Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Hajusteeton tehokosteuttaja

Rakastan ihanan tuoksuisia vartalovoiteita ja varsinkin sellaisia, jotka myös kosteuttavat ja ravitsevat ihoani kunnolla. Tiedän kuitenkin, että lukijoideni joukkoon mahtuu myös runsaasti niitä, joille riittää vartalovoiteen kohdalla pelkkä tehokas kosteutus ilman ympärillä leijuvaa tuoksupilveä, joten halusin esitellä teille yhden tuoksuttoman tapauksen.

Vaseline Intensive Care

Kuten olen maininnut, on vartaloni iho ollut melkoisen kuivana. Elvyttelin sitä kuntoon tällä tehokaksikolla, minkä jälkeen halusin siirtyä jo uusiin tuotteisiin. Poimin ensimmäisenä kokeiluun keväällä töiden kautta saamani Vaseline Intensive Care Advanced Repair -vartalovoiteen, jonka hajusteeton koostumus lupailee tehokosteuttaa erittäin kuivan ihon jo viidessä päivässä. Vaikka vartalon iho alkoikin olla jo melko hyvässä kosteustasapainossa valitsen silti aina mielelläni ne kosteuttavimmat koostumukset -varsinkin näin talviaikaan.

Vaseline Intensive Care

Kuten olen kertonut, rakastan ihan erityisesti niitä rasvaisempia ja täyteläisempiä koostumuksia, jotka saatan tuntea ihollani. Tämä vartalovoide lupaili kuitenkin nopeaa imeytymistä ja klähmäämätöntä lopputulosta, mikä pisti hieman jännittämään. Voiko tehokkaasti ravitsevan koostumuksen ja klähmäämättömän lopputuloksen yhdistää?

Vaseline Intensive Care

Voide imeytyi iholle melko nopeasti eikä kieltämättä tuntunut niin rasvaiselta kuin mitä olisin olettanut erittäin kuivalle iholle tarkoitetun vartalovoiteen iholla tuntuvan. Se jätti iholle ihanan pehmeän pinnan, jossa ei tosiaan ollut havaittavissa klähmäistä tunnetta. Kosteutustehot tässä perusvoiteen tuoksuisessa hajusteettomassa voiteessa ovat olleet loistavat ja ihoni on pysynyt varsin pehmoisena tätä käyttäessäni.

Mahtavaa tässä tehovoiteessa on tietysti myös se, että voide irtoaa päivittäiskosmetiikan hyllystä ihan muutaman euron hinnalla. Loistavista tuotteista ei todellakaan tarvitse aina maksaa karkkipussia enempää!


Vaseline Intensive Care

Oletteko te kokeilleet Vaselinen vartalovoiteita?

Kommentit (3)

 1. Anna

  Ootan kovasti sitä sun mainitsemaa suolasuihke vertailua. En löytänyt kun yritin selailla vanhoja tekstejäsi. Onko se vielä tulossa? 🙂 blogisi on ihanan hyödyllinen, täältä löytää loistavia vinkkejä 🙂

  • virve

   On… myönnän vaan nolona, että se on ollut nyt puoli vuotta luonnoksissa kun en ole koskaan saanut viimeisteltyä sitä… YRITÄN kovasti saada sen pian ulos, sillä monta pulloa on ehtinyt jo loppua tai on ainakin ihan loppumeisillaan, eli testattu on todellakin ja kunnolla! 😀

 2. Pirjo

  Minäkin tykkään kovasti ihanalta tuoksuvista tuotteista, mutta joinain päänsärkyaamuina tuntuu siltä, että pää ei kertakaikkiaan kestä mitään tuoksuja ja silloin tämä voi olla hyvä vaihtoehto.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *