Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hardcore pictures! XXxxX

No niin, tämä postaus ei sitten sovi herkkäsilmäisille eikä erityisestikään pieniä Dior-viisikoitaan aarteina pitäville. Tänään nimittäin näytän teille jotain hyvin rajua!
Kun pääsin tämän vaiheen yli ja lakkasin keräilemästä Diorin palettejani myin niistä useita pois. Mitä sitä turhaan ylimääräisiä säilyttämään!
Kun olin vaiheessa, jossa paletteja jo aletaan käyttämään urakalla, ryhdyin vaihtelemaan niissä olevien luomivärinappien paikkaa. Oli huomattavasti mukavampaa kantaa mukana yhtä palettia, jonka kaikkia sävyjä käyttää kuin kolmea palettia, joista jokaisesta käyttää yhtä tai kahta sävyä.
Viimeisin vaiheeni on ollut palettien aktiivikäyttö. Minusta on tullut laiska meikkaaja ja olenkin pääosin käyttänyt vain tiettyjä sävyjä meikissäni. Tämä tiettyjen sävyjen suosiminen onkin johtanut tähän seuraavaan näkyyn, joka saa osan lukijoista haukkomaan henkeään ihastuksesta ja osan kauhistuksesta:
 
Tadaa, loppuunkulutettu Diorin viisikko. Ja tällä kertaa ihan oikeasti loppuunkulutettu!
Tällä tarkoitan sitä, että kyseessä on ollut alunperin Incognito-paletti, josta olen vihdoin käyttänyt loppuun jokaisen sävyn. Vaikka paletin sävyt ovat vuorotellen olleet milloin missäkin paletissa, on niistä jokainen nyt oikeasti ja virallisesti käytetty loppuun.
Ihan ilman kosmeettisia vahinkoja tämä projekti ei ole kuitenkaan paletin osalta sujunut.
Ensinnäkin paletin lukituksen kohdalta on murtunut pieni pala.

 Toisekseen toisen palettia avaavan saranan ympäriltä on muovi murtunut, eli peilillinen kansi ei ollut enää kuin puoliksi kiinni.
Myös toinen paletin siveltimistä oli jo puoliksi hajonnut sen toisen applikaattorin toisen tyynypään irrottua.
Ylipäätänsäkään paletti ei enää ollut siisteimmillään sen viimeisillä hetkillä.
 
Ja eipä tuo toisaalta kai ole ihmekään, sillä paletin päiväys kertoo sen olleen valmistettu vuonna 2005! Yleensä en noin vanhoja meikkejä säilöisi, mutta koska paletti on ollut niin suuressa aktiivikäytössä jatkuvasti ja olen tiennyt käyttäväni sen loppuun, en ole suotta hävittänyt sitä.

 Kovia kokeneen paletin hautajaiset on kuitenkin vihdoin ja viimein pidetty ja sen on ollut aika siirtyä ajasta ikuisuuteen ja pehmoisen Dior-pilven päälle katselemaan muita vielä olemassa olevia Dior-vauvojani. Toivottavasti monet niistä tapaisivat tuon pilven päällä pian!
Mitäs sanotte näystä? Oletteko te koskaan kuluttaneet loppuun kokonaista Diorin viisikkoa? (Kysyy hän erittäin pollealla äänellä…)
PS. Yritän lähiaikoina tehdä postauksen muiden Dior-viisikoitteni tilasta, sillä sen verran moni on niiden vointia kysellyt!

Kommentit (10)

 1. Anonyymi

  En oo varmaan ikinä kuluttanut yhtään luomiväriä loppuun mut tulevaisuudessa kulutan varmasti koska oon nyt löytänyt sävyjä jotka oikeasti sopii mulle ja joita käytän paljon. Kysyisinkin siis että minkä sävyisiä luomivärejä käytät, löytyykö aina noista vanhoista diorin paleteista sopivat sävyt vai käytäkö myös muita merkkejä? Ootko löytänyt sävyjä jotka passaa sulle täydellisesti ts. ostaisit uudelleen?

 2. Pooppana

  EN oo ikinä käyttänyt. Kaunako sulla siis meni sen koko käyttöön? 🙂

 3. Chaos

  Haha, mä just ilakoin meikatessa, että Night Dustissa kahdessa sävyssä näkyy pohja ja kaksi muuta sävyä on kunnolla kuopalla, mutta eihän se musta sävy kulu koskaan! 😀 Varsinkin, kun se on huonoin, vaikka näkyy sinäkin kunnolla käytön jäljet. Mä taidan tehdä niin, kun kaikki muut sävyt siitä loppuu, heitän surutta pois, koska mulla on NYXin musta solonappi ja se on hyvä, jos mustaa sävyä tarttee. Saan kyllä säännöllisesti vaaleita sävyjä loppumaan mitä käytän kulmaluulla, mutta se jos sais Diorin viisikon joskus kokonaan loppumaan, oivoi. Onnea siis.

 4. Kahvitahra

  Onnitteluja myös minulta! Minäkään en ole ikinä saanut luomivärejäni kulutettua loppuun asti. Eikä kärsivällisyyteni riitä sellaiseen. Ja kyllästyn helposti niin en malta käyttää samoja värejä kovin kauaa, saati monta päivää peräkkäin samaa väriä.

 5. marika loimulahti

  Kaikki käytetään loppuun asti 🙂
  http://pikkukaika.blogspot.fi/
  Käy tsiikaamas mun sivut

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *