Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hätäistä pikaintoilua

Tällä kertaa olen aivan innoissani eräästä tuotteesta jo ennen kuin olen edes kokeillut sitä.

Kyseessä on Lumenen Arctic Aqua -linjan uudistunut Sävyttävä kosteusemulsio, jonka vanhemman version suojakerroin kuusi on korotettu voimakkuuteen 15 ja jonka valikoimissa on nykyään kaksi sävyä entisen yhden sijaan!

Posti toi minulle Lumenelta sävyn kaksi, joka on omalle iholleni hieman liian tumma, eli en ole vielä pääsyt itse kokeilemaan tuotetta kasvoilleni, mutta halusin jakaa tämän uudistuneen tuotteen ilouutisen kanssanne.

Arctic Aqua -linjan tuotteet ovat muutenkin olleet kovasti suosiossani joten odotan kovasti, että pääsen joskus testaamaan tuotteen vaaleamman sävyn.

Onko joku teistä ehtinyt jo testata uudistunutta sävyttävää päivävoidetta? Miltä tuote tuntui?

50 millin tuubilla on kaupassa hintaa noin 13,90 euroa.

Kommentit (9)

 1. Anonyymi

  Tykkäsin! Sävy 1 on punertava ja Sävy 2 kellertävä. Vanha sijoittuu näiden kahden väliin. Talven kalpealla iholla 1 sävy oli hiukan tumma, nyt toimii hyvin. Pidin punertavasta sävystä joka ei tee ihoa oranssiksi. Sävy 2 voisi olla vähemmän kellertävä, toimii kyllä päivettyneellä iholla. Koostumus on peittävämpi ja vähemmän kiiltävä lopputulokseltaan kuin edeltajänsä. Tästä iso plussa. Tuote on kosteuttava joten rasvoittuvalle iholle se kannattaa laittaa ilman kosteusvoidetta. Itse olen saanut parhaan lopputuloksen sormin levittämällä ja odottamalla hetken ennen puuterimaisten tuotteiden käyttöä. Freesi lopputulos toimii kaikilla, jotka pitävät luonnollisesta lopputuloksesta.

  annemummu

  annemummu

 2. Anonyymi

  Mä ostin omani Sokoksen 3+1 päiviltä, oli tarjouksessa ~8 euroa. Taitaa olla vielä sitä vanhaa? Otin nyt kesän kynnyksellä käyttöön ja vaikka tuubista pursotinkin kädelle melko tummaa mömmöä, iholla suli luonnollisen ja hyvän väriseksi eikä jäänyt mitään omituisia rajoja.
  Sekoitan joukkoon/alle sitä lumenen hohtavaa pohjustajaa ja ah mikä kuulas ja ihana pohja tulee 🙂 Oon siis tykännyt ihan hirmuisesti. Mun superkuivalle iholle laitan alle myös rasvan mut joillain saattais mennä ilmankin 🙂

 3. rannie

  En tykkää! Se aiempi versio oli mulla ihan vakituisessa käytössä, mutta nyt tuo uus koostumus on muuttunut jotenkin niin, että jää inhottavan tahmaseks iho. Ja vaikka kuinka yrittäis ohuen kerroksen laittaa, niin herkästi lähtee rullaamaan semmosia palasia käsien alla. En oikeen tiiä mistä se johtuu?

  Lisäks aiemmin en saanut koskaan aikaseks mitään "rajoja", vaikka olisin huolettomasti levitellyt rasvaa. Nykyään saan tosi tarkasti kattoa mihin tuota laitan, ettei jää tummempia raitoja. Inhottavaa, haluan entisen version takasin! Mulla on siis nro. 1 käytössä. Täytyy löytää joku korvaava versio selvästikin.

 4. Anonyymi

  No voi hitto! Olin ihan onnessani, kun täällä oli juttua tuosta voiteesta, mutta kommentit olikin aika kaksijakoiset. Mulla on hakusessa suojakertoimellinen sävyttävä päivävoide, tarpeeksi luonnollinen, mutta silti pikkusen peittävyyttä sais olla. Kai se on pakko kokeilla, kun ei tuo hinta nyt niin karsea ole.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *