Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hellästi apteekistasi

Minulta kysellään paljon herkän ihon tuotteista ja varsinkin apteekeista saatavista herkemmän ihon ihonhoitolinjoista, mutta valitettavasti kokemukseni näistä ovat olleet vähäisiä.
Olinkin siis erittäin iloinen, kun kotimainen Favora lähestyi minua tarjoten minulle testiin teitäkin mahdollisesti kiinnostavia tuotteita. Valikoin tuoteperheestä kokeiluihini muutamia ja tänään esittelyssä kokeilun ensimmäinen satsi.

 Puhdistustuotteista kokeilemani Hellävarainen Puhdistusgeeli oli tuoksultaan perusvoidemainen ja koostumukseltaankin hieman sellainen hitusen geelimäisemmällä twistillä.
Tämä toi vahvasti mieleeni Erisanin vastaavan tuotteen, jonka kanssa tällä onkin hyvin samankaltainen, muttei kuitenkaan samanlainen sisältö.
Puhdistusgeeli on todellakin hellävarainen ja poistaa iholta kevyen meikin ja epäpuhtaudet, muttei ole kuitenkaan liian pesevä. Vahvempaa meikkiä en tällä lähtisi poistamaan (tai ainakin poistaisin sitä tällä hyvin kauan), mutta oman perusmeikkipohjani tämä kyllä poisti hyvin. 
Alle kymmenestä raaka-aineesta koostuva tuote sopii varmasti monille herkkähipiäisille, sillä sen sisällöstä on karsittu pois hyvin pitkälti kaikki ylimääräiseksi luokiteltava. Tuotteessa on hajuste, mutta se ei kuitenkaan tuoksu millekään. Hajustetta onkin siis käytetty vain tuoksun neutralointiin.
Myös puhdistusvaahtojen ystävälle löytyy oma, Allergia- ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä valmistettu tuote, jossa siinäkin on jälleen alle kymmenen raaka-ainetta. 

Hellävarainen Pehmeä Puhdistusvaahto vaahto puhdisti perusmeikin ja ihon hyvin, mutten kokenut tämänkään olevan parhaillaan voimakkaammille meikeille. Itse tykkäsin käyttää näiden kahden puhdistustuotteen yhdistelmää ja sain sillä iholleni mukavan puhtaan, muttei yhtään kiristävän tunteen.
Mikäli pidät hyvin pesevän tuntuisesta tuotteesta, eivät nämä välttämättä ole niitä parhaita mahdollisia, sillä nämä jättävät ihon hieman hhhmm… pehmeän rasvaiseksi, mutta minusta vaan hyvällä tavalla. Iholle ei siis jää mitään kalvon tuntua, mutta se ei tunnu siltäkään, että siitä olisi riistetty viimeisetkin rasvan rippeet. Pienemmällä pintakuivuudella tai selkeämmällä kuivuudella varustettu iho pitäisi näistä varmasti.
Kolmas kokeilemani tuote oli Favoran Kosteuttava Kasvosuihke
Miten minusta tuntuu, että nämä kohtuu hintaiset kasvosuihkeet ovat hieman kortilla nykyään? Hyvä siis, että apteekin puolelta löytyy yksi tällainen ja vieläpä herkemmällekin iholle sopivana.
Jälleen kerran simppelisisältöisellä INCI:llä varustettu tuote, joka tuntuu iholla miellyttävältä. Suoraan pullosta kasvoja kohti suihkutettuna suihku on hienojakoista, mutta runsasta. Jos käytän tuotetta kasvoveden tapaan ihonpuhdistuksen jälkeen ihon pH:n neutraloinnissa, suihkin sen suoraan iholleni, mutta mikäli käytän tuotetta meikin freesaukseen tai muuten vaan kesken päivän ihoni kosteuttamiseen, suihkutan sprayta mielummin ilmaan kasvojeni yläpuolelle ja annan sen laskeutua kasvoilleni kevyempänä kosteushuntuna.
 
Tuotetta voi toki käyttää myös ihan vanulapulle suihkittuna ja lapulla kasvot pyyhkien.
Pidän tuotteissa itse ihan erityisesti siitä, kuinka simppeleitä niiden sisällöt ovat ja uskon herkempinahkaistenkin arvostavan tätä. Ja sitä paitsi mitä simppelimpi sisältö tuotteessa on, sitä helpompaa ihoreaktion tapahtuessa on itsekin lähteä kartoittamaan, mille aineosalle itse mahdollisesti on herkistynyt!
Favoran tuotteita myyvät tosiaan apteekit ja niitä pääsee shoppailemaan näppärästi esimerkiksi postauksen affiliate-linkkien kautta, jotka vievät Apteekkituotteet.fi -sivustolle. Postauksen tuotteilla on jokaisella hintaa n. 10 euroa.
Oletteko te kokeilleet Favoran tuotteita? Millaisia kokemuksia teillä niistä on ollut?

Kommentit (6)

 1. Anonyymi

  Its ѕuch as уou read my mі&X6E;d!
  You ѕee&X6D; to know so m&X75;ch aρpгo&X78;imately t&X68;i&X73;, such
  as you wrote th&X65; guidе іn it or &X73;ome&X74;hing.
  Ι belieνe t&X68;at you саn do with &X73;ome p.c.

  to &X70;rеѕs&X75;re the message house a bi&X74;, &X62;ut instead of that, thа&X74; is fantas&X74;&X69;c blog.
  A gгeat read. I will definіtеly be baсk.

  Here is mу page: doudoune goose canada

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *