Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hassu kuin koiran tassu?

En ole millään lailla innostunut eläimistä. 
Jos näen yleisesti söpönä pidetyn koiranpennun, saatan todeta, että joo, söpö on, mutta minun ei missäään tapauksessa tee mieli koskettaa sitä tai alkaa lässyttämään sille. En silittele kissoja, en rapsuttele koiria enkä voihki pupuja, hamstereita tai muita lemmikkejä nähdessäni. Ja hevosten lähelle en muuten todellakaan mene.
Minulla ei missään tapauksessa ole mitään eläimiä vastaan, mutta ne eivät vaan herätä minussa mitään tunteita. Tai no, pelkoa ehkä välillä, mutta siihen se tunneskaalani rajoittuu. En pidä itseäni kylmänä ihmisenä, mutta en vain ole tottunut eläimiin. 
Olosuhteiden pakosta olen viimeaikoina lämmennyt yhdelle hassulle kissalle aivan erityisesti, mutta se ei ole tehnyt minusta silti vielä eläinihmistä. Vaikkeivät sympatiani siis lähtökohtaisesti ole eläinten puolella mitenkään erityisesti, en silti tietenkään hyväksy millään lailla niiden kaltoinkohtelua ja anteeksi nyt vaan vahva mielipiteeni, mutta minusta tämä menee jo sen puolelle:
Oikeasti, koirien kynsilakkaa?
Hei joku raja! Lemmikkieläinten pukeminen on jo juttu itsessään ja ymmärrän sen silloin, kun tavoitteena on hyödyntää sillä eläintä pitämällä se esimerkiksi lämpimänä tai suojaamalla sitä säältä muuten vaan, mutta huvikseen niille nuttujen päällevetäminen on jo hieman kiusaamisen puolella ja samaan kategoriaan minä laskisin tämänkin. 
Koira ei ihan oikeasti tarvitse kynsilakkaa. Emäntä voi kokea tarvitsevansa, mutta voisiko sen koiran jättää rauhaan, vaikka se kuinka suloiselta pinkkeine kynsineen näyttäisikin?
Mitä mieltä te olette?
Koirien kynsilakkoja pääsee tutkimaan lisää täältä. (Pet Head on siis Tigin lemmikeille suunnattu alabrändi.)

Kommentit (23)

  1. Anonyymi

    Milloinhan tulee koirien hiusvärejä ( vai joko niitäkin on ollut), kihartimia, huulipunia? 😀

  2. Anonyymi

    No voi harmi..minä taas en juuri pidä ihmisistä jotka eivät pidä eläimistä… 🙂 mutta hyvä nyt sentään ettei sinulla suurempia antipatioitakaan luonnon kappaleita kohtaan. Kodittomalta koiralta saatu hännä heilutus tai lyhykäinen "juttutuokio" on päiväni aurinkoisia hetkiä kun niitä sattuu. Suunnilleen mikään muu maailmassa ei ole yhtä vilpitöntä ja ystävällistä. Meillä on sitten paljon opittavaa eläimiltä (mutta kynsilakkaa eivät tarvitse).

  3. Juille

    Hyii, nämä on inhottavia. Enkä ymmärrä myöskään koiran pukemista muuten kuin kylmyyden takia. Meillä on chihu, ja ihmettelen joka kerta kun lähes aina ensimmäinen kysymys on 'kannanko sä sitä käsilaukussa?'. Öö, no en, se on koira, joka tarvitsee liikuntaa ihan siinä missä isommatkin koirat, eli kyllä se kävelee ihan itse. 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *