Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hei mikä se oli…?

Muutama kyseli, mikä ihana nudepuna huulissani vilahteli tässä postauksessa.

Vastaus on Natural Coden Smile Booster -huulipuna sävyssä 03 Nude Beige.

Nude Beige on nimensä mukaisesti hyvin luonnollisen näköinen beigen sävy, joka sopii loistavasti vahvempien silmämeikkien kanssa tai muuten vaan luonnollisemman lookin ystävälle.

Natural Coden Smile Booster -huulipunat ovat laadultaan pehmeän kosteuttavia ja ylistinkin niiden sisältöä reilu vuosi sitten päästessäni tutustumaan niihin ensimmäistä kertaa. Nämä sisältävät siis mm. oliivi- ja jojobaöljyä sekä useita muita kosteuttavia ja pehmentäviä aineosia, eli ovat laadultaan aivan loistavia -varsinkin kun ottaa huomioon, ettei hintaa ole kuin alle kahdeksan euroa!

Kuten tällaiset beiget nudesävyt yleensäkin, on tämäkin sisällöstään huolimatta hieman kinkkinen kuivemmilla huulilla. Normaalisti puna sulaa huulille melko hyvin (mitä pidän yhtenä hyvän punan kriteereistä), mutta kuivemmille huulille tämäkin jää helposti vain filmimäisenä kalvona eikä asetu ihan niin nätisti ja tasaisesti. Beigejen nudepunien kanssa on kuitekin lähes poikkeuksetta sama ongelma, joten kyllä tämä sentään laadullisesti parhaita kokeilemiani nudesävyjä on ollut.

Kuinka moni on kokeillut Natural Coden huulipunia?

Kommentit (13)

 1. nanna

  en ole vielä kokeillut, mutta kohta olen koska tämä lähti tänään mukaan prismasta 😉

 2. Heidi

  Olen todella iloisesti yllättynyt Natural Code -tuotteiden laadusta! Luomiväreistä aloitin, niissä on osa todella hyviä, osa oli pettymyksiä. Mutta huulikiillot ja -punat, mahtava hinta-laatusuhde! Kiiltoja olen huono käyttämään, omat huuleni kun ovat pulleat ja pelkään kiillon tuomaa lisäboostia, mutta sarjan kaikki kiillot olen ihastuksissani kerännyt!:) Ja punat, ihanan kosteuttavia ja pehmeitä!

 3. Anonyymi

  Mulla on tää sama nudepuna. Tosi ihana ja tuntuu kosteuttavalle! <3 Laitan alle tosin aina silti väritöntä puikkohuulirasvaa. 🙂
  Mun huonoin nudepuna on ehdottomasti We Care Iconin Mangnetic Lips huulipuna sävyssä 1 Natural Beige. Ostin kun se oli mukavan vaalee ja kun itse olen tosi kalpea niin ajattelin että nudepunan pitää olla kalpeammalla iholla hieman vaaleampi kuin esim toi Lumenen mutta olin väärässä. 😀 Ei levity nätisti mutta tuntuu kosteuttavalle. On todella vaalea, peitepuikon värinen melkeinpä. Saa kunnon pissishuulet tuolla. XD Hyh kamala. En oo heittänyt pois, perjaatteessa silmmä vois vaalentaa jotain tummempaa punaa että laittaa pikkusen sitä alle niin kirkastuu jokin toinen puna. (:

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *