Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hello boys!

Kuten olen kertonut, olen viime aikoina innostunut valtavasti hiuspuutereista ja niillä aikaansaatavasta kuohkeasta lopputuloksesta. 
Hankin jonkun aikaa sitten läjän erilaisia hiuspuutereita ja alan jo hiuspuutereilla läträilyni tiimellyksessä pikkuhiljaa ehkäpä jopa mennä hieman sekaisin siinä, mikä puuteri tekee minkäkin laista lopputulosta toisiinsa verrattuna, mutta ainakin sen verran olen jälleen saanut puutereistani irti, että olen tehnyt yhden hyvän uuden löydön.
Käytin aiemmin loppuun Schwarzkopfin Got2B Volumizing Styling Powderin ja pidin siitä kovasti. Tämän vuoksi otinkin innolla käyttöön saman sarjan aivan erityisesti miehille suunnatun hiuspuuterin, joka lupaili mahdollisesti vieläkin parempaa pitoa tukkaan.
Got2b Powder’ful Mattifying Texture Powder lupaa tehdä hieman mattaisempaa jälkeä, mutta minua se ei niinkään haittaa. Kunhan hiusteni tyvessä vaan tuntuu olevan sopivasti karheutta ja rakennetta, jolloin tukkanikin jaksaa pysyä kohollaan ja olla kuohkea sekä vastaanottavainen erilaisille kampauksille.
Ja mitäpä sitä nyt turhaan jännitystä ylläpitämään: Pidin tästä hiuspuuterista vielä enemmän kuin naisille sunnatusta versiosta, sillä tämä ei ollut yhtä vahamainen kuin naisten versio, muttei silti ihan yhtä kuivakaan kun blogissani aiemmin esittelemani Klippoteketin versio. Itseasiassa tämän koostumus oli aikaslailla loistava.
Puuterissa on lisävinkkinä, että kostutetuilla sormenpäillä voi tuoda koostumukseen lisäpitoa, mistä en ollut ennen kuullutkaan. Kokeilin ja toimi!
On ollut ihanaa, kun hiuspuuterit löydettyäni hiukseni eivät enää valu löysinä ja vettoina päänahkaa pitkin vaan hiusteni tyvessä on tekstuuria ja ryhtiä. On mahtavaa, että tukkaan saa kohotusta aina vain pienellä pöyhinnällä ja on ennenkaikkea mahtavaa, kuinka ponnarikampaukset ja muut vastaavat hässäkät näyttävät nykyään huomattavasti entistä kuohkeammilta!
Hello boys, I’ll keep this one!
Muita samaa tuotetta kokeilleita tai muuten vaan hiuspuutereihin viimeaikoina erityisesti haksahtaneita?

Kommentit (3)

  1. Anonyymi

    Nyt jos en saa jonkinlaista muuta luettavaa kun nuo hiuspuuterit niin äääääääääää alan huutaa 😀 hmm ehkä tähän liittyy asia että en vaan osaa ☆★☆★☆

  2. Anonyymi

    Sirotteletko näitä suoraan hiuspohjaan vai hierotko sormiin ja siitä sitten hiusten tyveen?

  3. Myy

    Minua olisi tässäkin kiinnostanut kuva sirottimen rei'istä. 🙂 Niillä kun on suuri merkitys toimivuuden kannalta (ainakin omassa käytössäni).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *