Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Haista kukkanen

Kuluneen viikon aikana onkin puhuttu jo hajuvesistä pariinkin otteeseen, joten puhutaanpa nyt sitten vielä vähän lisää. Olen nimittäin keksinyt erään toisenkin mukavan hajuveden.

Kenzon vuonna 2000 lanseeraama Flower by Kenzo on todella kukkainen tuoksu. Siis kukkaisen kukkainen. Siis oikein oikein kukkainen. Niin kukkainen, ettei siitä kovin helpolla muuta löydäkään.

Periaatteessa olen tykännyt Flower by Kenzosta (erityisesti EdP-versiosta), mutta en jatkuvassa käytössä. Nyt tuosta tuoksusta on kuitenkin tullut täksi kesäksi kausiversio, joka on lähes identtinen alkuperäisen kanssa, mutta silti siinä on jokin pieni vivahde-ero, joka saa minut ihastumaan tähän huomattavasti alkuperäistä enemmän.

Tässä tuoksuvat kuulemma litsi, mandariini, orvokki sekä pehmeä valkoinen myski ja arvatenkin ne ovat juuri nuo litsi ja mandariini, jotka freesaavat tätä minun makuuni juuri sopivasti.

Oma pulloni on korkiton testeripullon jämä, sillä itse tuoksu myytiin loppuun todella nopeasti ja Flower by Kenzojen maineen vuoksi myös pullo suihkittiin lähes tyhjiin pikaisesti.

Mitä mieltä te olette Flower by Kenzoista? Tiedän näiden olevan kaikessa kukkaisuudessaan todellisia mielipiteiden jakajia.

Kommentit (15)

 1. Anonyymi

  Anonyymille empulle, joka etsii vesituoksua:

  Oletko kokeillut H2O-tuoksua, jota saa ainakin Sokokselta (sininen, pisaranmuotoinen pullo, jossa kullanvärinen kilkutin kaulassa)? Toinen vaihtoehto voisivat olla Clean-tuoksut Sokokselta tai Kicksistä. Ajattelin nyt ottaa oikeuden ehdotella, kun Virvellä voi töiden takia kestää… 😀

 2. Anonyymi

  Tuli mieleen idea postauksen aiheeksi: tyypillisimmät suosituimpien tuoksujen ostajat. Eli ihmistyyppejä, jotka todennäköisimmin kiikuttavat juuri tietyn hajuvesipullon kassalle.

 3. RubyWoo

  Oi, oi, oi Flower by Kenzo on just mun hajuvesien himotuslistalla numerona yksi!! 😉

 4. Anonyymi

  kiitos vinkistä anonyymi, kävin nuuhkuttelemassa noita clean-tuoksuja ja löysin valehtelematta ihanimman tuoksun jota olen ikinä haistanut, nimittäin cleanin shower freshin! 🙂 tästä tulee mun ikuisuuslemppari.
  KIITOS!!!
  -emppu

 5. Anonyymi

  Mulla oli Kenzon Flower -hajuvesi, mutta aina kun käytin sitä, sain hirveän päänsäryn. 🙁 Saman olen huomannut muutamien muidenkin hajuvesien kohdalla. En tiedä mikä on sitten se ainesosa, joka moisen jomotuksen saa aikaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *