Hei Virve ei nyt taas!

Tässä kuvassa näette viimeisen puolen vuoden sisään kolmannen lähes samansävyisen ja samaan tilaan saatetun luomivärin.

Alla olevassa kuvassa näette puolestaan kolme muutakin luomiväriä, jotka vetelevät jo pian viimeisiään.

Toiset tekevät tämän hieman toisia aiemmin, mutta kaikkien kohtalo on yhtä varma. Epäilen, että kesän koittaessa voinkin jo kertoa kuluttaneeni vuodessa loppuun yhteensä arviolta kymmenen luomiväriä. (Tällä hetkellä saldo on kolme kokonaan loppunutta ja kuusi loppumaisillaan olevaa.)

Kuukausi sitten tämäkin paletti näytti tältä.

Itseasiassa odotan jo suurella jännityksellä, missä vaiheessa vuotta saan heittää ensimmäisen Diorin palettini roskiin sen tyhjennyttyä. Vaikka olenkin vaihdellut palettieni nappien paikkoja, ei hommaa kuitenkaan ratkaise se, että jotkut satunnaiset viisi nappia kuluisivat loppuun vaan se, että kaikki viisi nappia ovat sijoitettavissa samaan palettiin ja samassa paletissa kun on kuitenkin kolmen mallisia nappeja. Voi, kuinka haastavaa!

Päätän jännittävät, syvälliset ja aina niin tärkeät tajunnanvirtana syntyneet viisikkopohdintani tähän olettaen, että tekin jännitätte mukana yhtä suurella kiinnostuksella ja antaumuksella.

Kommentit (7)
  1. Hyvä hyvä Virve! 🙂 Minusta on hauskaa, että oikein kaivat noita kuoppia noihin luomivärinappeihin, jotta saat pohja näkymään 😀 Eli siis toisessa kulmassa on lähes koskematonta pintaa, mutta toisesta kohtaa näkyy jo pohja. Ja tämä siis hyvällä, itselläni on samaa taipumusta, sillä tuote näyttää kuluvan niin nopeammin – minullakin kun on tämä kosmetiikan vähennysprojekti käynnissä 😉

  2. Erikoista kuinka minäkin täällä tuulettelen sun saavutuksille:) Itselläkin tuntuu mahtavalta kun tuote loppuu, vaikkei mulla ostolakkoa tai super varastoja olekaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *