Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Happiness is…

Ei, tänään ei tule kliseistä postausta siitä, kuinka onnellisuuden voi löytää pienistäkin asioista ja kuinka ihanaa elämä oikeasti onkaan. Tai no, voisi hyvinkin tulla, sillä seison noiden ajatusten takana kyllä erittäin vakaasti, varsinkin tällä hetkellä elämää. Tänään pysytellään sillä pinnallisemmalla ja kosmetiikkapainotteisemmalla linjalla.
Blogiini enemmän tutustuneet ja sitä kautta myös minun ajatuksenjuoksuuni hieman perehtyneet lukijani ovat voineet huomata, että olen melkoinen vartalovoidefriikki. Kuiva ihoni vaatii päivittäistä kosteutusta josta paitsi jäädessään kapinoi se heti esittämällä näkyviä kuivumisen merkkejä. 
Kokeilunhaluisena kosmetiikkaseikkailijana yksi tylsimpiä asioita, joita voisin kuvitella olisi apteekin perusvoiteiden käyttö tai edes samassa tuotteessa tai tuotemerkissäkään jatkuva pysyminen, joten kokeilen mielelläni jatkuvasti uusia tuotteita.
Tällä kertaa onnellisia vartalonhoitotuntemuksia minulle tarjosi tuotemerkki, jonka nimestä voisi päätellä sen juuri siihen pyrkivänkin.  Sain nimittäin blogikokeiluihini jonkun aikaa sitten ruotsalaiselta Nordic Feel -verkkokaupalta kokeiltavikseni kaksi Happiness Is -merkin vartalovoidetta, joista molemmat vaikuttivat varsin houkuttelevilta ja omaan makuuni vetoavilta.
Tuotteista täyteläisempi oli oikeastaan nimeltään vartalovoi, mutta jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin en minä tätä kyllä tuotteen koostumuksen puolesta vartalovoiksi kutsuisi vaan ihan tavalliseksi vartalovoiteeksi. Tuotteen koostumus oli nimittäin yllättävänkin kevyttä ja ohutta nimeensä nähden, mikä ei kuitenkaan vähentänyt sitä tosiseikkaa, että silti pidin siitä.
Minut sai alunperin innostumaan tuotteesta sen nimi. Red Raspberry Pomegranate ei voi kuin olla jotain herkullista, vai mitä? Tuotteen tuoksu oli miellyttävä ja melko raikas, kuten nimi lupaileekin, mutta myönnän, että petyin hieman siihen, ettei siitä tullut enempää vadelmaisia ja makeahkoja vivahteita esiin. 
Kookosöljyä, glyseriiniä ja karitevoitakin sisältävä koostumus kosteutti ihoa kuitenkin hyvin ja sopii varmasti ihan erityisen hyvin niille, joiden iho tarvitsee tehokasta kosteutusta, mutta jotka eivät välitä liia paksuista voidekoostumuksista.
Toinen kokeilemistani vartalotuotteista oli käsille ja vartalolle tarkoitettu Lemon Honey Sunflower Blossom Hand & Body Lotion. Tämän koostumus vastasi enemmän sitä luvattua ja vaikka tuote olikin koostumukseltaan edellistä hieman kevyempi, antoi sekin silti iholleni mukavasti kosteutuista. 
Monivivahteisesta nimestään huolimatta haistoin itse tuotteen tuoksussa lähinnä sellaisen ihanan pehmeän hunajamaidon, jossa oli mukana pientä raikkautta. Näistä kahdesta tämä nousikin yllättäen suosikikseni varsinkin tuoksunsa puolesta siitä huolimatta, että olen yleensä enemmän täyteläisempien body buttereiden kuin ohuempien body lotioneiden ystävä.
Omaan kokeiluuni päätyi merkin valikoimasta tosiaan vain kaksi tuotetta, mutta Nordic Feel -verkkokaupan valikoimasta voi bongailla monta muutakin herkullista vaihtoehtoa.
Oletteko te kokeilleet Happiness Is -merkin vartalotuotteita?

Kommentit (8)

 1. Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Mulla on ollut tältä merkiltä Vanilla Swirl Cupcake vartalokuorinta, joka on yhtä makea tuoksultaan kuin nimi antaa ymmärtää. Kuorintana ei kovin kummoinen, mutta tuoksu oli kiva 🙂

  • virve

   Tuokin tuoksu herätti kiinnostukseni! 🙂

 2. Marika

  Tilasin Happiness is.. -käsivoiteen talvella Maquillaliasta, mutta kiva jos näitä saa muualtakin! Btw, nuo linkit Nordic Feelin ei ainakaan mulla toimi

  • virve

   Kiitos, että kerroit. Korjasin linkit! 🙂

 3. Anonyymi

  Toi Body Butter on ihan kuin suoraan Body Shopista…

  • virve

   Onhan se tosiaan kyllä! 🙂

 4. virve

  Hhhmmm… mitäs jos kokeilisit käyttää ripsivärin päällä ripsiväreille tarkoitettua väritöntä top coatia, joka tekee koostumuksesta vedenkestävän? Vedenkestävät ripsivärit kun yleensä lukitsevat aina taivutuksen pysymään.

 5. Salla-Marja Hätinen

  Kiitos tuhannesti vastauksesta!! Minäpä kokeilen 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *