeahko Si jäi tuoksumaan iholleni vielä pitkäksi aikaa suihkun jälkeenkin, mistä pidin kovasti.
Vartalotuotteiden puolelta käytin loppuun myös kaapeissani ikuisuuksia pyörineen, ilmeisesti jotain matkaa varten hankitun ACOn Intimate Care Cleansing Washin. En yleensä käytä tällaisia tietyille kehonosoille erityisesti suunnattuja tuotteita, joten tämä on jäänyt tosiaan pyörimään pitkiksi ajoiksi. Ilmeisesti näitä kuitenkin suositellaan käytettäväksi oikean pH-tasapainon vuoksi.
Vartalovoiteiden puolelta kulutin loppuun useita tapauksia niistä yhden oltua Lontoosta ostamani ja  hehkuttamani The Bubbles & Butters Companyn mansikkainen vartalovoi. Lähinnä mansikkaiselle antiobiotille tuoksunut vartalovoide oli ihan mukava tuote niin koostumukseltaan kuin kosteutustehoiltaankin, muttei nyt loppujen lopuksi mitään niin ihmeellistä, että minua harmittaisi, ettei tuotteita saa Suomesta.
Toinen loppunut vartalovoide oli töistä saamani Elizabeth Ardenin Green Tea Honey Suckle, josta pidin sen kosteutustehojen vuoksi kovasti. En ollut innostunut samalla nimellä varustetusta varsinaisesta hajuvedestä, mutta kuten vartalovoiteissa usein, tulee tuoksu tässäkin hieman erilaisena ja omaan nenääni huomattavasti miellyttävämpänä. Kosteutustehot olivat loistavat, joten iho voi tämän tuotteen käytön aikana loistavasti.
Käytin kokeilumielessä pois myös muistaakseni töiden kautta minulle päätyneen L’occitanen Verbena Body Lotionin matkakoon.
Vartalovoide oli koostumukseltaan kevyehkö ja tuoksultaan sitruksisen raikas. Epäilin kovasti, riittääkö noin kevyehkön oloinen vartalovoide kosteuttamaan vaativaa ihoani, mutta yllätyksekseni tuote riitti todella hyvin ja piti ihoni tehokkaasti kosteutettuna.
 Pienemmistä matkakokoisista tuubeista loppuun kului myös luultavasti töiden kautta minulle päätynyt Clarinsin Moisture-Rich Body Lotion, joka on kyllä hyvä vartalovoide kosteutustehoiltaan, mutta ei silti ihan täsin minun makuuni sen jättäessä ihon pinnalle jotenkin hassun ”pintasilikonisen” tunteen. Hyvä tuote, mutta en olisi valmis maksamaan täyttä hintaa tästä tuotteesta, sillä koen löytäväni iholleni sopivia vartalovoiteita halvemmallakin.
Vartalotuotteiden puolelta loppuun kului kolmas ostamani ja kokeilemani Garnierin ns. mineralidödö, josta tästäkin kyllä pidin. Esittelin runsaslukuisen dödösarjan kaksi muuta edustajaa jonkun aikaa sitten ja tämä oli nyt kolmas kokeilemani versio, josta yhä pidin. Moni kertoi viimeksi asiasta kirjoittaessani kokeilemiensa dödöjen saaneen kainaloissa aikaan reaktioita, mutta itse olen välttynyt niiltä täysin. Tämä InvisiCalm 48H -dödö piti kainaloni tehokkaasti kuivina ja lupaustensa mukaisesti jätti vaatteeni pääsääntöisesti tahrimatta.
Käytin loppuun myös viimeisen kappaleeni Lontoosta ostamaani rakastamani Soap & Gloryn Hand Food -käsivoidetta. Tuotteessa oli ihanaa paitsi sen kosteutusteho, myös tuoksu, josta pidin ihan erityisesti. Jäin ikävöimään tätä suuresti lohduttautuen sillä, että tuotetta saa onneksi JT Beauty Outletin kautta, mikäli minulle iskevät todella pahat vieroitusoireet.
Hiustuotteita kului loppuun toinenkin, eli aiemmin kovasti kehumani Lontoosta ostamani Sebastianin Potion 9 Wearable Treatment, jonka perään hiukseni jäävät varmasti itkemään. Aiemman postaukseni tuotteesta voi lukea täältä.
 Kasvojenhoitotuotteiden puolella loppuneita tuotteita oli useita töiden kautta minulle päätyneen Lumenen Hydrating Touch Kosteuttavan Puhdistusvoiteen ollessa yksi niistä. Tuotteesta löytyy aiempi kehupostaus täältä.
Puhdistustuotteiden puolelta käytin loppuun myös niin ikään aiemmin kehumani itse ostamani Dermalogican Daily Microfoliantin kokeilukoon. Tämä oli viimeinen jäljellä ollut kappaleeni ja tätä tulen varmasti ikävöimään vielä. Aiemmat ihasteluni tuotteesta voi lukea täältä.
Loppunsa kohtasi myös luultavasti töiden kautta minulle päätynyt Clarinsin Gentle Eye Make-Up Removin matkakoko, jonka kanssa kemiat eivät aivan kohdanneet. 
Tuote tuntui jopa hieman kirvelevän silmissä eikä ollut ollenkaan niin tehokas kuin oilisin toivonut, joten suurempien kokoluokkien purkkien kanssa tulen tuskin enää koskaan treffaamaan.
Käytinpä vihdoin pois myös yhden blogin kautta saamani kasvonaamionkin löydettyäni niiden riemun taas jälleen. Kommenttini Laveran Revitalising Face Maskista voi lukea täältä.

Kehuin teille vähän aikaa sitten myös Lumenelta saamani apteekkilinja LABin Suojaavan yövoiteen, joka tosiaan myös kului loppuun. Kommenttejani voiteesta voi lukea täältä.
Viimeinen loppunut kasvojenhoitotuote oli työkaverin kautta minulle päätynyt Sensain Lifting Eye cream, jonka ihanan täyteläiseen koostumukseen rakastuin niin kovasti, että koen sen ansaitsevan oman postauksensa ja tyydyn toistaiseksi vaan toteamaan, että jos olisin vanha ja rahoissani, satsaisin tähän.
Meikkipuoleltakin kului loppuun kaksi tuotetta.
 
Aiemmin kehumani blogin kautta saatu Laveran silmämeikkikynä loppui vihdoin. Pidin kynän piirtopehmeydestä kovasti, mutta onneksi minulta löytyy tälle hyviä seuraajia. Aiemman postaukseni tuotteesta voi lukea täältä.
Myös töiden kautta saadun YSL:n Babydoll mascaran parhaat päivät oli nähty jo aikaa sitten tuotteen vaan unohduttua pyörimään kosmetiikkavarastoihini. Luulin postanneeni tästä jo blogissani, mutta en sitten ilmeisesti olekaan, joten lupaan pikaisesti vielä tehdä tälle oman postauksensa!
Loppuneita tuotteita oli helmikuussa siis yhteensä 19, eli vain yksi vähemmän kuin tammikuussa. Olen siis tämän vuoden aikana kuluttanut jo melkein 40 kosmetiikkatuotetta loppuun ja saldo näyttää kasvavan oikein mukavaa tahtia kaappien pursuillessa lopuillaan olevia tuotteita!
(Yksi kaikkien aikojen suosikkikommenttejani eräällä nettipalstalla muuten oli, kun joku totesi tykänneensä blogistani ennen enemmän, muttei enää sen sittemmin mentyä ihan hakoteille sillä ketään ei kiinnosta kuulla loppuneista tuotteistani. Newsflash: Siitä tässä blogissa on alunperinkin ollut kyse!)
Kommentit (12)
  1. hahhah!:D musta nämä loppuneet on tuote-esittelyjen rinnalla niitä kiinnostavimpia!

    1. Kiva kuulla! 🙂

  2. Kyllä… Sinun tapauksessasi on erittäin mukava nähdä, että tuotteita loppuu!! 😀
    Hyvä saldo!

    1. Haha, kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *