Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Heleä hinta-allergikko

Olen melkoinen näytekokohamsteri.

Saan töiden ja blogini puolesta jatkuvasti valtavat määrät matkoille mukaan sopivia näytekokoja, joita säästelen ja säästelen ja havahduin lopulta siihen, että niitä on aivan valtava määrä. Hei haloo, en ikinä matkusta niin paljoa ja olen saanut näytekoot kokeiltavikseni, en säilöttäviksi! Juuri näiden näytteiden avulla pystyn tuotteita parhaiten myymään, joten päätin, että jatkossa näytekoot saisivat kyytiä ja käyttäisin niitä tunnollisesti.

Tämän kannustukseni innoittamana otinkin kokeiluun muutaman näytekoon tuotteista, joita minun on todella hankalaa pienenä hinta-allergikkona myydä.

Sensain Cellular Performance -linjan Lifting Radiance Concentrate ja Lifting Radiance Cream. Hoitotiivisteellä on täysikokoisena 40 ml purkkina hintaa vaatimattomat n. 229 euroa ja voiteen hintaa en edes ole uskaltanut tarkistaa, mutta samoilla hujakoilla varmasti pyöritään.

Tuotteet ovat nimenomaan aikuisemmalle iholle tarkoitettuja, mutta halusin päästä itsekin kokeilemaan niiden tuntua. Kalliita tuotteita on tosiaan helpompi myydä kun tietää edes, kuinka ne käyttäytyvät iholla.

Lifting Radiance Concentrate on kullanhohtoisilla hippusilla täydennetty ohut hoitotiiviste, joka lupaa kiinteyttää ihoa energisoimalla lihassoluja sekä kohottaa kasvojen piirteitä. Tuotteen sisältämä kamomillauute myös parantaa mikroverenkiertoa ja tuo siten heleyttä iholle.

Minulla on suuri luottamus Sensain ihonhoitotuotteisiin, sillä aasialainen osaaminen ja tietotaito on minusta jotenkin vaan hyvin vakuuttavaa. Siksi luotankin esimerkiksi Sensain tuotteisiin huomattavasti enemmän kuin markkinajätti L’orealin, jonka koen itse vain rahanahneeksi merkiksi.

Tehotiiviste on kirkasta ja koostumukseltaan nesteen ja geelin välimuotoa. Se tuntuu iholla ohuelta ja kevyeltä, mutta samalla kosteuttavalta eikä katoa iholle aivan täysin. Iho ei jää sen jäljiltä lähmäiseksi, muttei myöskään kuivan kiristäväksi. Hyvin pieni määrä tuotetta riittää käytössä pitkälle ja iho tosiaankin jäi heleäksi tuotteen jäljiltä.

Voiteeseen rakastuin kovasti yökäytössä. Paitsi että se lupaa kiinteyttää, lupaa sekin myös heleyttää ihoa ja voi jestas, kuinka pehmeältä ihoni onkaan tuntunut voiteen käyttöä seuranneina aamuina! Iho on aivan uskomattoman pehmeä, minkä lisäksi se on hyvin heleä. Minun on vaan tehnyt mieli silitellä ja paijailla ihoani, sillä se on tosiaan vaan ollut aivan unelman pehmeä!

Voide on käytössä hyvin riittoisaa ja ehdottomasti enemmän kuivalle kuin seka- tai rasvaiselle iholle. Itse kokeilin voidetta päivällä myös meikin alla, mutta koen sen omaan makuuni hieman liian täyteläisenä siihen.

Linjan tuotteet on tosiaan tarkoitettu enemmän aikuisemmalle iholle kuin tällaiselle nuorelle tytönhempukalle, mutta oli mukavaa saada kokeilla tuotteita, sillä nyt niiden myynti on huomattavasti helpompaa.

Vaikka itse tykkäsinkin tuotteista kovasti, joudun jälleen vetoamaan hinta-allergiaani. En maksaisi ihonhoitotuotteista näin paljoa.

Missä teillä menee kipukynnys ihonhoitotuotteiden hinnan kanssa?

Entä mitä olette tykänneet Sensain tuotteista?

Kommentit (9)

 1. Laura

  Rrrakastan sensain tuotteita, mutta sama ongelma: hinta. Olen valmis kyllä sijoittamaan laadukkaaseen ihonhoitotuotteeseen sen max 50e mutta, kyllä se siis kirpasee :/

 2. Anonyymi

  Huhhu, jo on hintaa voiteella! En ihan heti kyllä ostais vaikka kuinka ihoa pehmittäisi…ja omistan muutenkin rasvaisen ihon joten tämä tuskin olisi minulle se paras voide. Osaisitko suositella rasvaiselle iholle jotain voidetta?

 3. Johanna

  Voi jestas noita kosmetiikkavalmistajien lupauksia! 🙂 Vai että energisoi lihassoluja, mitenkähän voide sen tekee? Lihassolut ovat melkoisen kaukana ihon pinnasta ja minä en ainakaan uskaltaisi edes käyttää tuotetta, joka imeytyisi ihon alimpienkin kerrosten läpi lihaksiin asti. Toisekseen silloin se ei olisi lain mukaan kosmetiikkaa vaan lääke.

 4. Myy

  Ehkä se upean pehmeä ja heleä iho saa hymyilemään niin paljon, että se energisoi lihassoluja.. 😉 Voiteesta kaikki lähtöisin!

  Käytän Sensain Silk -sarjan tuotteita ja suunnilleen niiden hintaisissa menee kipuraja tällä hetkellä. Puoli vuotta kestävä loistava puhdistusöljy saa maksaa 50 euroa ja toisaalta 80 euroa kasvovoiteesta on ihan ok, kun sillä saa 100ml (eli "normaaliin" verrattuna tuplasti tai triplasti) tuotetta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *