Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Här igen!

Hei taas kaikille pitkästä aikaa! 
Blogissani oli hetken aikaa odotettua hiljaisempaa, kun kelluin lähes kaksi viikkoa Itämeren iloisilla kosmetiikka-aalloilla työkellukkeissani. Kun työpäivät alkavat aamulla yhdeksään mennessä ja loppuvat puolen yön paikkeilla, ei blogille aina jää pahemmin aikaa, joten ihan lomalla en ole saanut viimeistä paria viikkoa kuitenkaan olla. Olen kuitenkin saanut ladattua blogiakkuja sen verran, että uskon minulla olevan aivan uutta energiaa tuottaa teille jatkossa entistäkin parempaa blogia -teidän palautteestanne viisastuneena!
Nautin bloggaamisesta eniten silloin, kun pääsen kirjoittamaan teille hieman spesiaalimmista tuotteista. Niistä, joita ihan jokainen ei välttämättä ehkä tarvitse, mutta joista niitä tarvitsevat eivät ehkä ole olleet tietoisiakaan. Siispä onkin mukavaa avata jälleen peli esittelemällä teille tuote, joka todellakin on uniikki.
Sain talvella valita ArtDecoa maahantuovan Aila Airon bloggaajatilaisuudessa itselleni testattavaksi jotain kivaa merkiltä. Sarja sisältää kaikkea mukavaa, mutta halusin itse valita kokeiltavakseni nimenomaan jotain sellaista, mistä arvelisin teidänkin innostuvan ihan erityisesti. Jotain erityisempää kuin vain kivan sävyinen luomiväri tai mukavan tuntuinen meikkivoide.
Tutkittuani ja hypisteltyäni valikoimaa aikani löysin SEN: Eye Brow Filler -geelin.
Värilliset kulmageelit ovat tällä hetkellä muutenkin hieman kiven alla vaikka ovat minusta mitä kätevimpiä tuotteita. Siksi olinkin aluksi ylipäätään innoissani jo ihan vaan siitä, että merkiltä löytyi sävyllinen kulmageeli.
Kun sitten tajusin, että sävyllinen kulmageeli ei ollutkaan mikä tahansa sävyllinen kulmageeli, vaan siinä oli aivan oma jujunsa, en voinut enää kätkeä riemuani. Tämä sävyllinen kulmageeli on nimittäin jokaisen harvakulmaisen unelma: Paitsi että se sisältää kulmat kiinnittäävää geeliä ja antaa kulmille väriä, sisältää se myös kulmia tuuheuttavaa kuitua! Kuinka mieletöntä!
Olen kasvatellut kulmani jälleen paksummiksi ja niissä on suht selvästi väriäkin, joten en onnistunut ottamaan tuotteesta hyviä käytännön demokuvia. 
 Uskon kuitenkin, että useat teistä hennommista kulmista kärsivistä ovat onnellisia jo vain saadessaan kuulla, että tällainen tuote ylipäätään on olemassa ja löytävät tuotteen nimen Googlen kuvahakuun iskiessään siitä loistavia kuvatuloksia.
Sävyjä taitaa tällä hetkellä olla saatavilla vain tämä yksi tummahkon ruskea, mutta toivottavasti se on ratkaisu edes jonkun teistä kulmille! 
ArtDecon jälleenmyyjät Suomessa löydät täältä ja ulkomailta sen voi tilata esimerkiksi Beauty Bayn kautta.
Onko joku kokeillut tätä tuotetta? Tai onko teillä jakaa meille tietoa muista vastaavista tuotteista?

Kommentit (25)

  1. intootje

    Ihana tieto, täytyy seuraavalla reissulla siis ostaa sitä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *