Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hands Full of Peonies

Olen ollut viimeaikoina todella, todella laiska pitämään huolta kynsistäni. Siis ihan poikkeuksellisen laiska!
Siinä missä kynteni olivat aina ennen huolitellut ja saatoin vaihtaa lakkausta vaikka päivittäin tai vähintäänkin kolmen päivän välein vanhojen lakkojen hieman kuluttua tai ihan vaan saatua minut kyllästymään, olen viimeaikoina ollut jopa useiden viikkojen jaksoja ilman kynsilakkaa.
Koska kynsissäni ei ole ollut suojaavaa lakkaa, ovat ne olleet myös sen mukaisessa kunnossa. Liuskoittumista, lohkeilua ja muuten vaan epäsiisteyttä on ollut näkyvissä pahasti, joten päätin eräänä päivänä kunnostautua asian suhteen ja vetäistä kynsiini tyypillisen ”your nails but better” -tyylisen kynsilakan. Ihan vaan parantamaan omaa mieltäni ja uskottelemaan ihmisille, että pidän oikeasti itsestäni paljon huolta. Kädet ja kynnet kun kaikesta usein eniten juoruavat.
Lakkasävyksi valikoitui töiden kautta minulle päätynyt Lumenen Gloss & Care -lakka sävyssä 13 Pionimeri. 
Tämä on juuri sellainen täydellinen ei-minkään-värinen lakka, jolla kynsistä saa siistit ja huolitellut.
Lakka oli yhdellä kerroksella hieman läpikuultava vielä, joten laitoin sitä kynsiini kaksi kerrosta, minkä jälkeen peittävyys oli loistava.
Vaaleanpunertavaan taittava nudesävy jätti kynsille ihanan kiiltävän pinnan vaikkakin myönnän, että kuvissa lakkauksen päällä on kerros Seche Vite -pikakuivattajaa.
Lakka osoittautuikin loistavaksi seuraajaksi sille Chanelin Ballerinalle, jota jäin aikoinaan ikävöimään
Lumenen lakat ovat muutenkin olleet kynsissäni aina mainioita, sillä niiden koostumukset ovat yleensä olleet hyviä, lakat ovat levittyneet hyvin, ne ovat kestäneet kynsillä kiitettävästi ja ne on ollut helppo poistaa kynsistä. Lisäksi sävyvalikoimat ovat olleet kivoja eikä lakkoja ole pilattu hinnallakaan (5,90€). Pidän myös siitä, että pulloissa on lakkaa ”vain” 5 ml, jolloin se on mahdollista saada joskus loppumaankin!
Erityistä kiitosta niissä saa minun makuuni oleva sivellin. Pidän nimenomaan tällaisista sopivan lyhyistä, leveistä ja napakoista siveltimistä, joilla lakka on nopeaa ja siistiä levittää. Liian kapeat siveltimet kun ovat usein vaan ärsyttäviä ja vaativat liikaa vetoja (ja saahan tämänkin käännettyä lappeelleen ohuemmaksi). 
Viimeisin lakkarakkauteni löytyy siis Lumenelta.
Mikä on teidän viimeisin lakkarakkautenne?

Kommentit (10)

 1. Anonyymi

  Olen minäkin laiminlyönyt käsieni hoitoa ja kynsieni lakkausta viime aikoina. Elämässä on ollut vaan yksinkertaisesti paljon muuta tärkeämpää, ettei energiaa ole enää lakkailuun riittänyt. Ja kohta jää lakkailut muutenkin kun töissä ei saa kynsilakkaa käyttää.
  Vieläkö sinulla on se äärettömän iso kynsilakkakokoelma? Oletko yhtään aajtellut sen karsimista?

 2. Anonyymi

  Miten poistat kynsilakat? Onko sulla joku hyvä kikka siihen? Itse käytän yleensä väritöntä lakkaa ohuen kerroksen, jolloin se on helppo poistaa, mutta jos "erehtyy" kokeilemaan jotain värillistä esim. punaista lakkaa on sen poistaminen tuskaista. Käytti sitten hankausta tai folio -taktiikkaa niin aina sitä väriä tuntuu jäävän kynsiin.

 3. Anonyymi

  todella suloiset kynnet 🙂 Minä Neulash-narkkarina taas palailen vanhaan aiheeseen: oletko kuullut vaikkapa asiakkailta uudistetun Neulash'in tehosta? Sinä kun tunnet tuotteen omakohtaisestikin.

 4. Fiia Isoaho

  Oi! Ihana ihana lakka! Marrsin varmaan kauppaan ja ostan tuon lakan sen verran ihana ja minun tyylini sopiva lakka on, kiitos kun suosittelit olisi muuten tuo ihanuus mennyt sivu suun.

 5. NarnianGirl

  Lumenella on toinenkin vastaava ihana nude pinkki, Sensitive sarjan nr 05 Burning heart 🙂 Ainakin sillä nimellä sitä myytiin vuonna 2005, ja lakka on vielä käyttökelpoinen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *