Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Helmikuun laatikko

Aloitan ilmoittamalla, että tässä postauksessa on spoilausvaara. Tässä käydään nimittäin läpi uusimman LivBoxin sisältöä.
Saan kosmetiikkaa kotiini töiden ja blogin kautta varsin kiitettävästi, mutta silti vaan jaksan olla innoissani, kun postimies tuo minulle tämän laatikon. Myönnän, etten ole itse tilannut tätä vaan tämä toimitetaan minulle blogin kautta veloituksetta, mutta se ei silti muuta sitä tosiasiaa, että odotan mielettömällä jännityksellä, mitä boksi milloinkin pitää sisällään. Kosmetiikkabloggaajat pitävät Suomessa tiiviisti yhteyttä ja meillä on kanavamme jutella ja fiilistelä keskenämme boksin sisällöstä ja on huippua päästä kuulemaan muidenkin analyyseja kulloisenkin laatikon varustuksesta heti boksin ilmestyttyä.
Helmikuun boksissa oli tietysti pinkki teemaa. Tekekkö mikään naisille suunnattu yritys helmikuun julkaisuissaan mitään, mikä ei olisi pinkkiä? Harvemmin. Helmikuussa kaikki on aina pinkkiä, vaaleanpunaista tai sitten ainakin kirkkaan punaista. Toisaalta minä kyllä tykkään pinkistä, joten kyllä boksinikin sai ehdottomasti olla pinkki.
Tämä ystäviä lyhtypylväisiin vertaava boksi piti sisällään paitsi painetun halauksen, myös paljon muuta muukavaa. Tai no, oikeastaan ehkä jopa tuota paperista halausta paljonkin mukavampaa.
Oma boksisuosikkini taisi olla Lumenen uusi Nude Perfection Fluid Foundation, joka tuli vieläpä sen vaaleimmassa sävyssä. Olin niiiin iloinen päästessäni testaamaan tätä ja oli aivan mahtavaa, että tuote tuli kerrankin sen vaaleimmassa sävyssä. Kävipä tuuri, sillä ilmeisesti jaossa oli muitakin sävyjä.
Toinen tervetullut tuote oli täysikokoinen Nivean misellivesi. Näiden kanssa on ollut viimeaikoina mukavaa tehdä tuttavuutta, joten kokeilen tämänkin mielelläni.
Garnier Fructisin hiuksiin jätettävä seerumimainen Lengths Plumper aiheutti minussa ristiriitaisia tunteita. Se vaikutti kiinnostavalta, mutta silti vähän epäröin sen suhteen. Tuote nimittäin lupasi, että hiukset olisivat ”seitsemän käyttäkerran jälkeen paksummat, kin sinulla olisi enemmän hiuksia”.
Siinä missä ihmiset yleensä toivovat hiuksiinsa lisää tuuheutta, pyydän minä aina kampaajaa ottamaan hiksistani tuuheutta pois. Minua on siunattu keskimääräistä runsaammalla hiusmäärällä ja viimeksi kampaajalla käydessäni olin suorastaan iloinen, kun hän kerrankin ymmärsi, että sieltä kerrosten välistä saa oikeasti ohennella ihan reippaasti. Katsotaan siis, itä tämä hiuksilleni tekee.
Eucerinin In-Shower Body Lotion oil henkilökohtaisesti hieman blääh, sillä tämä minulla jo on, niin täysikokoisena kuin matkakoossakin. Toisaalta kuitenkin mukavaa, että useampi pääsee nyt tutustumaan tämän konseptiin.
Boksissa tuli myös Paese-merkin luomiväri. Koko merkki on minulle täysin uusi tuttavuus, joten kokeilen tuotetta mielelläni. Harmittelin vaan, että olin sattunut saamaan valkoharmaan sävyn, joka tuntui minulle varsin vieraalta. Toisaalta olen kuitenkin niin perustylsä meikkailija, että ehkä jopa innostunkin tästä kun vaan kokeilen.
Yllärilahjana laatikossa oli mukana myös Iberon kaulakoru. Tykkäsin henkilökohtaisesti korun ”Miracles Happen” -sanomasta, sillä siltä tässä on viimeaikoina vahvasti kyllä tuntunut. Toisaalta minua hieman häiritsi kuultuani, että kyse on toista vuotta sitten lanseeratuista ”salkkarikoruista”, eli Salattujen Elämien näyttelijöiden kanssa suunnittelemasta mallistosta… Päätin kuitenkin olla aikuinen ja käyttää salkkarikoruani ilman, että annan tuon assosiaation häiritä mieltäni.
Ja jos muuten tottapuhutaan ja TV-maailmaan mennään, niin ihan ihan oikeasti oma lempparini tässä boksissa taisikin olla tämä:
Boksin mukana tuli nimittäin alennuskoodi, jolla Ruutu+ -kanavaa voi katsoa 3kk veloituksetta. En katso lähes koskaan telkkaria, sillä sen avaamisella tunnun aina kadottavan päivästäni yhtäkkiä monta tuntia, mutta jos haluan viettää pienen lungin hetken, avaan nettitelkkarista jonkun mukavan jutun. Ruutu+:n takana on ollut monta kiinnostavaa TV-ohjelmaa, joita olen kovasti halunnut päästä katsomaan, joten tämä oli itseasiassa hyvinkin tervetullut koodi!
Olin itse todella tyytyväinen helmikuun boksiin ja koin, että tilaaja todellakin saa rahoilleen siinä vastinetta. Itseasiassa tämä taisi jopa olla yksi parhaita LivBoxeja, joita olen nähnyt.
Mitä mieltä te olette helmikuun laatikon sisällöstä? Mikä oli teidän suosikkituotteenne?

Kommentit (23)

  1. piitzi

    Mä nyt vähän petyin paketin sisältöön, Lumenen voide sävy 2 oli mulle liian tumma vaikka olen profiilissa vaalea, liekö se sitten vaikuttanut kum hiukset on tummat? Minun ihoni meni todella kuivan näköiseksi siitä, käyttämättä jää. Korussa oli typerä teksti ja misellijuttu ei mulla toiminut. Fructisista tykkäsin, antaa rakennetta mun liukkaisiin hiuksiin. Nyt mietin että jatkanko tilaamista, ollut viimeaikoina niin paljon tuotteita joita en pysty käyttämään.

    • virve

      Harmi, ettei boksin sisältö ollut passeli. :/ En ole itse ehtinyt vielä kokeilla tuota Lumenen meikkivoidetta, mutta täytynee nyt vihdoin heti huomenna kokeilla. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *