Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hattarapää

Kerroin muutama päivä sitten löytäneeni hiuspuuterien ihmeellisen maailman ja ihastuneeni Osiksen hiuspuuteriin.

Hiuspuuteri kuin hiuspuuteri, ajattelin ja iskin päähäni Tigiltä saamaani Sugar Dust -hiuspuuteria.

Puuterin koostumus on aivan ihanan kevyen leijailevaisen puuterinen, aivan kuin ilmassa lentäviä hattarahöytyviä purkitettuina. Suloista kuin mikä!


(Ai mitkä kuivat kädet…)

Ihastukseni tuotteeseen rajoittui kuitenkin pitkälti vain sen ulkonäköön ja koostumukseen. Hiuksissani se ei nimittäin kyennyt päihittämään Osista.

Siinä missä Osiksen hiuspuuteri jättää hiusten tyveen hieman kuivan vahamaisen, mutta hiuslakalla jämäköitetyn oloisen ryhdin tunteen, jätti Tigin vastaava oikeastaan vain vahamaisen tunteen. Tyvessä oli siis ikäänkuin kuin muotoilutuotetta, mutta hiukset eivät pysyneet kunnolla kohollaan ryhdikkäinä, vaan tyvi tuntui vaan enemmän perus hiusvahalla lähmityltä.

Itseasiassa tuotteen koko sisältö perustuu tasan yhteen raaka-aineeseen, Silica Silylateen, jonka kerrotaan olevan ihoa hoitava aine, paakkuuntumisenestoaine , vaahdonestoaine, ominaistiheyttä säätelevä aine, pehmentävä aine, emulsiota stabiloiva aine ja/tai viskositeetinsäätäjä.

Mielenkiintoista tehdä tuote, joka perustuu tasan yhteen aineosaan!

Tuote toimisi varmasti paremmin omaani lyhyempään ja/tai ohuempaan tukkaan, joten näin pitkä- ja hieman tuuheampi hiuksisena kallistun itse jatkossakin Osiksen hiuspuuterin puolelle.

Kuulisin kuitenkin mielelläni muiden käyttökokemuksia Tigin tai muiden merkkien hiuspuutereista, sillä tämäkin tuote toimii varmasti jonkun muun hiuskasvustossa omaani paremmin.

PS. Vaikka tuote onkin ilmavan kevyttä ja todella riittoisaa, on minun pakko sanoa tämän kilohinnan olevan melkoisen korkean kuuloinen: yhden gramman (!!) purkki maksaa noin 20 euroa! Onneksi tätä ei sentään tarvita kilotolkulla ja pienen pieni määrä riittää pitkälle.

Kommentit (16)

  1. Maria Morri

    Kannattaa kan verrata ton Tigin tuotteen hintaa siihen Osiksen hiuspuuteriin… En käsitä miten se hinta voi olla missään ulottuvuudessa oikeutettu xD

    Osis rlz. Mutta aion silti kokeilla näitä kommenteisa kehuttuja hiuspuuterivahavaihtoehtoja!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *