Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hakusana: kosmetiikkablogi

Avoimen rehellisesti kerron, että stalkkaan teitä ihan suunnattoman paljon Google Analyticsin avulla voidakseni tuottaa teille parempaa sisältöä blogissani.
Yksi yleinen hakusana, jolla blogiini usein päädytään on ”kosmetiikkablogi”. Moni tahtoo löytää kosmetiikkaan liittyviä blogeja ja Google onkin varsin kätevä keino löytää niitä.
Mietin asiaa jonkun aikaa ja totesin, että tiedän ihan mielettömän monta mahtavaa kotimaista kosmetiikkablogia ja tahtoisin, että tekin tietäisitte niistä ja löytäisitte ne helposti samasta paikasta.
Meillä on kosmetiikkabloggaajien kesken aivan uskomattoman ihana yhteishenki, joten laitoin kollegoilleni viestiä asiasta. Voisiko jokainen halukas kirjoittaa itse pienen parin lauseen esittelyn blogistaan niin ne voitaisiin koota yhdeksi isoksi listaksi, josta lukijoidemme on helppo bongata niitä unohtumaan päässeitä vanhoja tuttuja ja löytää niitä uusia kiinnostavia blogituttavuuksia?
Ilokseni moni innostui asiasta ja saimme yhdessä kasaan jo melko kattavan listauksen kotimaisista kosmetiikkablogeista. Kaikki eivät tässä vielä titenkään ole mukana, mutta koska nimenomaan toivoin, että jokainen kirjoittaisi itse, mistä blogissaan on kyse ovat mukana kaikki ne, jotka ovat hommaan halunneet ryhtyä.
Listaus löytyy tämän linkin takaa ja jatkossa blogini yläpalkista bannerini alta, joten lisätkäähän se vaikka kirjanmerkkeihinne ja käykää aina tutkimassa, kun etsitte uusia blogituttavuuksia kosmetiikkablogien maailmasta!
Löysikö joku jo uusia kiinnostavia tuttavuuksia?
PS. Kirjoitatko kosmetiikkablogia, jonka toivoisit lisättävän listalle? Ota yhteyttä niin lisätään se sinne!

Kommentit (55)

  1. Neilikki / On Maailma Meille Avoinna

    Kiva idea tällainen lista. Lisäilehän minutkin joukkoon, vaikkei tuo lista mikään uusi juttu enää olekaan 🙂
    On Maailma Meille Avoinna-blogi on 24-vuotiaan opeopiskelijan ja kesän 2017 morsiamen kosmetiikkablogi, jossa tutkitaan ostoksia, suunnitellaan häitä ja puhutaan välillä vakavemmistakin asioista.

    maailmameilleavoinna.blogspot.com

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *