Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hätälakka

Pakkasin reissuun mukaan myös hätälakkani.

Oma hätälakkani on China Glazen Spin Me Round.

Hätälakka on lakka, joka on kaunis ja ihana ja joka kestää kynsissä hyvin, mutta jossa pienet kulumat eivät näy. Tätä ei siis tarvitse olla tarkkailemassa kokoajan eikä lakka aiheuta minulle kriisejä, vaikka se kuluisikin kärjistä hieman tai jostain kohti jopa lohkeaisi (tai lakka ei lohkea, mutta kynteni kerros lohkeaa ja lakka sen mukana). Hätävaralakkaa on myös helppo korjailla eikä pieni korjailun aiheuttama kerrostaminen näy sen pinnalla selkeästi.

Spin me round on sävyltään niin kevyt, että sitä tuskin huomaa, mutta jos sen sattuu huomaamaan, on se kuitenkin mukavan erityisen näköinen kynsillä.

Lakan shimmerit antavat sen pinnalle armoa ja antavat paljon myös anteeksi hieman kuluneille kärjille. Tämä siis meikkaa kynnet siisteiksi helposti, muttei ole liian vaativa. Tämä antaa myös armoa käsille, jotka eivät välttämättä ole muutenkaan kovin edustuskunnossa, sillä tämä ei tosiaan ole liian huomiota herättävä.

Täydellinen hätälakka.

Hätäläkka on kuitenkin täysin eriasia kuin lempilakka tai muuten vaan suosikkilakka.

Oma ehdoton suosikkilakkani on OPI:n täydellinen Señorita Rose-alita.

Olen kehunut tämän blogissani useasti, mutta pakko kehua jälleen. Sävy vaan on niin täydellinen, etten kyllästy tähän koskaan!

Tämä on aivan ihana pinkki, muttei ollenkaan liian kylmä pinkki ja kultainen vivahde antaa tälle niin ihanasti särmää. Lisäksi lakka on peittävä jo yhdellä kerroksella, sen sivellin on täydellisen leveä ja jämäkkä ja lakka myös kestää kynsissä erinomaisesti. Parasta on, että tämä on upean näköinen niin pitkissä kuin lyhyissäkin kynsissä.

Tämä on ylivoimainen suosikkini!

Onko teillä joku tietty suosikkilakka? Tai löytyykö teiltä oma hätälakka?

Lakoista tulikin mieleeni muuten vielä vilauttaa muutama alennusmyynti-/tarjousostokseni.

Depend 166, Depend 170, Lumene 75 Öiset juhlat ja GOSH 554 Gold. Varsinkin jälkimmäinen on todellinen lakkarakkaus. Nam!

Kommentit (12)

  1. Anonyymi

    Miten ihmeessä saat lakkauksestasi noin tasaista! o: Omasta lakkauksestani tulee aina epätasainen, tai oikeastaan ilmakuplainen. Kuinka kauan kynsilakan pitäisi suunnilleen antaa kuivua ennen seuraavan kerroksen laittamista? Olen odottanut vaikka kuinka kauan, ja kokeillut painamalla vahvasti eikä ole jälkeä jäänyt ja silti on ilmakuplia tullut enkä ymmärrä, mistä se voi johtua..

    Vaikutat kokeneelta ja taitavalta kynsilakkojen suhteen, joten ajattelin kysyä sinulta neuvoa, itse kun olen vasta innostunut kynsistä. Olisi mukavaa, jos voisit auttaa.. 🙂

  2. mima

    Omaa hätälakkani taitavat olla Mavalan "Bangkok", "Dakar" ja Riga. Ne on kuitenkin aika hillittyjä värejä ja pienikokoiset pullot mahtuvat mukaan minne tahansa 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *