Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Harmillisen ihastuttava kivipuuteri

Sain töistä vähän aikaa sitten itselleni Clarinsin uudehkon Ever Matte Shine Control Mineral Powder Compact -kivipuuterin sävyssä 00 Transparent Opale.

 

Olen pitkään käyttänyt pelkkää Diorin irtopuuteria ja sen loputtua olikin mukavaa ottaa käyttöön helppokäyttöinen ja mukavasti laukussakin mukana kulkeva kivipuuteri.

 

En yleensä lisäile puuteria meikin tekemisen jälkeen kuin poikkeustilanteissa, mutta tykkään jotenkin silti enemmän mukana tarvittaessa kannettavista kivipuutereista kuin irtopuutereista. Perinteisestihän irtopuuterilla saa meikkipohjasta kevyemmän näköisen ja heleämmän kuin kivipuuterilla jälkimmäisen ollessa tarkoitettu lähinnä vain meikin korjailuun päivän aikana, mutta koska kivipuuteritkin ovat nykyään niin hienojakoisia, syntyy niillä lähes yhtä luonnollinen meikkipohja kuin irtonaisilla vastineillaan.

Clarinsin kivipuuteri ei ole tässä poikkeus. Sen jättämä jälki tuntuu iholla samettisen sileältä näyttäen myös todella luonnolliselta ja kevyeltä. Iho tuntuu ja näyttää kiillottomalta ja rasvattomalta, mutta myös heleältä samaan aikaan. Rakastuin puuterin iholle luomaan pintaan todella paljon, sillä pinta myös kestää loistavana pitkään.

Minulla on kuitenkin yksi ongelma enkä ole vielä varma, onko se psykologinen vai ihan oikea.

Kuten puuterin nimikin kertoo, on se läpikuultava. Sen ei siis pitäisi varsinaisesti antaa iholle väriä vain ainoastaan kiinnittää meikki iholle ja viedä kiiltoa. Läpikuultavia sävyjä on kuitenkin olemassa neljä, joten pientä pigmenttiä tässäkin on pakko olla mukana. Ja se pieni pigmentti vaikuttaisi tummuvan ihollani…

Oranssiksi tai kovin tummaksi tämä ei tietenkään ihoani vedä, mutta jotenkin tämä tuntuu juuri tummuvan sen pienen hitusen verran, joka saa ihoni näyttämään tunkkaiselta. Siinä missä se jää Diorin irtopuuterin jäljitä vaaleaksi ja heleäksi, näyttää se tällä saavan hitusen lämmintä väriä ja minun vaalealla hipiälläni se pieni sävyero kaulaan verrattaessa kyllä näkyy minusta.

Tummuminen on niin pientä, etten ole vielä varma kuvittelenko sen tosiaan vaan vai tapahtuuko se oikeasti. Kallistun kuitenkin jälkimmäisen puoleen sen verran vahvasti, että taidan laittaa tämän läpikuultavahkon puuterin eteenpäin ja hankkia kahden nykyisen irtopuuterini loputtua niille seuraajiksi kivipuuterit -merkeiltä, joiden kivipuuterit eivät ihollani tummu.

Jos ihosi ei kuitenkaan ole yhtä kalpeanvaalea kuin omani, on tässä mielestäni aivan täydellinen kivipuuteri!

Millaisia kokemuksia teillä on tästä kivipuuterista?

Kommentit (9)

 1. Unknown

  Saatko kaikki testaamasi tuotteet työn kautta, vai oletko mukana jossain muussa toiminnassa? Itse olisin erittäin kiinostunut kosmetiikkatuotteiden kokeilija, mutten viitsisi aina kaikkia rahojani käyttää tuotteisiin.. 🙂
  ps. Löysin blogisi muutaman viikkoa sitten ja nyt olen todella koukussa! Plussaa siitä että päivittelet tiheästi 😀

  • virve

   Työn kautta paljon ja blogin vuoksi lähetellään. En ole missään erityisessä muussa testaustoiminnassa mukana. 🙂

 2. Anonyymi

  Eipä sitten tarvitse ostaa tuota, olen nimittäin miettinyt… Clarinsin meikkipuuterikin tummenee kasvoilla. 🙁

  Tiedätkö sitten muita hyviä kivipuutereita, jotka eivät tummu?

  • virve

   Kiitos infosta meikkipuuterin suhteen!

   Ainakin Lumenen uusimman puuterin koostumus on vaikuttanut käytössä tummumattomalta. 🙂

 3. Ida

  minkä hintainen tuo on? 🙂

  • virve

   Ei valitettavasti hajuakaan maahinnoista, tax freen hinnat löytyvätkin Siljan tai Viikkarin sivuilta aina helposti. 🙂

 4. MiiaMiau

  Mä oon pitkään yrittäny ettii sellasta puuteria, joka kävis mun tosi kalpeille kasvoille, mutta valitettavasti en ole löytänyt tai sitten yleensä ne sävyt on loppu tai jotain. Nyt oon käyttäny baremineralsia pitkän aikaa, niin puuterille ei ole pahemmin ollut tarvetta ja on ihokin paremmassa kunnossa.

  • Anonyymi

   Itsekin olen posliini-ihoinen (ainoat meikkivoidesävyt joita voin käyttää ovat Illamasqualta ja kalpeimmat Makeup foreverin sävyt), joten käytän puuterina super-hienojakoista, silica-puuteria. Se on väritöntä ja ihanan hienojakoisen kevyttä iholla mutta pitää meikin paikallaan pitkään!

   Makeup foreverillä sitä saa HD nimisestä linjasta, mutta itse tilasin superhalvalla ison purkin Coastal Scentsiltä.

 5. Unknown

  Minkä hintane on, ja käykö mun maitokahvin väriselle iholle ? :):)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *