Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Halkeilevan karheaa

Tiedättekö niiden fyysistä työtä tekevien isien kädet? Ne kädet, jotka ovat kuivat, karheat ja ain välillä jopa hieman rikkikin?

Jos samat kädet olisivat poikaystävän kädet, voisi niistä helposti huomauttaa toiselle tunteisiin vetoavasti (”Muru kulta, tuntuu ihanalta, kun aina teet noin, mutta noi sun kädet hieman raapii… Voisitko jooko laittaa tätä voidetta aina illalla niihin niin ne tuntuu kivemmilta?” Räps räps.), mutta isälle asiasta ei ole ollenkaan niin helppoa sanoa. Sitäpaitsi isähän on sitä sukupolvea, joka on aivan liian äijä laittaakseen akkojen rasvoja käsiinsä!

Ehdottaisin kuitenkin tällaisille isille mukavaa joululahjaa.

Ahavan Dermud-linjassa on nimittäin käsivoide, joka sopii tällaisille edellä kuvailluille käsille kuin nakutettu.

Ahavahan on siis sarja, joka käyttää apunaan Kuolleenmeren mineraaleja.

Sarja on ainoa Israelissa, jolla on lupa kerätä kuolleesta merestä vettä ja sen mukana mineraaleja talteen käyttöönsä, eli kaikki muut Kuolleeseenmereen pohjautuvat merkit ostavat mineraalipitoiset aineosansa Ahavalta.

Mikä tässä Ahavan tuotteessa on erityisen erikoista on siinä muiden Dermud-linjan tuotteiden tapaan käytetty mutaa. Mudalla on tunnetusti paljon hyviä vaikutuksia iholle ja siinä missä sitä käytetään hoitoloissa hoitoihin, tulevat myös turistit ottamaan mutakylpyjä Kuolleenmeren rannalle. Muta hoitaa ja ravitsee ihoa sekä ennenkaikkea myös ehkäisee iholla tulehduksia, joita rikkinäinen iho helposti itseensä nappaa.

Voide (ja koko linja) on kuulemma taivaan lahja myös psoriaksesta kärsiville (testataanhan tuotteet sitäpaitsi paikallisessa allergiasairaalassa) ja sen koostumus on tehty monia miellyttäväksi. Vaikka tuotteessa siis on mutaaa, on siitä silti saatu koostumukseltaan sellainen, ettei muta jää iholle näkyviin. Tuote kuitenkin imeytyy iholle äkkiä ja jää iholle sen verran rasvattoman tuntuisena, että jopa se Äijäkin voi sitä käyttää.

Pahasta psoriaksesta kärsivä kaverini suositteli sarjaa lämpimästi ja omat peruskuivatkin käteni nauttivat tästä käsivoiteesta suuresti.

Tuotteen sukupuolineutraalisuutta lisäävät myös sen unisex-tyylinen pakkaus sekä neutraali tuoksu.

Olen kuullut tästä tuotteesta niin loistavia tarinoita nimenomaan psoriaksen hoidossa sekä muutenkin kärsineen ahavoituneiden käsien elvyttäjänä, että uskallan ehdottomasti vinkata teitä pakkaamaan pukinkonttiin yhden tällaisen niille isille tai muuten vaan lähipiirissä oleville, joiden kädet ovat karhean halkeilevat tai joiden käsiä psoriasis vaivaa.

Onko Ahavan Dermud-linja teille tuttu? Onko joku saanut sen tuotteista iholleen apua?

Kommentit (19)

 1. N

  Kiitos vinkistä! Teen "siistiä sisätyötä" ja silti kädet ovat kuin kivenlouhijalla… Kaikkea on kokeiltu, mutta missään ei ole vielä teho riittänyt vaan illalla on taas korppukourat aikka päivän mittaan rasvailee, jospa siis Ahava toimisi :). Ja voisihan tuota miehellekin "huijata" käsihieronnan ohessa 😉

 2. Anonyymi

  Vaikuttaapas hyvältä käsivoiteelta. Taidankin seuraavaksi kokeilla tätä kun nykyinen rasva loppuu. Piti vielä sitä kysyä, että oletko kokeillut jo no7:n seerumia jonka muistaakseni jossain vaiheessa hankit/sait? Siitä olisi kiva saada postaus.

 3. Anonyymi

  En tiedä onko kyseessä sama tuote, koska omani on suoraan Israelista, mutta sain tuliaisiksi Ahavan Clineral X-Zema käsivoiteen ja en ole rehellisesti ikinä, ikinä elämässäni saannut näin hyvää käsivoidetta.

  Minulla on atooppinen iho ja talvisin kädet ovat kuivat, rupiset, ahavoituneet, punaiset, halkeilevat, piilotettavat – u name it. Käytin aikaisemmin kortisonivoiteita aina kun kehtasin, samoin Protopic on ollut käytössä. Mikään ei ole auttanut sen kummemmin – lääkevoiteiden kuuri kun loppuu niin alle viikossa meno on taas samanlaista (karheaa, kutiavaa, kivuliasta)

  Tämä Ahavan voide korjasi käteni alle viikossa täysin ehjiksi, käteni NÄYTTÄVÄT NORMAALEILTA, kosteilta, IHOLTA eikä jauhelihalta.

  Kuulostaa tyhmältä, mutta pääsi ihan kyynel tipahtamaan tälle voiteelle. Talvikäteni eivät ole ikinä olleet näin hyvässä kunnossa, kätteleminen on taas hauskaa, käsiä ei tarvitse piilotella, kaupan kassalla voi taas ottaa reippasti tumput käsista ja ojentaa rahat normaalisti ilman että ihmiset pelkäävät saavansa ruton, ennen kaikkea nukun yöni raapimatta, eikä sormien taivutus satu!

  Kannattaa kokeilla, jokainen ongelmaisinkin.

 4. Anonyymi

  Mulla ollut piiloiteltavat kädet, nyt ei ole enää. Ihana tuote.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *