Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hei hei, mitä kuuluu

Saako kosmetiikkabloggaajakin leikkiä joskus lifestyle-bloggaajaa? 
Ei varmaankaan periaatteessa, mutta minä ajattelin näin tehdä ja kertoa, missä täällä mennään.
 
Minulle kuuluu hyvää. 
Kylpyhuoneessani tosin on edellisen asukkaan jäljiltä vesivahingon kuivatusprosessi menossa  ja suihku on käyttökiellossa seuraavat viikot. Pesulle tahtoessaan on mentävä kerrostalon yleisiin saunatiloihin. Onneksi vessanpönttöä saa sentään edes käyttää.
Pesukone majailee vierashuoneen nurkassa ja koko asunto on kuin pommin jäljiltä tavaroideni vuoksi.
Tuntuu, ettei mihinkään väliin ole oikein ollut aikaa järjestellä tavaroita kuntoon. Olen saanu nyt toista viikkoa syventyä kirjoittamaan pinnallisen analyyttisia pohdintoja kosmetiikasta  ja olen nauttinut hommasta täysillä -kaiken muun kustannuksella. Kyseessä ei ole mikään oma projektini vaan ihan puhtaasti työkeikka, mutta odotan silti aivan suunnattoman malttamattomana, että pääsen juoruamaan siitä teille.
Ylihuomenna on kuitenkin tiedossa jotain muutakin huippukivaa. Lähden nimittäin kahdeksi viikoksi karkuun piiiiitkälle.
Varasin alkutalvesta erään läheiseni kanssa matkan kahdeksi viikoksi Etelä-Koreaan ja tuon reissun olisi tarkoitus startata ylihuomenna.
 
Olen nykyään vähän huono pakkaamaan, joten tein sen eilen vartissa. Mitä sitä turhaa siihen aikaa käyttämään, lempparikamat vaan laukkuun ja that’s it. Olen viimaikoina tosiaan oppinut, että yllättävän vähälläkin voi pärjätä. Pakkasin kosmetiikkaa lukuunottamatta kaikki tavarani suunnitelmallisesti pieneen käsimatkatavara-kokoiseen laukkuun (kosmetiikan otan tosin käsilaukkuun). En kuitenkaan uskalla lähteä kahden viikon reissulle kosmetiikkaparatiisiin noin täydellä laukulla, joten sysään pienen laukkuni varmuuden vuoksi tyhjän täysikokoisen matkalaukun sisään. En ole kova shoppailija, mutta ainakin on tilaa tuliasille (joita kaikki tuntuvat Koreasta toivovan) ja kaikille spontaaneille ostoksille.
Kiireiltäni en ole vielä näpytellyt yhtäkään postausta matkani ajalle, mutta ajattelin julkaista reissunpäältä Korean kosmetiikkalöytöihin keskittyviä postauksia. Älkää siis ihmetelkö, jos minusta ei jostain syystä kuulukaan hetkeen. Ajattelin vaan nimittäin ottaa aivan rennosti ja mennä fiiliksellä! 

 Jos teillä on matkavinkkejä ja must see -juttuja Souliin tai Busaniin tai ihan erityisesti jotain kosmetiikkaan liittyvää vinkkaamisen arvoista, niin nyt ei ole oikea aika hiljentyä asiasta!

Kommentit (18)

  1. Anonyymi

    Heeei, Busanissa pitää vierailla maailman suurimassa tavaratalossa Shinsegaessa! Itse en ole paikalle pässyt mutta huhuja kuullut paikan päällä käyneeltä 😀

    -klaudia

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *