Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Happy OPI day!

Käydessäni parisen kuukautta sitten Kauneusmessuilla näin siellä yhden asian, jonka halusin palavasti. Valitettavasti kyseistä juttua ei voinut ostaa, mutta minä laitoin pienet pyöräni pyörimään ja tietokoneeni laulamaan ja päätin metsästää sen vaikka kiven alta. Ja löytyihän se sieltä sitten.

Himoitsemani juttu löytyi alunperin messuilla OPI:n pisteestä ja sittemmin kotiutin sen eBayn kautta. Se ei ollut kosmetiikkaa vaan se oli kirja:

Keräilen kosmetiikkakirjoja ja voisi melkeinpä kokoelmani puolesta sanoa, että keräilen kynsilakkojakin, eli mikä olisikaan sen himoittavempi kohde kuin OPI:n 25-vuotis juhlajulkaisukirja I’m not really a waitress and hundreds of other names people can’t stop talking about, josta löytyvät merkin lakkakokoelmat mainoskuvineen sekä joidenkin kokoelmien kohdalla jopa kaikki sävytkin listattuina.

Tämän lisäksi kirja tarjoaa pintapuolisen vilkaisun OPI:n ”kulissien taakse”, eli sinne, missä firman perustaja keskiäikäisen miehen vartalolla siunattu George kulkee kynnet aina eriväreillä lakattuina jakaen OPI:n lakkoja käyntikortteinaan ja missä Suzi on se, joka valitsee kunkin kokoelman lakkasävyt.

Kirja on ihana ja harvinainen herkku niille, jotka ovat todellisia OPI-faneja.

Rakastan OPI:n hullunkurisia lakkanimiä, jotka kaikki paitsi lähes poikkeuksetta liittyvät lakan sävyyn, liittyvät ne myös kyseisen kokoelman nimeen tai teemaan.

Kokoelmat vuosien varrelta ovat ihanaa katseltavaa!

Kirjasta löytyy myös pientä OPI-faktaa lukuina:

Itseasiassa kirja on täynnä kiinnostavia juttuja, vaikka keskittyykin pääosin vain kokoelmien esittelyyn.

Ebay on parhaita ystäviäni ja jos sieltä tällaisen löydätte kohtuu hinnalla, suosittelen ehdottomasti kirjan kotiuttamista!

Oletteko nähneet tätä kirjaa ennen tai omistaako joku tämän peräti?

Kommentit (17)

  1. Anonyymi

    Vieläkin käyn uskollisesti,en tosin tiedä miksi,katsomassa onko kommenttiin vastattu,mutta turhaan.

    -Marjo

  2. virve

    Kukaan muukaan ei ole varmaan keksinyt enää, millä nimellä kirjaan törmäisi. Itse en ainakaan enää löytänyt millään nimellä, eli tuskin on enää tarjolla.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *