Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Haasta ite

Kun minulta on kysytty hyvää peiteainetta silmänalusille, olen aina vastannut empimättä, että Diorin Nude Concealer. Tuote peittää hyvin ja neutralisoi sinisyyttä, mutta ei ole liian kuiva silmänympäryksille. Ja silti tuote vielä pysyykin loistavasti. Ah, miten täydellinen tuote, jolle en todellakaan ole kyennyt esittämään halvempaa korvaajaa, joka olisi edes sinnepäin. Kaikki edullisemat versiot kun vaikuttavan olevan silmänalusilla helposti joko liian kuivia tai huonosti pysyviä.

Nyt olen kuitenkin löytänyt yhden tuotteen, jota voisin ehkäpä suositella niille, joiden lompakko ei ihan Diorin Nudeen yllä.

Tuotteen tarjoaa Lumene ja sen nimi on nimenomaan Dark Under Eye Concealer.

Kosteuttavaa ja ohuen tuntuista, mutta silti mukavasti peittävää tuotetta tehdään vain yhdessä sävyssä, joka varmasti sopii hyvin useimmille. Peiteaine taittaa valoa ja tuntuu hieman kosteuttavalta, mutta on silti kestävä.

Ihan yhtä täydellinen tämä ei ole kuin mielestäni jokaisen euronsa arvoinen Diorin Nude, mutta varsin pätevä tapaus kuitenkin. Peittävyys on kiitettävää luokkaa, samoin valonheijastavuus ja pysyvyys. Dior on hieman pysyvämpi, mutta ei tämä huono ole. Itseasiassa myyn tätä nykyään suurella innolla, kun joku tulee hakemaan edullisempaa peiteainetta silmänalusille.

Oletteko kokeilleet tätä Lumenen melko uutta tuotetta?

(Peiteaine on saatu Lumenelta.)

Kommentit (16)

  1. Anonyymi

    Ajattelin ostaa tuon, kun on nyt tarjouksessa citymarketissa, mutta… Diorin nude concealer on mielestäni melkeimpä huonoimpia peiteaineita. Sävyvalikoima on surkea. Luonnottomia tälläiselle vaalealle, joka ei kuitenkaan ole maidonvalkoinen. Vaalein on liian vaalea ja tekee silmänaluset vain harmaaksi, tai sitten pitäisi olla ruskettunut kunnolla, jotta seuraava sävy sopisi. Sekoitan vaaleinta ja keskimmäistä sävyä… Paakkuuntuu hetkessä silmänalusiin yrittipä sitä laittaa millä välineellä tai minkä pohjustuksen päälle hyvänsä. Jos yritän sillä kasvojen pikkuvirheitä peitellä se ei asetu paikoilleen ollenkaan vaan on tahmaista liisteriä ja ainakin sormin häivytys on mahdotonta, sormenjälkiä peitetyt kohdat täynnä ja kun tarpeeksi häivytän ei peittoakaan enää ole. Kaikenlisäksi ihoni on hyvin pintakuiva varsinkin silmien alta ja hain juuri kosteuttavaa täyteläistä tuotetta! Garnierin roll-on silmänalusille hakkaa tämän 5-0 ja naamalle tykkään käyttää maybellinen anti age eraseria, sitä vaahtomuovipäistä peitevoidetta, joka sekin on silmienalusille tarkoitettu, mutta sulautuu minulla kauniimmin kasvojen ihoon ja sävy on täydellinen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *