Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hauschkat huulet

Minulla on ollut todella vähän kokemusta Dr. Hauschkan meikeistä, mutta koska lisäkokemusta on aina mukavaa kerätä, testasin innolla blogini kautta merkiltä saamani huulimeikkituotteet. 
Novum-huulipunat ovat kapeissa puikoissa tulevia läpikuultavia punia.
Pidän itse tällaisista kuultopunista, jotka päästävät huulten oman pigmentin läpi. Tällaiset punat ovat helppoja käyttää ja sopivat monenlaiseen meikkiin ja moneen eri tilanteeseen. 
Koska kyse on luonnonkosmetiikan tuotteista, on puikot tietysti ladattu täyteen kaikkea ”ihanaa”, eli niistä löytyy erilaisia öljyjä (mm. jojoba, aprikoosi ja manteli), huulipunille tyypillisesti erilaisia vahoja sekä erilaisia luonnosta peräisin olevia uutteita. Nämä todellakin tuntuvat hellivän huulia!
Lipstick Novum 10
Huulille levittäessä punat tuntuvat liukuvan niille ihanan pehmeinä, ohuina ja kosteuttavina ja pidemmässä käytössä ne ovat tuntuneet pitävän huuleni miellyttävän pehmeinä, mikä ei aina syksyisin ja talven lähestyessä ole ollenkaan itsestäänselvyys kaikkien huulipunien kanssa. Nämä ovatkin juuri sellaisia punia, joita talvea kohti kuivumaan alkavat huuleni ottavat pinnalleen suurella innolla ilman pelkoa siitä, että huuleni näyttäisivät auringossa halkeilevalta maaperältä.
Lipstick Novum 11.
Sain itse kokeiluuni kaksi sävyä, joista ihastuin kultapersikkaiseen sävyyn 10, mutta joista rakastuin palavasti pehmeän vadelmaiseen sävyyn 11.
Sävy 11 vaan näytti huulilla niin ihanan kostean ja helmeilevän herkulliselta, mutta silti niin luonnolliselta, freesiltä ja kevyeltä. Täydellinen arkisävy!
Persikkaisempi sävy 10 on myös tosin päätynyt huulilleni usein niinä arkipäivinä, kun olen kaivannut jotain huulia kosteuttavaa, kevyttä ja lämminsävyistä huulimeikkiä. Helppo sävy siis tämäkin.
Aiemmat kokemukseni Dr. Hauschkan tuotteista ovat rajoittuneet hyvin pitkälti muutamien ihonhoitotuotteiden testailuun (ja jopa hieman niiden kirjoitusmuodoille naureskeluun…), joten oli mukavaa päästä tutustumaan sarjan meikkeihinkin. Mitään luonnonkosmetiikan erityistä käyttäjää minusta ei pysyvästi tulla saamaan koskaan, mutta mutta paljastanpa sen verran vielä, että muutama muukin Dr. Hauschkan tuote odottelee käyttöönottoaan kaapissani. Lisää raportointia merkin tiimoilta on siis ehdottomasti tulossa!
Millaisia kokemuksia teillä on Dr. Hauschkan meikeistä? Olisiko niiden joukossa jotain ihan erityistä, mitä kehottaisitte minua kokeilemaan?

Kommentit (24)

 1. tiia

  Vaikka google onkin kaveri ja niin edelleen, niin oon aina tykännyt siitä, kun kerrot näiden postausten yhteydessä tuotteen hinnan! Ei ehdi liikaa innostua jos kyseessä onkin joku miljoonia maksava pikkupurkki 🙂

  • virve

   Anteeksi, meinaa aina unohtua! Ymmärrän täysin, että hinnan haluaa tietää hetihetiheti ennen kuin antaakaan itsensä innostua yhtään enempää. Yritän siis jatkossa kiinnittää asiaan enemmän huomiota. 🙂

   Näillä Novum-punilla on hintaa n. 18,50 euroa. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *