Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Halvalla lähtee

Käytin vihdoin loppuun yhden hyvän ja todella edullisen kasvoveden, jota voin suositella oikeastaan kaikille ihotyypistä riippumatta.

Superhalpa, muutaman euron maksava ja esimerkiksi Tarjoustaloista ja muista Tokmannin halpahalleista saatava Lacto Linen alkoholiton kasvovesi on loistava esimerkki siitä, kuinka halvalla voi saada hyvää.

Incin alkukin on jo varsin vakuuttava:
Aqua, Glycerin, Panthenol, Allantoin, Aloe Barbadensis…

Tätä voin suositella!

Onko teillä kokemuksia tästä?

Kommentit (19)

 1. Elina

  Mä olen käyttänyt tuota jo monet vuodet. Hyvä halpakasvovesi, mikä on kuitenkin hyvä iholleni.

 2. memoria

  Olen käyttänyt Lactolinen kasvovettä ja puhdistusemulsiota jo pitkään ja olen tykännyt molemmista paljon. Tykästyin näihin juuri hyvän hintalaatu-suhteen takia ja siksi, että tuotteet ovat hajuttomia, eivätkä ärsytä ihoa. Tuotteita ei testata eläimillä, ne valmistetaan suomessa ja ollessani paikkakuntalainen on kiva suosia lähituotteita. :p
  Nyt on tosin ollut taukoa näistä tuotteista, mutta voisin taas ottaa seuraavaksi käyttöön.

  Tuotteita valmistaa Ylöjärveläinen Lifehair Oy ja tuotteita voi tilata myös netistä http://www.lifehair.fi/shop/index.php. Puhdistusvaahto kasvoille ja pesuneste vartalolle ovat myös hyviä. 🙂

 3. Anonyymi

  ShoeGal, ainakin Tarjoustalosta löytyy!

 4. Anonyymi

  Mä käytän Lactolinen pesunestettä (tjsp.) kuukupin ja naaman pesuun. Ensisijaisesti ostin sitä kuukupille, mutta kun se lupasi että käy koko kropalle, intiimialuieille ja naamalle, ajattelin kokeilla (vieläpä niin että laitoin sitä sellaiseen pumppupulloon joka tekee vaahtoa) ja eipä ole naama tykännyt yhtään pahaa puolen vuoden käytön jälkeen (ts. en huomaa mitään eroa edelliseen apteekin kasvonjenpesuvaahtoon).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *